Taled W1 Air Mouse Kumanda Android Tv Box Pc Laptop Klavye Mouse

179,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taled W1 Air Mouse Kumanda Android Tv Box Pc Laptop Klavye Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASLAN SEPET Satıcı Ünvanı: AYŞE ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0871448759
    Bu ürün ASLAN SEPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2.4G 6 Eksenli Air Mouse, fare, klavye ve Hareket Algılama Desteği ile uzaktan kumanda olarak kullanılabilir. PC, Akıllı TV, android TV kutusu, medya oynatıcı, set üstü kutularını kullanmak için benzersiz ve yetenekli bir araç. Tak ve kullan, basit ve pürüzsüz. Mini klavye, kullanışlı yazmayı sağlar. Kızılötesi fonksiyonu ile, TV ve diğer medya oynatıcıları kontrol edebilirsiniz. Özellikler: 4'ü 1 arada Süper Açılım: Hava Faresi, Kablosuz Klavye, IR Uzaktan Kumanda ve Hareket Algılama Oyununu destekler, dört adet tek bir akıllı giriş.2.4G Kablosuz Bağlantı: USB alıcısı, tak ve çalıştır özelliği ile 2.4G kablosuz bağlantı, 5 metreye kadar uzun menzilli kablosuz kontrolün keyfini çıkarın.6 Eksen Atalet Sensörü: 6 Eksenli atalet sensörü, yön ve hız değişimini algılamaya olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver