TANQ Mangalım Büyük Boy 40x30 Cm Elektrikli Izgara Barbekü Kebapçı Balıkçı Emaye Gövdeli+emaye Tepsi

639 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TANQ Mangalım Büyük Boy 40x30 Cm Elektrikli Izgara Barbekü Kebapçı Balıkçı Emaye Gövdeli+emaye Tepsi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MONYER Satıcı Ünvanı: MONYER TURİZM GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622183216800001 Vergi Kimlik Numarası: 6221832168
    Bu ürün MONYER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Yıl garanti

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Metal
  • Renk Kırmızı
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
Geri Bildirim Ver

TANQ TEI-1200 Mangalım Elektrikli Izgara

Tanq Mangalım kırmızı elektrikli ızgara, evde kokusuz ve dumansız mangal keyfini gönül rahatlığıyla yaşamanız için tasarlanmış bir üründür. Pratik bir kullanıma sahip olan bu mutfak aletini çalıştırmak için fişe takıp ürünün düğmesine basmak yeterlidir. Tanq Mangalım’ın yanmaz ve yapışmaz ızgarası ısınır ısınmaz çeşit çeşit lezzetleri pişirmek üzere hazır hâle gelir. Balıktan tavuğa, sucuktan sebzeye tüm yiyecekleri çabucak hazırlamayı sağlar. Birkaç parçadan oluşan Tanq Mangalım elektrikli ızgaranın emaye tepsisi, kullanım sonrası temizlik sürecini de kolaylaştırır. Gövdeden ayrılabilen ızgara teli ve tepsisi elde ya da bulaşık makinesinde kolayca yıkanır.

  • 1100 W elektrikli mangal
  • Yerli üretim
  • 3 yıl garantili

Tanq Mangalım Elektrikli Izgara Kırmızı Özellikleri

Tanq Mangalım Elektrikli Izgara Kırmızı Özellikleri

Tanq Mangalım kırmızı elektrikli ızgara, açık havada yapılan mangal keyfini evinizin rahatlığında deneyimleme olanağı verir. Hem mutfakta hem de balkonda kullanabileceğiniz pratik ürün, kokusuz ve dumansız pişirme özelliğiyle öne çıkar. Tanq elektrikli ızgarayla birbirinden harika lezzetleri kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Izgara teline pişirilecek ürünler dizildikten sonra siyah üst kapak kapalı konuma getirilir. Cihazın ızgara yüzeyi yanmaz ve yapışmaz özellik taşır. Emaye üst gövdeyle birlikte tel kısmı, sağlıklı bir pişirme ortamı oluşturur. 1100 W gücündeki Tanq Mangalım üzerinde açma kapama düğmesi bulunur. Bu elektrikli mutfak aleti, AC 220 – 240 V, 50-60 Hz şebeke geriliminde kullanılabilir. Ürünle gelen emaye tepsi, fırında da tercih edilebilir. Türkiye’de üretilen Tanq Mangalım kırmızı elektrikli ızgara, 3 yıl garanti ile tüketiciye sunulur.

Tanq Mangalım Elektrikli Izgara Kırmızı Materyali Nasıl?

Tanq Mangalım Elektrikli Izgara Kırmızı Materyali Nasıl?

Tanq Mangalım elektrikli ızgara kırmızı, gıdayla temasa uygun sağlıklı materyaller kullanılarak üretilir. Üst kapağı ve tepsisi emaye kaplamadır ve camsı bir yüzey oluşturan emaye, ürüne kayganlık kazandırır. Bu özellik, parçaları kullanım sonrasında temizlemeyi kolaylaştırır. Tanq Mangalım elektrikli ızgara TEI-1200 diğer parçaları ise metalden üretilir. İşlem gören ızgara yüzeyi yanmaz ve yapışmaz özellik taşır. Ürünün üst ve alt kısımlarında sağlam plastik ayaklar bulunur. Yan kısımlarında aynı plastik malzemeden üretilen kulplar monte edilir. Tanq Mangalım tel rezistans sistemi sayesinde aradığınız lezzeti size sunar. Sağlam malzemeler kullanılarak üretilen bu ürün, uzun ömürlü bir kullanım sunar. Yerli üretici kalitesi ile satışa sunulan Tanq Mangalım kırmızı elektrikli ızgara modelini güvenle tercih edebilirsiniz.

Tanq Mangalım Elektrikli Izgara Kırmızı Kullanımı Nasıl?

Tanq Mangalım Elektrikli Izgara Kırmızı Kullanımı Nasıl?

Tanq Mangalım elektrikli kırmızı ızgaranın kullanımı oldukça pratiktir. Duman ve koku yapmadan gıdaları pişirme imkânı verir. Güvenli ve sağlıklı bir çalıştırma deneyimi için Tanq Mangalım kırmızı elektrikli ızgara modelini düz bir yüzeye yerleştirmeniz gerekir. Plastik ayaklar, ızgara çalışır durumdayken yüzeylerin yüksek ısıdan zarar görmesini engeller. Güç düğmesi açıldıktan sonra ızgaranın ısınması için kısa bir süre geçmesi yeterli olur. Izgara hazır hâle geldiğinde üzerine pişirilecek et, balık, tavuk ya da şarküteri ürünleri yerleştirilir. Bu pratik ve işlevsel mutfak aleti, sebze közlemek için de idealdir. Tanq Mangalım elektrikli ızgaranın siyah emaye kapağı, tercihinize göre tamamen açık ya da kapalı pozisyonda tutulabilir. Altı ve üstü eşit derecede pişmiş besinleri bu elektrikli ızgarayla hazırlamak oldukça hızlı ve kolaydır. Tanq Mangalım elektrikli ızgara kırmızı yorumları kullanıcıların görüşlerini içerir. Siz de bu pratik mutfak aleti hakkında daha detaylı bilgi almak için tüketicilerin yorumlarını inceleyebilir, ardından ürünü Trendyol üzerinden kolayca sipariş edebilirsiniz.