8
Saç Fırçası ve Tarak kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Tangle Teezer The Ultimate Siyah Saç Fırçası

599 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tangle Teezer The Ultimate Siyah Saç Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sachane Satıcı Ünvanı: MOT GRUP BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058118900013 Vergi Kimlik Numarası: 6220581189
    Bu ürün Sachane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tangle Teezer Styling Serisinden – Ultimate Saç fırçaları kuru şekillendirme, karışıklıkları açmak ve saçlarınızı mükemmelleştirmek için tek ihtiyacınız olan şeydir! Saçlarınıza hacim, pürüzsüzlük ve parlaklık katmak istiyorsanız, aradığınız fırça Tangle Teezer – Ultimate’dir. Ultimate serisi fırçalar ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayacaktır. Her zaman olduğu gibi, "dişlerdeki güç", Bu serinin de şekillendirmedeki başarısı «patentli diş teknolojisi» sayesinde olmaktadır. Bu seride dişler daha uzundur bu da fırçanın tüm saç tiplerinde nazikçe kaymasını ve düzeltmesine yardımcı olur. Tangle Teezer Ultimate Serisi saç fırçası, hem doğal hem de işlem görmüş saçları taramak ve şekillendirmek için kuru saçta kullanmak üzere tasarlanan uzun saplı saç fırçadır. Tüm saç tipleri (düz, dalgalı, kıvırcık, bukleli) için uygundur. Uzun sapı, orta ve uzun saçlarda uygulama yaparken daha kolay bir tutuş sağlarken aynı zamanda yumuşak diş uçları sayesinde saç derisine konfor verir

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

Tangle Teezer The Ultimate Siyah Saç Fırçası

Her kişinin saç tipi ve şekli farklı bir bakım uygulaması gerektirir. Tel kalınlığının ince ya da uzun olması, saçların kabarık ya da sönük yapısı, saç modeli olarak kıvırcık, dalgalı ya da düz olması gibi çeşitli özelliklere göre şekillendirme ve taramada kullanılacak ürünün tercihi değişir. Tamamen karışıklıkları giderilmemiş, hacimsiz ve mat saçlar sağlıksız bir görünüm oluşturur. Günlük yaşantıda makyaj ve saç birbirini tamamlayan unsurlardır. İnsanlarla iletişim kurarken ilk göze çarpan temiz ve düzenli bir görünümdür. Bu görüntüye kavuşmak için doğru tarağın seçilmesi önemlidir. Tangle Teezer The Ultimate Black Saç Fırçası saçlarınızın istediğiniz hale gelmesine yardımcı olur. Tangle Teezer The Ultimate Black Tarak tüm özellikleri ile kullanım kolaylığı sağlar.

  • Ergonomik yapı ile kolay kullanım
  • Patentli tarak dişi özelliği
  • Kısa sürede etkili çözüm

Tangle Teezer The Ultimate Siyah Saç Fırçası Özellikleri

Tangle Teezer The Ultimate Siyah Saç Fırçası Özellikleri

Kısa ya da uzun olması farketmeksizin tüm saçlar gece uykusunda ya da banyodan sonra dolaşmaya yatkındır. Bu sebeple mutlaka düzenli taranması ve tamamen açılmış düzgün görünen tellere sahip olması gereklidir. İstenilen düzgün görüntü için dayanıklılığı ile zor taranan saçları bile kolaylıkla açan saç fırçaları tercih edilir. Tangle Teezer The Ultimate siyah saç fırçası otuz yıldan fazla sektör deneyimi bulunan İngiliz stilist Sean Palfrey tarafından tasarlanmıştır. Tecrübenin fazla oluşu, müşterileri memnun etmek için gerekli değişiklikleri yapmayı da beraberinde getirir. Bu yönüyle Saç Fırçası Tangle Teezer, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayarak benzersiz ve işlevsel tasarımıyla öne çıkar. Modern yapısı ve siyah rengiyle her cinsiyetin beğenisine uygundur. İki katmanlı patentli dişler, kuru saçları şekillendirmek için ideal orandadır. Aynı zamanda saç tellerine zarar vermeden dolaşıklıkları açar.

Her Saç Tipine Uygun Çözüm Alternatifi

Her Saç Tipine Uygun Çözüm Alternatifi

Bukleli, az dalgalı, çok dalgalı, kıvırcık, düz gibi çok çeşitli saç tipleri bulunur. Tarakta bulunan iki katmanlı dişlerin bazıları uzun bazıları kısa üretildiğinden farklı saç yapılarını açmaya yardımcı olur. Tangle Teezer The Ultimate Finisher siyah saç fırçası sadece doğal değil işlem görmüş yapılarda da kullanıma uygundur. Yani peruk, klips ya da postiş gibi farklı yapay kıllarda da rahatlıkla kullanılır. Bunun yanı sıra boyalı ya da röfleli saçlar için de idealdir. Makro ya da mikro kaynaklı saçlar da kolaylık taranabilir. Farklı boydaki dişleri ise hassasiyet ve yüksek parlaklık sağlar. Nazik tarama özelliği ile canınızı yakmaz ve kuru özellikteki yüzeylerde bile etkili şekillendirme sağlar. Tangle Teezer The Ultimate Black Saç Fırçası özellikleri ile karışıklıklıkları tamamen açar ve elektriklenmeyi önleyerek saç kırılmalarını azaltır.

Tangle Teezer The Ultimate Siyah Saç Fırçası Uygun Fiyatlarla

Tangle Teezer The Ultimate Siyah Saç Fırçası Uygun Fiyatlarla

Tarakların kullanımı sırasında kolaylık için sağlam bir tutuşa sahip olması gereklidir. Uzun sap özelliği ile iki elin de kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Bu yüzden solaklar da rahatlıkla ürünü kullanabilir. Fırçalama ve kabartma işlemleri için sıklıkla tercih edilir. Saç bakımında güvenle kullanabileceğiniz tarak, saçı dipten uca tararken telleri dengeli olarak dağıtır. Bu durum kopma ve kırılmaları önlediği için önemlidir. Tangle Teezer The Ultimate Black saç fırçası yorumları ve ürünün aldığı puanları görmek için Trendyol üzerinde detaylı bir inceleme yapabilirsiniz. Kampanya ve indirimlerle bütçenize uygun seçime olanak tanıyan Tangle Teezer The Ultimate siyah saç fırçası fiyat avantajından yararlanabilirsiniz. Saça konfor sunan bu ürünü pürüzsüz saçlara kavuşmak için kendinize ve sevdiklerinize hediye olarak alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca 5060173370718 numarası ile ürüne ulaşabilirsiniz.