Targus Thz85513gl Versavu 10.2" Ipad 8.nesil & 7.nesil | 10.5" Ipad Air Ve 10.5" Ipad Pro Ile Uyumlu Kılıf

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.644 TL

Ürün Bilgileri

Targus Thz85513gl Versavu 10.2" Ipad 8.nesil & 7.nesil | 10.5" Ipad Air Ve 10.5" Ipad Pro Ile Uyumlu Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • THZ85513GL iPad® (8./7. Nesil) 10,2 inç, iPad Air® 10,5 inç ve iPad Pro® 10,5 inç için VersaVu® Classic Kılıf - Bordo ÖZELLİKLERİ Askeri sınıf 4 'düşme testini geçer * Dikey / yatay görünümler için patentli 360 ° dönüş Ayarlanabilir görüş açıları ve rahat yazma açısı Elde güvenli kullanım için el kayışı Kontrollere, bağlantı noktalarına ve kameraya hassas kesim erişimi Premium, lüks lüks iç astar Gelişmiş koruma için patentle korunan özel kalıplanmış tepsi, 10,5 inç iPad Air® ve iPad Pro® ile de çalışır Kullanışlı uyku / uyanma işlevi Genel Bakış İPad® (8./7. Nesil) 10.2 inç, iPad Air® 10.5 inç ve iPad Pro® 10.5 inç için VersaVu® Classic Kılıf, tabletinize işlevsellik ve koruma katar. Güçlendirilmiş köşelere sahip esnek bir tepsi, tableti güvenli bir şekilde tutar ve kolay dikey ve yatay görüntüleme için 360 ° döner. Bu şekilde, video konferanslar ve FaceTime® yatay moda kilitlenmez. Tepsi yapısal olarak sesi gelişmiş ses için yeniden yönlendirmek üzere tasarlanmıştır. Hassas kesikler tüm bağlantı noktalarına, kontrollere ve kamera merceğine tam erişim sağlar, böylece tabletinizin tüm özelliklerini kılıfından çıkarmadan kullanabilirsiniz. İç kapaktaki derin oluklar, çoklu görüş açıları için sağlam bir taban sunar. Çanta, 4 fit * 'e kadar düşmeler için askeri düzeyde koruma sağlar. * MIL-STD-810G, Yöntem 516.6, Prosedür IV'ü uygulayan bağımsız bir üçüncü taraf tarafından test edildiği üzere.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver