Talia Harissa Sürülebilir Sos - 300 gr

94,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Talia Harissa Sürülebilir Sos - 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TNS EV GEREÇLERİ A.Ş. Satıcı Ünvanı: TNS EV GEREÇLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845031470500018 Vergi Kimlik Numarası: 8450314705
    Bu ürün TNS EV GEREÇLERİ A.Ş. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Talia Harissa Sürülebilir Sos - 300 gr

Farklı tatlara ve aromalara sahip olan soslar sık sık tercih edilir. Talia Harissa sürülebilir sos - 300 gr özellikle kahvalatılarda kullanılan oldukça lezzetli bir yiyecektir. İdeal kıvamı sayesinde ekmek üzerine rahat bir şekilde sürülerek tüketilebilir. Hafif acı aroması ile acı lezzetleri tercih eden kişilerin beklentilerini karşılayabilir. Talia Harissa içerisinde kavrulmuş kırmızı biber, kurutulmuş domates gibi pek çok faydalı sebze kullanılır. Etkileyici kırmızı rengi sayesinde sofralarınızda hoş bir sunum yapmanıza da olanak verir. Doğal sebzeler kullanılarak üretilen bu mezenin içinde kullanılan sebzeler sağlığınız için oldukça faydalıdır. Kahvaltı sofralarında yer verebileceğiniz bu ürünü aynı zamanda et, balık ve tavuk gibi etler ile bir arada da kullanabilirsiniz. Et yemeklerine tat katan bu ürün farklı lezzetler denemenize olanak sağlar.

  • Sürülebilir kıvam
  • Kahvaltılık sos
  • Besleyici içerik

Talia Harissa Sürülebilir Sos - 300 gr Fiyatı

Talia Harissa Sürülebilir Sos - 300 Gr Fiyatı

Talia Harissa sürülebilir sos - 300 gr fiyat belirlemesi sırasında ürün içerisinde kullanılan sebzeler, baharatlar göz önünde bulundurulur. Kavanoz şeklinde paketlemesi yapılan bu ürün, kutu içerisinden sürülerek kullanılabileceği gibi tabak içerisinde de sunumu yapılabilir. Etkileyici ve hoş bir sunum yapmak istiyorsanız bu koyu kırmızı renkli sosa sofralarınızda yer verebilirsiniz. Kurutulmuş domates, biber gibi sebzelerin kurutularak içerisinde eklendiği bu sos içerisinde aynı zamanda çeşitli baharatlar da bulunur. Acı biber ve benzeri baharatlar ile tatlandırılan bu özel sos sağlıklı içeriklere sahip olduğundan sık sık tercih edilir. Özellikle kahvaltı sırasında tercih edilen bu ürünün kıvamı oldukça önemlidir. Sürülebilir şekilde kıvam verilen sos kullanım sırasında size kolaylık sağlar. İdeal kıvamlı bu leziz sosu ekmek üzerinde sürerek oldukça kolay bir şekilde siz de tüketebilirsiniz.

Lezzetli Talia Harissa Sürülebilir Sos

Lezzetli Talia Harissa Sürülebilir Sos

Doğal içeriklerin kullanıldığı besleyici ve lezzetli soslar özellikle kahvaltı sırasında sık sık kullanılır. Talia Harissa sürülebilir sos özel kıvamı sayesinde rahatlıkla tüketilebilir. Biber ve domates gibi sebzelerin ağırlıklı olarak kullanıldığı bu ürün aynı zamanda içerisindeki baharatlar sebebiyle de oldukça fazla rağbet görür. Kırmızı biber kullanılan bu sos, acı tadı ile yemeklerde farklı bir aroma eklenmesini sağlar. Konserve kutusu şeklindeki paketi ile size iletilen bu ürün, paketi sayesinde mutfak dolabına veya buzdolabına rahat bir şekilde koyulabilir. Cam kavanoz içerisinde toplam 300 gram miktarında sos bulunur. Ürün, ideal kıvamıyla kırmızı et, tavuk veya balık ile beraber kullanılabilir. Tercihe göre sulu yemekler içerisinde bile eklenerek tüketilebilecek bir kıvama ve aromaya sahiptir. Faydalı ve besleyici bir sos tüketmek istiyorsanız bu sosu tercih edebilirsiniz.

İdeal Kıvamıyla Talia Harissa Sos Özellikleri

İdeal Kıvamıyla Talia Harissa Sos Özellikleri

Kurutulmuş domates ve biber gibi malzemeler ile kıvam verilen bu özel sos içerisinde sağlığınız için faydalı pek çok baharat da kullanılır. Ürün içerisinde lezzeti artırması için yağ ve kırmızı biber eklenir. Acı lezzetlerden hoşlanıyorsanız siz de bu ürünün tadını çıkarabilirsiniz. Pek çok yemek ile beraber kullanabileceğiniz bu üründen farklı tarifler içerisinde yararlanabilirsiniz. Dana veya tavuk eti ile aynı zamanda balıkla da tüketebileceğiniz sosu, meze olarak da sofranıza yerleştirebilirsiniz. Et yemekleri ile kullanımı sık sık tercih edilen bu sos özel bir kıvama da sahiptir. İdeal kıvamı sayesinde yoğun bir aromaya sahiptir ve özellikle domates, biber gibi sebzeleri seven kişilerin beğenisini kazanabilir. Sürülebilir kıvamlı bu lezzetli sosa kahvaltı sofralarında yer verebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Talia Harissa sürülebilir sos - 300 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Lezzetli tadı ve ideal kıvamı ile Talia Harissa sosa Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.