8
Resim Paleti kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kağıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak

256 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,47 TL

Ürün Bilgileri

Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kağıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Banadabak Satıcı Ünvanı: BANADABAK ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0140077251400001 Vergi Kimlik Numarası: 1400772514
    Bu ürün Banadabak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Talens Art Creation Kullan At Kağıt Paleti 22,5x30cm 36 yaprak, Süper yüzey gerilimi için özel kaplama, Sulu Boya, akrilik boya, yağlı tüm yüzeylerde ...
Geri Bildirim Ver

Art Creation Kullan At Kağıt Paleti 22,5x30cm

Sanat eseri resimlerini ortaya çıkarmadan önce deneme çalışmalarını Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kağıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak 90671824 üzerinde yapmak için ok fazla imkan sunuluyor. Tek kullanımlık olan ve kullan at şeklinde olan kâğıtlar birçok boya çeşidi kullanımı için uygundur. Yüzey gerilimi ihtiyacını en iyi seviyede sunan palet, sürekli palet temizleme gerekliliğini ortadan kaldırarak çok sayıda eskiz yapabilmeyi sağlar. Sulu boya, yağlı boya ve akrilik boya gibi tüm boya çeşitleri ile çalışılması palet üzerinde mümkündür. Standart palet özelliği taşıyan paletlere uygunluk sağlar ve kâğıdın ideal düzeyde gergin durmasını sağlayarak çalışmalara profesyonellik kazandırır. Tek bir paket içerisinde 36 adet yedek kâğıt bulunuyor ve çalışma esnasında vakit kaybetmeye neden olan temizlik işlemi ile uğraşılmaya gerek kalmıyor.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli alet kaplama imkânı
  • Ekonomik çözüm

Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kağıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak 90671824 Özellikleri

Palet üzerinde çalışırken sık sık yıkama gerekliliği, bu alanda alışma gerçekleştiren kişiler için oldukça can sıkıcı detaylardan biriydi. Paletin her an temiz ve çalışılmaya hazır halde bulunmasını sağlayan Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti, geleneksel palete sahip olan herkesin sahip olması gereken bir üründür. 22,5x30 cm büyüklüğüne sahip 36 adet yedek kâğıt, hobi olarak yağlı boya çalışmaları yapanları yakından ilgilendiriyor ve pratik bir palet kullanım imkânı sunuyor. Pratik materyaller yapılan aktivitelerin verdiği keyif duygusunu artırıyor. Yağlı boya sanatı ile ilgilenenler içinde favori ürün niteliği taşıyan Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak kullanımı başarılı sonuç alma olasılığını artırıyor.

Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak Kalitesi

Kaliteli hammaddeden üretilmiş olan Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti, sürekli palet temizleme derdine son veriyor. Bu özelliği nedeniyle çok fazla tercih edilmesi, hobi severlerin geçirdikleri zamanı oldukça kaliteli ve keyifle geçirmelerine olanak sunuyor. Aynı doğrultuda olumlu görüşlerini belirten içerikteki Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak kullananlar, uzun vadede palet temizliği konusuna kalıcı çözüm arayanlar için ideal bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Kullanışlı olması sayesinde yağlı boya yaparken ekstra temizlik işleri ile ilgilenmek durumunda kalmayıp kullan at özelliğinden yararlanılıyor.

Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti Fiyatı

Resme yeteneği olan ve bunu hobi edinen pek çok kişi için fonksiyonel hobi malzemeleri önemli bir yere sahiptir. Özellikle Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak fiyatı ile dikkat çeken tek kullanımlık kâğıt paletler, 36 adet paket içeriği ile uzun süre palet temizleme sorunu olmadan yaratıcı resimler ortaya çıkarmaya imkân veriyor. Salgın dönemi ile evine kapanan birçok kişi boş vakitlerini değerlendirmek ve kaygı bozukluklarını girmek amacıyla çeşitli hobiler edinmeyi tercih etti. Bu aktivitelerden biri olan yağlı boya, Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kâğıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak yorumlarında sıkça memnuniyet görüşleri dile getirilmiştir. Çalışma esnasında rahat etmeyi sağladığı için defalarca sipariş etme oranı kullanıcılar arasında oldukça yaygın. Sizler de kullan at kâğıt palet aracılığı ile hayal gücünüz eşliğinde resim yeteneğinizi kağıda dökerken Talens Anka Sanat Art Creation Kullan At Kağıt Paleti 22,5x30cm 36 Yaprak özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.