2
Yüzey Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

TAMPA BEYAZ Yüzey Temizleyici Beyaz Sabun Kokulu 5 Litre

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249 TL235 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TAMPA BEYAZ Yüzey Temizleyici Beyaz Sabun Kokulu 5 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARE-ROBE Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7130150297
    Bu ürün MARE-ROBE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAMPA BEYAZ Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleyici - Beyaz - Sabun Kokulu - 5 Litre
  • KADIN GİRİŞİMCİ OLARAK BİZİ DESTEKLERSENİZ SEVİNİRİZ. TAMPA BAYAZ DENİZLİ. Mağazamızda TAMPA BEYAZ Tescilli Markalı ,Esmen logolu ,TAMPA BEYAZ Fabrikanın Resmi satıcı ve Bayisi olduğumuz Ürünler Satılmaktadır.BENZERLERİ TAKLİTLERİ OLANLARI DİKKAT EDİNİZ. Kullanım talimatı: Ağır kirli yüzeylerde, sünger veya paspas doğrudan dökerek uygulayın. Yarım kova suya 3 kapak Dökün durulama gerektirmez. Tampa Beyaz saf sabun parfümlü yüzey temizleme sıvısı ile evinizin,iş yerinizin.büronuzun genel temizliğini yaparken kirleri ovalamadan ve yüzeyleri çizmeden kolayca temizlik yapabilir aynı anda hoş kokmasını sağlar.Halılarınızı ,koltuklarınızı,aracınızın döşemelerine silebilir ve perdelerinizi rahatlıkla yıkayabilirsiniz Ev ve işyerlerinizde bulunan koku püskurtme aparatlarının haznesine kullanıma uygundur, Mutfak dolaplarınız, tezgahlarınız,arabanız,işyeri büronuzda kötü kokuları yok eder.Saf Beyaz Sabun kokusunu gün boyu bulunduğunuz ortam da kullanabilirsiniz .ayrıcada birçok alanda kullanım özelliği vardır. ÜRÜN BİRLEŞİMİ:%5 Anyotik Aktif Madde %5 Nonlyonik Aktif Madde %5 Alifatik Hidrokarbonlar ayrıca koruyucu (Chloramethylisothiazolinone,Methylisothiazolinone)ve parfüm (Citronellol,Geraniol)içerir. Her türlü yüzey temizliğinde kullanabilirsiniz. Yoğun parfüm içerir. Çalkalamadan kullanmayınız. El,yüz,vücut gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Gıda Maddelerinden ve Çocuklardan uzak tutunuz. Göz ve cilde değdiği yeri bol su ile temizleyiniz. üretici firma:esmen kolanya ve kimya san a.ş. TAMPA BEYAZ DENİZLİ Mağazamızı tercih ettiğiniz için Teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.. TAMPABEYAZFABRİKA INSTRUCTIONS FOR USE: USE ON HEAVY DIRTY AND DIRTY SURFACES BY DIRECT THE SPONGE OR MATS. With Tampa White, White Soap Perfumed Surface Cleaning Liquid, it cleans the dirt while making the general cleaning of your home, and provides a pleasant smell at the same time. You can clean your carpets, armchairs and wash your curtains with Tampa white soap Perfumed product. You can wipe the upholstery of your vehicle and eliminate unwanted odors. Do not use for cleaning hands, face, body food. Keep away from children. Contains intense perfume Do not use it without shaking. Keep away from foodstuffs. You can use it in all kinds of surface cleaning. Clean the eyes and skin with plenty of water.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Tampa Yüzey Temizleyici 5 lt ile Uzun Süreli Temizlik

Yüzey temizleyiciler özel formülleri ile bulunulan alanın zemininin temizlenmesine ve hoş kokmasına yardımcı olan hijyen ürünleri arasında yer almaktadır. Farklı markalar tarafından üretilen yüzey temizleyiciler farklı özelliklere ve kokulara sahip olurken aynı zamanda içerilerinde farklı formülleri de bulundurabilmektedir. Kimi markalar yüzey temizleyici üretimlerinde parlaklık ve kokuya önem verirken kimi markalar leke çıkarma ve temizleme konusunda önem vererek farklı formülleri kullanmaktadır. Kullanılan ekstra formüllerde markaların tercihlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Tampa beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici üstün leke çıkarıcı formüllerine ek olarak içerisinde bulunan koku esansları sayesinde temizlik yapılan alanının hoş kokmasına neden olmaktadır. Sabun kokusu pek çok kişi tarafından sevilen kokular arasında yer almaktadır. Tampa yüzey temizleyici beyaz sabun kokulu 5 litrelik olması nedeniyle uzun bir kullanım sunan yüzey temizleyici uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir.

  • Üstün Temizlik
  • Sabun Kokusu
  • Uygun Fiyat

Tampa Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Özellikleri

Tampa Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Özellikleri

Tampa beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici 5 lt özel formülü sayesinde pek çok zeminde kullanılabilen ürünler arasında yer almaktadır. Ahşap yüzeylerin temizlenebilmesi için farklı formüllere sahip olan ürünler fayans ve taş zeminler için değişiklik gösterebilmektedir. Tampa yüzey temizleyici beyaz sabun kokulu 5 litre kullanımı son derece basittir. Kullanılmak istenilen alanın kir durumuna göre ölçek sayıları değişiklik gösterebilen üründe az ve orta kirli yüzeylerin temizliği için bir ölçek yeterli olurken çok kirli zeminler için iki ölçek kullanılması tavsiye edilmektedir. Ayrıca duru su miktarı da ürünün ne kadar eklenmesi gerektiği ile ilgili farklılıklara yol açabilmektedir. Çok geniş bir yüzey temizlenmek istendiğinde hazırlanan suyun litresine göre ikiden fazla ölçek eklenebilir. Hastanelerden alışveriş merkezlerine, evlerden ofislere kadar çok farklı alanlarda ve yüzeylerde kullanılabilen ürün pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Tampa Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici İçeriği

Tampa Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici İçeriği

Yüzey temizleyicilerin özellikleri arasında diğer temizleyicilerden değişiklik gösteren pek çok konu bulunmaktadır. Temizlik konusunda kurumuş çamur ve tozların çıkarılması için özel formüller bulunurken aynı zamanda parlaklık vermesi gerekir. Parlaklığı sağlamak için farklı yöntemler kullanan markalar yağlar veya özel kimyasal maddeler ile zeminin daha parlak görünmesine olanak sağlamaktadır. Tampa yüzey temizleyici beyaz sabun kokulu 5 litre içeriği farklı formüllerden oluşmaktadır. Birden fazla kimyasal formülün içerisinde bulunduğu yüzey temizleyiciler tepkime ve reaksiyona girerek kullanıcıların sağlıklarını tehdit etmemesi için üretim aşamalarında özel incelemelere tabi tutulmaktadır. Marka temizliğe önem verdiği kadar kullanıcılarının sağlıklarına da son derece önem vermektedir. Tampa yüzey temizleyici sahip olduğu temiz içerik ve hoş beyaz sabun kokusu ile kullanan kişilere keyifli bir temizlik deneyimi sunmaktadır.

Tampa Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Yorumları ve Fiyatları

Tampa Beyaz Sabun Kokulu Yüzey Temizleyici Yorumları ve Fiyatları

Fayanslardan taş zeminlere kadar kullanılabilen yüzey temizleyici ürün leke bırakmaması ve hoş kokusu sayesinde tercih edilmektedir. Tampa tarafından geliştirilen yüzey temizleyici kendi aralarında farklı formüllere sahip olabilen ürünlere sahiptir. Genel olarak standart formüllere sahip olan ürünler farklı zeminlerde rahatlıkla kullanılabilirken sadece belirli zeminlerde kullanılabilecek özel formüllü yüzey temizleyiciler de bulunabilmektedir. Tampa yüzey temizleyici beyaz sabun kokulu 5 litre yorumları ve değerlendirmeleri ürünü satın almak isteyen kişiler için birer referans olarak kabul edilip ona göre detaylı bir şekilde incelenebilir. Tampa yüzey temizleyici beyaz sabun kokulu 5 litre kullananlar temiz ve parlak bir yüzey elde ederken hijyenden ödün vermemektedir. Tampa yüzey temizleyici beyaz sabun kokulu 5 litre fiyatı değişiklik gösterebilmektedir. Beyaz sabunun hoş kokusu ve etkili temizliği bir araya getiren Tampa yüzey temizleyici ile verimli deneyimler elde edebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü tmmpn0000001656 ürün kodu ile inceleyip ardından sipariş verebilirsiniz.