TAMPA Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleyici 5 Lt 3 Adet Set

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TAMPA Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleyici 5 Lt 3 Adet Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAMPA BEYAZ DENİZLİ Satıcı Ünvanı: SENA SEMERCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7600639204
    Bu ürün TAMPA BEYAZ DENİZLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • .Tampa beyaz sabun kokulu Parfümlü genel temi?zli?k 5000 ml. . Kullanım talimatı yarım kova suya 3 kapak dökün. Durulama gerektirmez.Ağır kirli yüzeylerde, sünger ve paspasa doğrudan dökerek uygulayın. Evinizin genel temizliğini yaparken kirleri temizler aynı anda ürün özelliğine has kokmasını sağlarsınız. Formülündeki kimyasallar ile ovalamadan ve yüzeyleri çizmeden kolayca temizlik yapabilirsiniz. Ahşap granir mermer fayans v.b tüm zeminlerde kullanıllır leke bırakmaz. Kapı pencere halı koltuklarınınızı silebilir v.b tüm yerlerde kullanılır. tül perdelerinizi yıkayabilir leke bırakmaz parlatır. Tüketicinin dikkatine:Kullanma talimatını mutlaka dikkatlice okuyunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Kullanım esnasında solumayınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol su ile yıkayınız. Yine de kullanmadan önce küçük bir bölgede test ediniz. Göz ve cilde değdiği yeri bol su ile yıkayınız. I?çilmesi durumunda ürün etiketiyle birlikte doktora başvurunuz. Yoğun parfüm içerir, çalkalamadan kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver