7
Guaj Boya kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Talens Guaj Boya 205 Lemon Yellow (PRİMARY) 16 ml

133,45 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
124,99 TL90,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
87,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Talens Guaj Boya 205 Lemon Yellow (PRİMARY) 16 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fırça darbelerinde son derece iyi çizgiler oluştururlar. Tüm renklerin parlaklığı, yapışkanlığı ve kuruma süreleri aynıdır. Birbirleri ile kolayca karıştırılarak ara renkler elde edilebilir. Van Gogh yağlı boyaların hazırlanışında yüksek kalitede pigmentler kullanılması renklerin parlak ve canlı olmasını sağlamıştır. Van Gogh boyalarla çalışarak son derece zevkli ve harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Boyanın yağ gibi kaygan yapıya sahip olması, fırça darbelerini çok belirgin olmasını ve boyanın sabitlenmesini sağlar

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Talens RT8162052 2738 16ml Lemon Yellow Guaj Boya

Talens guaj 16 ml lemon yellow opak yapısı sayesinde öne çıkar. Bu boya, tuvalin üzerine resim yapmak isteyen bireyler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bahsi geçen ürün; resim kâğıdı ve karton gibi objelerin yüzeylerine de uygulanabilir. Talens guaj 16 ml lemon yellow, farklı boyalar ile karıştırılarak kullanılabilir. Bu, hayalinizdeki tonu kolayca elde etmenizi mümkün hâle getirir. Ürün, silindirik cam bir şişenin içinde satışa sunulur. Portatif tasarımı ile öne çıkan Talens guaj 16 ml lemon yellow, arzu edilen her yere rahatlıkla taşınabilir. Cam şişenin kapak yapısı, güvenli bir kullanımı mümkün kılar. Bu boya, taşıma esnasında kabın içinde dışarı akmaz. Rahatlıkla muhafaza edebileceğiniz bu ürün, uzun ömürlü bir kullanım vadeder.

  • Renk: Limon sarısı
  • Miktar: 16 ml
  • Tür: Opak

Talens Guaj 16 ml Lemon Yellow Yoğunluğu ve Dokusu Nasıldır?

Talens Guaj 16 Ml Lemon Yellow Yoğunluğu ve Dokusu Nasıldır?

Talens 205 guaj boya yoğun kıvamı ile kişilerin beğenisini kazanmıştır. Ürünü tuvalin ya da resim kâğıdının üzerinde uyguladığınızda fırça izi gözlemlemezsiniz. Yüzeyi boyamadan önce ürünü seyreltmeniz mümkündür. Bu işlem, ürünün incelmesine neden olacağından boyanın opaklığını azaltır. Resim yaptığınız esnada belirli teknikleri uygulamak için bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin ortaya koymak istediğiniz eserin sulu boya görünümüne sahip olmasını istiyorsanız, Talens guaj 16 ml lemon yellow ürününü gönül rahatlığı ile seyreltebilirsiniz. Bahsi geçen ürün, uygulandıktan kısa bir süre sonra kurur. Bu aşamadan sonra ortaya mat bir görünüm çıkar. Kullanım esnasında şişenin içindeki boya, paletin üzerine dökülmelidir. Ürünün şişesinin içine herhangi bir fırçanın sokulmaması ya da su damlatılmaması önerilir. Bu boya, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü kalitesini korur.

Talens Guaj 16 ml Lemon Yellow Pigmentasyonu Nasıldır?

Talens 16 ml guaj boya fazla miktarda pigment içerir. Bu, tek fırça darbesinin sonucunda bile istediğiniz rengi elde etmenizi mümkün hâle getirir. Bu kaliteli boyanın içeriğinde doğal pigmentler ve dekstrin adı verilen bir bileşen bulunur. Söz konusu ürün, insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Dekstrin, bağlayıcı bileşen olma görevi görür. Talens guaj 16 ml lemon yellow, marka tarafından imal edilmiş olan diğer boyalar ile karıştırılabilir. Bu noktada kişilerin yakalamak istedikleri tonu göz önünde bulundurması gerekir. Örneğin boyanın sadece rengini açmak istiyorsanız başka bir ürün yerine su kullanabilirsiniz. Kapatıcılığı bir hayli yüksek olan bu boya, tavsiye edilen biçimde muhafaza edildiğinde işlevini yitirmez. Talens guaj 16 ml lemon yellow, her yetişkin tarafından rahatlıkla kullanılabilir.

Talens Guaj 16 ml Lemon Yellow Sağlık Açısından Güvenilir midir?

Talens guaj 16 ml lemon yellow, güvenli bir kullanım imkânı tanıdığı için pek çok farklı kişinin favorilerinin arasında yer alır. Boyanın içeriğinde, doğal pigmentler yer alır. Metal bazlı bileşenler ya da insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratabilecek olan maddeler bulunmaz. Bu kaliteli ürün, cilde temas ettiğinde istenmeyen durumlar yaşanmaz. Bu noktada sadece su ve sabun kullanmak, yeterli olur. Hassas bir cilt yapısına sahip olan bireylerin ise bu ürünü kullanmadan evvel eldiven takması tavsiye edilir. Bu, ilgili kişilerin çok daha konforlu bir deneyim yaşamasını mümkün hâle getirir. Bahsi geçen boya, etrafa keskin ve rahatsız edici bir koku yaymaz. Dilerseniz siz de Talens guaj 16 ml lemon yellow yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.