Tantitoni Vişne Renkli Silikon 3lü Hazırlık Seti

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
249,99 TL185 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL

Ürün Bilgileri

Tantitoni Vişne Renkli Silikon 3lü Hazırlık Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Materyali silikondur. * Bulaşık makinesine girebilir. * Bir adet spatula, bir adet çırpıcı ve bir adet fırçadan oluşmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Vişne Renkli Silikon 3lü Hazırlık Seti ile Mutfak Dostları

Günün büyük bir zaman dilimi mutfaklarınızda yemek yaparken geçer. Böylece mutfakta geçen süreyi en aza indirebilmek amacıyla mutfakta kullanılan araç-gereçlerin en kolay ve en pratik kullanıma sahip olan ürünlerden seçilmesi de önem kazanır. Tantitoni Vişne Renkli Silikon 3'lü Hazırlık Seti SOFTSET 3V mutfaklarınızda en çok işinize yarayan çırpıcı, spatula ve mutfak fırçasını bir araya getirerek sizlere kolay ve pratik bir kullanım deneyimi sunuyor. Tantitoni Silikon mutfakta sizin için en pratik kullanıma sahip olan ürünleri sizlerin beğenisine ve memnuniyetine sunuyor. Mutfakta yemeklerinizi yaparken en çok ihtiyaç duyduğunuz çırpıcı, spatula ve mutfak fırçası üçlüsünü kaliteli tasarımı ile bir araya getiren Tantitoni Silikon ürünlerinin pratik kullanımını göz önünde bulundurduğu gibi kaliteli ve şık tasarımını da göz önünde bulundurarak ürünlerini sizlerin beğenisine ve memnuniyetine sunuyor.

  • 3'lü Tasarım
  • Pratik Kullanım
  • Mutfakta Hızlı Deneyim

Silikon 3'lü Hazırlık Seti ile Mutfaklarınızda Pratiklik

Silikon 3lü Hazırlık Seti ile Mutfaklarınızda Pratiklik

Vişne Renkli Silikon 3'lü Hazırlık Seti özellikleri ile sizleri pratik bir deneyim ile buluşturmayı hedeflerken kaliteli tasarımı ile de sizlerin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Vişne Renkli Silikon 3'lü Hazırlık Setinin içeriği silikondur. Ürün bulaşık makinesine girebilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Herhangi bir bozulma meydana gelmez. Ürünün rengi vişne rengidir. Ürünün içerisinde bir adet çırpıcı, bir adet spatula ve bir adet mutfak fırçası bulunmaktadır. Mutfaklarda en çok tercih edilen bu üç ürünü bir araya getiren Tantitoni Silikon sizlere kullanım kolaylığı sağlarken mutfaklarınızda geçireceğiniz zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor. Vişne Renkli Silikon 3'lü Hazırlık Seti kullanıcıları tarafından sunduğu uygun fiyat ile tam bir fiyat performans ürünü olarak değerlendiriliyor. Ürün sunduğu uygun fiyat ile kullanıcılarına sunduğu pratiklik ve kolaylık konusunda kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarıyor.

Silikon 3'lü Hazırlık Seti ile Kullanım Kolaylığı

Silikon 3lü Hazırlık Seti ile Kullanım Kolaylığı

Vişne Renkli Silikon 3'lü Hazırlık Seti kullanımı ile de sizlere kolay ve pratik bir deneyim sunar. Ürünün içerisinden çıkan çırpıcı, spatula ve mutfak fırçasını mutfaklarınızda yaptığınız her yemekte kullanabilirsiniz. Ürünün yapısı sıcaklığa dayanıklıdır ve yapılan her türlü yemekte, hamur işlerinde kullanıma uygundur. Vişne Renkli Silikon 3'lü Hazırlık Seti 'nin temizliği de kullanımı kadar kolay ve pratiktir. Ürünü isterseniz elinizde yıkayarak temizleyebilir, isterseniz de bulaşık makinesinde yıkayarak temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Ürün bulaşık makinesinde yıkanabilir. Sıcaklığa dayanıklı yapısıyla bulaşık makinesinde yıkansa bile üründe herhangi bir bozulma meydana gelmez. Ürün mutfaklarınızda yemeklerinizin en büyük yardımcısı olur. Ürün kullanım kolaylığının yanı sıra temizleme kolaylığı ile de sizlerin memnuniyetini kazanmayı başarıyor. Ürün minimal, şık tasarımı ve kaliteli yapısı ile mutfağınızda sizlerin en büyük yardımcısı haline geliyor.

Mutfağınızın En Büyük Yardımcısı 3'lü Hazırlık Seti

Mutfağınızın En Büyük Yardımcısı 3lü Hazırlık Seti

Vişne renkli silikon 3'lü hazırlık seti yorumlarında da kullanıcıları tarafından beğenildiği görülmektedir. Tantitoni Silikon 3'lü Hazırlık Seti kullanan kullanıcılar ürünün mutfaklarında işlerini oldukça kolaylaştırdığını söylüyorlar. Kaliteli tasarımıyla ve uygun fiyatıyla kullanıcılarının beğenisini kazanan Tantitoni Silikon ürünlerini kullanıcılarının rahatını ve memnuniyetini düşünerek tasarlar. Evinizin ve mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen bu üçlü set sizlere sunduğu kullanım kolaylığı ve pratiklik ile mutfaklarınızda en büyük yardımcınız oluyor ve mutfaklarda geçirilen süreyi azaltmada sizlere yardımcı oluyor. Günümüzde de mutfak araç-gereçleri tercihlerinde en çok dikkat edilen şey mutfaktaki kullanım kolaylığı ve pratiklik haline gelmiştir. Mutfaklarınız için ürün seçimi yaparken ilk dikkat ettiğiniz şeyler olan pratiklik ve performans konusunda Tantitoni Silikon kullanıcılarının kriterlerini de düşünerek mutfaklarınızda sizlere en çok yardımcı olacak ürünleri tasarlamayı hedefliyor.