TAMPA BEYAZ Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TAMPA BEYAZ Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici 5lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AZİZDEN Satıcı Ünvanı: AZİZ TERZİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8400131659
    Bu ürün AZİZDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAMPA BEYAZ Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleyici - Beyaz - Sabun Kokulu - 5 Litre 3d hologramlı TAMPA BEYAZ etiketli
  • TAMPA BEYAZ Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleyici 5000 ml
  • KADIN GİRİŞİMCİ OLARAK BİZİ DESTEKLERSENİZ SEVİNİRİZ. TAMPA BAYAZ DENİZLİ. Mağazamızda TAMPA BEYAZ Tescilli Markalı ,Esmen logolu ,TAMPA BEYAZ Hologramlı Fabrikanın Resmi satıcı ve Bayisi olduğumuz Ürünler Satılmaktadır.BENZERLERİ TAKLİTLERİ OLANLARI DİKKAT EDİNİZ. Kullanım talimatı: Ağır kirli yüzeylerde, sünger veya paspas doğrudan dökerek uygulayın. Yarım kova suya 3 kapak Dökün durulama gerektirmez. Tampa Beyaz saf sabun parfümlü yüzey temizleme sıvısı ile evinizin,iş yerinizin.büronuzun genel temizliğini yaparken kirleri ovalamadan ve yüzeyleri çizmeden kolayca temizlik yapabilir aynı anda hoş kokmasını sağlar.Halılarınızı ,koltuklarınızı,aracınızın döşemelerine silebilir ve perdelerinizi rahatlıkla yıkayabilirsiniz Ev ve işyerlerinizde bulunan koku püskurtme aparatlarının haznesine kullanıma uygundur, Mutfak dolaplarınız, tezgahlarınız,arabanız,işyeri büronuzda kötü kokuları yok eder.Saf Beyaz Sabun kokusunu gün boyu bulunduğunuz ortam da kullanabilirsiniz .ayrıcada birçok alanda kullanım özelliği vardır. ÜRÜN BİRLEŞİMİ:%5 Anyotik Aktif Madde %5 Nonlyonik Aktif Madde %5 Alifatik Hidrokarbonlar ayrıca koruyucu (Chloramethylisothiazolinone,Methylisothiazolinone)ve parfüm (Citronellol,Geraniol)içerir. Her türlü yüzey temizliğinde kullanabilirsiniz. Yoğun parfüm içerir. Çalkalamadan kullanmayınız. El,yüz,vücut gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Gıda Maddelerinden ve Çocuklardan uzak tutunuz. Göz ve cilde değdiği yeri bol su ile temizleyiniz. üretici firma:esmen kolanya ve kimya san a.ş. TAMPA BEYAZ DENİZLİ Mağazamızı tercih ettiğiniz için Teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.. TAMPABEYAZFABRİKA INSTRUCTIONS FOR USE: USE ON HEAVY DIRTY AND DIRTY SURFACES BY DIRECT THE SPONGE OR MATS. With Tampa White, White Soap Perfumed Surface Cleaning Liquid, it cleans the dirt while making the general cleaning of your home, and provides a pleasant smell at the same time. You can clean your carpets, armchairs and wash your curtains with Tampa white soap Perfumed product. You can wipe the upholstery of your vehicle and eliminate unwanted odors. Do not use for cleaning hands, face, body food. Keep away from children. Contains intense perfume Do not use it without shaking. Keep away from foodstuffs. You can use it in all kinds of surface cleaning. Clean the eyes and skin with plenty of water.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver