Genel Markalar Balık Gözü Lens Geniş Açılı Fotoğraf Çekim Fish Eye Macro Wide Mandallı Aparatı

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Balık Gözü Lens Geniş Açılı Fotoğraf Çekim Fish Eye Macro Wide Mandallı Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Keep Armor Satıcı Ünvanı: CEBRAYİL CANİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2010571971
    Bu ürün Keep Armor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fotoğraf Çekerken Daha Geniş Çekim Yapmak İsteyenler, Balık Gözü Lensi İle İstediğiniz Her Şey Kadrajınıza Girecek. İster Telefonunuzda İsterseniz Kameranızda Kullanabileceğiniz Kamera İle Görüş Açınız Genişleyecek. Tüm akıllı telefonlara uyumlu çok geniş açıda fotoğraf çekebilen cep telefonu balık gözü lens ile Balık Göz olarak bilinen Geniş Açılı Fish Eye lens ile sosyal medya fenomeni olmaya hazır mısınız? Ürün Özellikleri: Cep telefonunuzda, dijital kameranızda kullanabileceğiniz görüş açınızı genişletecek harika bir aksesuar.
  • Tüm cep telefonlarında kullanabileceğiniz, 180 dere görüş açısına sahip lens ile kalabalık olduğunuz fotoğraf karelerinde herkesi rahatlıkla görebileceksiniz.
  • Kullanımı oldukça kolaydır. Kameranızın ön kısmına takın ve çekin.
  • Fotoğrafın yanı sıra videolarınızı da balıkgözü lens ile çekebilirsiniz.
  • Kameranızın önüne yerleştireceğiniz lensi rahatlıkla takıp çıkarabileceksiniz.
  • 3 adet farklı lens (fish eye- macro – wide)
  • Balık gözü cep telefonu Lensi mandalı ile akıllı telefonlara uyumlu
  • Kolay kullanım ve taşınabilme özelliği
  • Ürün Karışık Renklerde Gönderilecektir.
  • Kullanım Talimatı: Lens mandalını telefonunuzun kamerasına denk gelecek şekilde yerleştirin. Kullanmak istediğiniz lensi lens mandalına çevirerek takın. Paket İçeriği: 1 Adet Makro Lens
  • 1 Adet Wide Lens
  • 1 Adet Fish Eye Lens
  • 1 Adet Lens Mandalı
Geri Bildirim Ver

Tam12 Balık Gözü Lens Geniş Açılı Fotoğraf Çekim Fish Eye Macro Wide Mandallı Aparatı

Günlük hayatın birçok alanında fotoğrafa ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Tam12 balık gözü lens geniş açılı fotoğraf çekim fish eye macro wide mandallı aparatı büyük beğeni toplar. Ürün, daha geniş çekim yapmak isteyen kullanıcıların tercihleri arasında yer alır. Teknolojiyi kullanışlı özellikleriyle birleştiren Tam12 balık gözü lens sizi her anlamda memnun eder. Ürün sahip olduğu mandal sayesinde her türlü akıllı cihazla uyum içerisinde olur. Model ile görüş açınız ihtiyaç duyduğunuz şekilde genişler. Fazla büyük olmayan yapısı sebebiyle küçük boşluklarda bile çalışma imkanı sağlar. Kolay kullanım ve taşınabilme özelliği sayesinde rahatlıkla istediğiniz fotoğraf karelerini yakalayabilirsiniz. Akıllı cihazınızın kamerasında kullanabileceğiniz bir aksesuardır.

  • Kolay kullanım
  • 3 farklı lens
  • Akıllı cihazlar ile uyum

Tam12 Geniş Açılı Fotoğraf Çekim Aparatı Özellikleri

Tam12 Geniş Açılı Fotoğraf Çekim Aparatı Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Tam12 geniş açılı fotoğraf çekim aparatı sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her ortamda çekim yapabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan ürün kolay kullanım özelliği sayesinde sosyal ihtiyacınızı karşılar. Tam12 balık gözü lens geniş açılı fotoğraf çekim aparatı tüm akıllı telefon modelleri ile uyumlu bir şekilde çalışır. Ürün, rahat ve pratik çalışmayı destekler. Tam12 balık gözü lens geniş açılı fotoğraf aparatını akıllı cihazınızın ön kısmına yerleştirerek, çekim yapmaya başlayabilirsiniz. Ürün paketi içerisinde 1 adet geniş açılı lens ve mandalı bulunur. Tüm cep telefonlarında kullanılabilen 180 derece lens ile kalabalık ortamlarda kadrajı rahatlıkla ayarlayabilirsiniz.

Tam12 Balık Gözü Lens Fotoğraf Çekim Aparatı Kullananlar

Tam12 Balık Gözü Lens Fotoğraf Çekim Aparatı Kullananlar

Farklı alanlarda fotoğraf çekmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu kullanışlı ürün sayesinde kalabalık ortamları tek bir fotoğraf karesi içinde toplayabilirsiniz. Tam12 balık gözü lens geniş açılı fotoğraf çekim aparatı kullananlar, 180 derece lens özelliğiyle çalışabilirler. Ergonomik boyutu sayesinde kullandığınız akıllı mobil cihazlara uyum sağlar. Bu sebepten dolayı da cep telefonunuza bir ağırlık hissi vermez. Dayanıklı ve kaliteli olan bu fotoğraf çekim aparatı sizlere uzun yıllar boyunca kullanım imkanı verir. Balık gözü lens ya da diğer seçenekleri kullanarak istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Model, ergonomik boyuta sahip olması sayesinde istediğiniz her ortamda kolay kullanıma imkan verir. Balık gözü lens ile sosyal medya platformlarında estetik ve kaliteli fotoğraflar paylaşabilirsiniz. Fotoğrafın yanı sıra aparat ile video çekimleri de yapabilirsiniz. Mobil cihazlarınızla uyumlu olan bu aparat sayesinde özgürce çalışma fırsatı yakalamanız mümkün olur.

Tam12 Geniş Açılı Fotoğraf Çekim Aparatı Fiyatı ve Yorumları

Tam12 Geniş Açılı Fotoğraf Çekim Aparatı Fiyatı ve Yorumları

Tam12 geniş açılı fotoğraf çekim aparatı fiyat seçeneği ürünün özelliklerine göre belirlenir. Bu ürün çeşidi 180 dereceye varan kadraj genişliğini sizlere sunar. Ergonomik ve kullanışlı özelliği sayesinde her akıllı telefon ile uyumludur. Tam12 balık gözü lens geniş açılı fotoğraf çekim aparatı fiyatının uygun olması ve sunduğu performans ile müşterilerin beğenisini toplar. Ürün sizlere geniş açı, makro ve balık gözü lens ile mandalını sunar. Lens çeşitleri sayesinde istediğiniz her şeyin fotoğrafını çekmeniz mümkün olur. Fotoğraf çekim aparatı ile telefonunuza basit bir şekilde takılabilir. Kolay kullanım ve taşınabilme özelliği sebebiyle video çekimleri de yapabilirsiniz. Tam12 balık gözü lens geniş açılı fotoğraf çekim aparatı yorum olarak da müşterilerden olumlu dönüşler alır. Günlük işlerinizde kullanım imkanı verir ve sizlere eşsiz bir deneyim yaşatır. Kullanım avantajı sağlayan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.