Tantitoni Lovely Cactus Su Bardağı Takımı 6 Parça 008-01

287 TL
(47,83 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tantitoni Lovely Cactus Su Bardağı Takımı 6 Parça 008-01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solomungo Satıcı Ünvanı: SERKAN AŞCIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0910220798
    Bu ürün Solomungo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * materyali camdır. * el imalatı olduğu için bulaşık makinasında yıkanmaz. * üretim yeri türkiye dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Tip Su / Meşrubat Bardağı
Geri Bildirim Ver

Tantitoni Lovely Kaktüs Su Bardağı Takımı 6 Parça

Vitrinlerin ayrılmaz parçası olan su bardağı takımlarının hoş bir görünüme sahip olması oldukça önemlidir. Her zevke hitap eden bardakların uzun ömürlü kullanımı için cam materyaller tercih edilir. Birbirinden farklı şekillerde üretilen su bardakları, hayatın her alanında sofralara konuk olur. Sohbetlerinizi daha koyu ve eğlenceli hale getirmenizi sağlayan kaktüs modelli su bardakları son zamanlarda öne çıkar. Tantitoni kaktüslü bardaklar sayesinde içeceklerinizi keyifle yudumlayabilirsiniz. Cam materyallerle üretildiğinden saydamın en güzel halini yakalayabilirsiniz. Camın çizilmeyen ve kir tutmayan yapısı sayesinde etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz. Göz alıcı ve dikkat çekici görünümüyle mutfakta ve vitrinde farklı bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Özenle seçilen maddelerin birleşmesiyle oluştuğundan uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilirsiniz. Dikkat çeken tasarımı sayesinde evlerinize davet ettiğiniz konuklarınızı keyifli bir şekilde ağırlayabilirsiniz.

  • Sağlam yapı
  • İlgi çekici tasarım
  • Dayanıklı malzeme

Sağlam Yapı ile Tantitoni Lovely Kaktüs Su Bardağı

Sağlam Yapı ile Tantitoni Lovely Kaktüs Su Bardağı

Sofraların üzerinden eksik olmayan su bardaklarının sağlam yapılarda olması gerekir. Cam malzemelerden üretilen dayanıklı su bardakları kolay çizilmeden uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Takım halinde satılan modellerin görünüşü ve sofraya olan uyumu oldukça dikkat çeker. Tantitoni Lovely kaktüs su bardağı takımı 6’lı setler halinde satışa sunulur. Set şeklinde satılmasının sağladığı kolaylıkla eve gelen misafirlere aynı bardaklarla servis edebilirsiniz. Eğlenceli bir tasarımı olan bu modelin yaydığı enerjiyle dostlarınızla ve misafirlerinizle keyifli dakikaların tadını çıkarabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerle üretildiğinden oldukça uzun süreli bir kullanımı hedefleyerek yıllarca kullanabilirsiniz. İç haznesinin geniş olması sebebiyle dilediğiniz miktarda içecek servisi yapabilirsiniz. Dış katmanını kolayca temizleyebileceğiniz bu model sayesinde kirlerden ve su lekelerinden uzak bir görünüm yakalayabilirsiniz. Eğlenceli tasarımını sofralarınıza, vitrinlerinize ve sohbetlerinize katabilirsiniz.

Sofraların Vazgeçilmezi Tantitoni Kaktüslü Su Bardağı Takımı

Sofraların Vazgeçilmezi Tantitoni Kaktüslü Su Bardağı Takımı

Yemek yerken, dostlarınızla sohbet ederken ya da vitrininize göz gezdirirken güzel bir görünüm yakalamak oldukça basittir. Sofraların vazgeçilmez ürünleri haline gelen Tantitoni Lovely kaktüs bardaklar ile keyifli dakikalar geçirebilir, eğlenceli sohbetler edebilirsiniz. Genellikle uzun boyutlu olan bu model sayesinde enfes görünümlere imza atabilirsiniz. Kaliteli yapılara sahip olduğundan üzerindeki kaktüs desenleri yıkama esnasında hasar görmez. Bu sayede uzun süre kullanarak sofraların vazgeçilmezi haline getirebilirsiniz. Genellikle setler halinde satışa sunulan bu model ile güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. Lovely kaktüs su bardağı takımı 6 parça halinde satıldığından masalarınızda eksiklik yaşamazsınız. Uyumu yakalamak ve keyifli anlar yaşamak istiyorsanız tercihinizi kaktüslü bardaklardan yana kullanabilirsiniz. Dayanıklı yapısı size uzun ömür desteği vererek etkili bir kullanım sağlar. Bu sayede çevrenizle yemek yerken ve sohbet ederken keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Bütçelere Uygun Tantitoni Lovely Kaktüs Su Bardağı Fiyatları

Bütçelere Uygun Tantitoni Lovely Kaktüs Su Bardağı Fiyatları

Sofralarınızdan ayırmadan sıklıkla kullandığınız su bardaklarınızı keyifli motiflerle tasarlanan seçenekler arasından uygun fiyatlarla satın almak oldukça önemlidir. Kaliteli yapıya ve muazzam dış görünüşe sahip olan bu model, avantajlı fiyatlarla satışa sunulur. Dekoratif alanda etkili bir görünüm sağlayan Tantitoni Lovely kaktüs su bardağı takımı 6 parça halinde satılır. Oluşabilecek her türlü kazayı ve kırılmayı önleyen cam yapısı, uzun ömürlü kullanımı destekleyerek üretilir. Oldukça geniş iç hacme sahip olurken uygun bir fiyat kategorisinde satışa sunulur. Pek çok özelliği içinde barındıran ve geniş bir kitleye hitap eden bardakların güzelliğini sofralarınıza ekleyebilirsiniz. Keyifli dakikalar yaşayarak sohbetinize renk katabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Tantitoni Lovely kaktüs su bardağı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. İlgi çekici ve göz alıcı tasarıma sahip olan ve göz zevkinize anlam katan Tantitoni Lovely kaktüs su bardağı takımı 6 parça fiyatlarına Trendyol’dan ulaşarak güvenle sahip olabilirsiniz.