Tantitoni 12 Parça Kafes Desenli Çay Bardağı Takımı

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tantitoni 12 Parça Kafes Desenli Çay Bardağı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TANTİTONİ Satıcı Ünvanı: İNTER MUTFAK EŞYALARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478006378700212 Vergi Kimlik Numarası: 4780063787
    Bu ürün TANTİTONİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set İçeriği: 6 Adet Çay Bardağı 6 Adet Çay Bardağı Tabağı Materyali camdır. El imalatı olduğu için bulaşık makinasında yıkanması tavsiye edilmez. Üretim yeri Türkiye'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tantitoni 12 Parça Kafes Desenli Çay Bardağı Takımı

Günlük hayatta sohbetlerinize, kahvaltılarınıza, yemeklerinize ve çay saatlerinize eşlik eden çay bardaklarının kaliteli olması önemlidir. Genellikle cam materyallerle üretilen bu bardaklar, takım halinde üretilerek satışa sunulur. Model ve çeşit olarak birçok şekilde üretilirken kafes desenli takımlar sıklıkla tercih edilir. Kafes desene sahip Tantitoni çay bardağı takımı göz zevkinize hitap eder. Mutfağınıza renk katmakla birlikte güzel sunumlara imza atarak konuklarınızı güzel bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Ayrıca ince belli yapısı sayesinde ele kolayca oturan bu model ile sofralarınıza renk verebilirsiniz. Geniş bardak altlığı sayesinde sunum esnasında avantaj sağlar. 12 parça olan bu model, kalabalık ev davetlerinde işinize yarayacak şekilde üretilir. Sohbetlerinize renk katmak için kafes desenli bardakları satın alabilirsiniz. Ürünün özellikleri de dikkat çekicidir.

  • Isıya dayanıklı
  • İnce belli yapı
  • Kaliteli cam materyal

Göz Alıcı Kafes Deseniyle Tantitoni Çay Bardağı Takımı

Göz Alıcı Kafes Deseniyle Tantitoni Çay Bardağı Takımı

Sofralarınıza ve vitrinlerinize konuk olarak göz alıcı bir görünüm sağlayan kafes desenli çay bardakları, Tantitoni farkıyla dayanıklı malzemelerden üretilir. Hem görünüşü hem de sağlam yapısı ile dikkat çeken bu modeller, masalarınıza ve sunumlarınıza şıklık katar. Isıya dayanıklı olduğundan motiflerini ve renklerini uzun yıllar koruyarak sofralarınızın ayrılmaz bir parçası haline gelir. Kafes desenleriyle çay saatlerinizi ve muhabbetlerinizi özel anlara çevirebilirsiniz. Sunumun yanında ekleyeceğiniz atıştırmalıklarla çayınızı daha da lezzetli hale getirebilirsiniz. Kuşların özgürlüğünü yansıtan bu model ile sohbet sırasında kendinizi ferah hissedebilirsiniz. Sağlığınızı ön planda olduğundan üretim esnasında cam materyaller tercih edilir. Bu çay bardağı seti ile sunumlarınızı daha zevkli ve dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Muazzam bir dekoratif avantaj sağlayan kafes deseni ve zarif görünümü sayesinde konuklarınızı güzel bir şekilde ağırlayabilirsiniz.

Zarif Görünümüyle Tantitoni 12 Parça Kafes Desen Çay Bardağı

Zarif Görünümüyle Tantitoni 12 Parça Kafes Desen Çay Bardağı

Çay, günlük koşturmanın ve yapılan işlerin yorgunluğunu atmak için sıklıkla tüketilen bir içecektir. Ayrıca eve gelen misafirlerle yapılan sohbetlere eşlik ederken çokça tercih edilir. Kalabalık sofra sunumlarının vazgeçilmez parçası ise çay bardağı takımlarıdır. Konuklarınızı güzel ve eğlenceli bir şekilde ağırlayabileceğiniz birbirinden farklı model arasında kafes desenli takımlar zarif görünümleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Sunumlarınızda fark yaratmak ve konuklarınızı en iyi şekilde ağırlamak istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Tantitoni 12 parça kafes desenli çay bardağı takımı kalabalık sunumların önemli bir parçasıdır. İkramlarınızı yaratıcı hale getirmek istiyorsanız kafes desenli çay bardağı takımlarını tercih edebilirsiniz. Şıklığın ve zarafetin yanında sunumlarınıza farklı hava katarak ince bir görüntü yakalayabilirsiniz. Sofralarınızın her detayını belli edecek özelliklere sahip olduğundan konuklarınıza özel bir masa hazırlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Tantitoni Kafes Desenli Çay Bardağı Takımı

Uygun Fiyatlı Tantitoni Kafes Desenli Çay Bardağı Takımı

Evlerinizde sıklıkla tercih ettiğiniz sofraların ayrılmaz parçası haline gelen çay bardaklarının seçiminde kaliteli yapısı kadar fiyat skalası da oldukça önemlidir. Kullanılan malzemelerin kalitesine ve setlerin parça sayısına göre değişen fiyatlar arasında bütçenize uygun olanı bulmanız gerekir. Tantitoni 12 parça kafes desenli çay bardağı takımı fiyatları oldukça avantajlı ve uygun olur. Pembenin ve siyahın farklı tonuyla üretilen bu model, sade görünüşü sayesinde sunumlarınızı tamamlar. Geniş fiyat yelpazesiyle her cebe hitap eden kafes desenli çay bardağı setine avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Sofralarınızın ayrılmaz parçası haline gelen bu model ile her yaş grubuna güzel sunumlar yapabilirsiniz. Sağlam yapısı ve dekoratif avantaj sağlayan görünümü ile dostlarınızla ve yakın çevrenizle hoş sohbetler edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Tantitoni 12 parça kafes desenli çay bardağı takımı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol fırsatlarıyla uygun fiyatlı kafes desenli çay bardağı setine kolayca sahip olabilirsiniz.