TaleWorlds Entertainment Mount & Blade Warband Xbox One Oyun

189 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TaleWorlds Entertainment Mount & Blade Warband Xbox One Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayhan Karaca Satıcı Ünvanı: AYHAN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050298093
    Bu ürün Ayhan Karaca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Xbox One
Geri Bildirim Ver

TaleWorlds Entertainment Mount & Blade Warband Xbox One Oyun

Taleworlds Entertainment Mount & Blade Warband Xbox One oyun, CD ve harita içeriğiyle müşterilere ulaşır. CD'si kaliteli malzemeden üretilmesiyle darbelere karşı dayanıklıdır. Ürün, etiketli ambalajında ve jelatinli olarak beğeniye sunulur. Kullanmadığınız zamanlarda ambalajında güvenli bir şekilde saklama imkanı sunar. Paketi kaliteli olduğundan zaman içinde yıpranmaz ve CD’yi güvenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur. Oyunun kurulumu oldukça kolaydır. Kurulumu bittikten sonra dakikalar içinde bu harika oyun deneyimini yaşamaya başlayabilirsiniz. Orta çağ konulu bir rol yapma aktivitesi olan üründe karakterinizi, kendi seçimleriniz yönetir. Tek oyunculu ve çok oyunculu modları bulunur. Aksiyonu seven ve maceracı kişiliği olanların sıklıkla tercih ettiği bir içeriktir. Görsel efektleriyle ve kalitesiyle göz kamaştırıcı olan bu ürüne göz atabilirsiniz.

  • Kolay kurulum
  • Ek materyal
  • Kaliteli CD

Eğlenceli Mount & Blade Warband Xbox One Oyun Özellikleri

Eğlenceli Mount & Blade Warband Xbox One Oyun Özellikleri

Ürün, Xbox One cihazlara uyumludur. Kapalı ambalajda zarar görmeden size ulaşır. Orijinal içeriğiyle sorunsuz kurulum ve uygulama sağlar. Yanında gönderilen harita, oyunda size eşlik ederek yardımcı olur. Taleworlds Mount and Blade Warband, aksiyon içeren ve hikaye örgüsünün akıcı bir şekilde devam ettiği bir aktivitedir. Bu sayede oynadığınız süre boyunca sıkılmadan keyifli vakit geçirirsiniz. Aynı zamanda birçok alanda seçimleri size bırakması, olayın içindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlar. Eşsiz grafiklerindeki detaylar ile oyunun gerçekçiliği artırılır. Mount & Blade Warband Xbox cihazına uyumludur. Her dakikası aksiyonla doludur, böylece sizi sıkmadan ilerler. Bir sonraki aşamayı merak etmenizi sağlar. Belirli bir çizgide gitmeyip size bağlı olarak pek çok alternatif sunan bu aktivite çokça tercih edilir. Markanın eğlenceli ve pratik özellikleriyle beğenilen ürününü satın alabilirsiniz.

Olumlu Mount & Blade Warband Xbox One Oyun Yorumları

Olumlu Mount & Blade Warband Xbox One Oyun Yorumları

Taleworlds Entertainment Mount & Blade Warband Xbox One oyun yorumları, ürün hakkında aklınızdaki birçok soruyu cevaplar. Yorumlarda ürün, kurulumunun çok kolay olması ile ön plana çıkar. Uzun uğraşlar gerekmeden kısa bir süre içerisinde kurabilirsiniz. Böylece zamandan tasarruf ederken oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Aynı zamanda kaliteli malzemeden üretilen CD’si, ürünün tercih edilmesindeki diğer önemli etkendir. Böylelikle kolay zarar görmez ve uzun süreler hata vermeden çalışır. Oyun CD’si ve yanında gönderilen harita materyali, müşterilerin oldukça hoşuna gider ve beğenilerini kazanır. Yanında gönderilen harita ve resim materyalleriyle kurulumu beklerken oyuna daha fazla hakim olma imkanına sahip olabilirsiniz. Boyutu çok büyük olmadığından cihazınızda çok yer kaplamama avantajına sahiptir. Taleworlds Entertainment Mount & Blade Warband Xbox One oyun kullananlar tarafından çokça beğenilir ve tavsiye edilir.

Avantajlı Mount & Blade Warband Xbox One Oyun Fiyatı

Avantajlı Mount & Blade Warband Xbox One Oyun Fiyatı

Taleworlds Entertainment Mount & Blade Warband Xbox One oyun fiyatı, ürünün kalitesi ve size sağladığı imkanlar doğrultusunda belirlenir. Özenli ambalajı ile ve orijinal yazılım yüklü halde gelen CD’si ile çokça tercih edilir. Yazılımın orijinal olması, oyunun hata vermemesi için önemli bir gerekliliktir. Ayrıca animasyonlar da birebir olacağından oyun, keyifli bir hal alır. Yanında gelen haritası, aktiviteyi oldukça anlaşılır kılar. Böylelikle oyuna belli bir bilgi birikimiyle başlanabilir. Mount & Blade Warband Xbox One cihazlarınızla uyumlu olup donma ya da kasma gibi problemler yaşamanızı önler. İstediğiniz kişi olup yeni dünyalara adım atabileceğiniz bu oyunun kurulumu oldukça basittir. Karakterinizi kişileştirme imkanı sunduğundan istediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Markanın ürünü, eğlenceli zaman geçirtecek bir aktivite arayışınıza son verebilir. Bu ürüne Trendyol’dan benzersiz fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.