Taled Type-c Usb 3.0 Çoklayıcı Kart Okuyucu Çevirici 5 Port Macbook

500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taled Type-c Usb 3.0 Çoklayıcı Kart Okuyucu Çevirici 5 Port Macbook

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elektronik-Market Satıcı Ünvanı: TALED ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8160578750
    Bu ürün Elektronik-Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek bir type-C portu üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü çıkışı sağlayan 5 in 1 dönüştürücü ile bilgisayarınıza usb üzerinden çalışan çevre birimlerini bağlayabilirsinizçeşitli hafıza kartlarını bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.1 x type-C, 1 x microsd, 2 x usb 3.0, 1 x sd port cıkıslarına sahiptir.fotoğraf ,video,müzik ve diğer işlemlerinizde hızlı bir veri aktarım perfonmasına sahiptir.tak çalıştır özelliğne sahiptir herhangi bir sürücüye ihtiyaç duymaz.özellikler : hafif ve kompakt.katı alüminyum konstrüksiyon.geçişli şarj (örn. 2x usb 3.0 bağlantı noktalarını kullanırken bir macbook'u şarj edin).tak ve çalıştır - Yazılım sürücüsü gerekmez.kullanışlı çalışma durumu.dosyaları hızlı ve etkin aktarım hızlarıyla senkronize eder.(uyumlu cihazlarda).diğer type-C tipi cihazları aynı anda şarj edin (örn. Htc 10 cihazınızı macbook'unuzdan şarj edin).arayüz: Usb-C, usb-A 3.1, sd, mikro sd.transfer hızı: 5 gbps'ye kadarlaser usb-C type-C otg hub, uyumlu cihazınızın işlevselliğini iki usb-A portu ve sd bellek kartı okuyucusu ile genişleten çok portlu bir adaptördür.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Taled Type-c Usb 3.0 Çoklayıcı Kart Okuyucu Çevirici 5 Port Macbook

Aktarılan veri miktarının tam kapasitede ve hızlı olmasını isteyebilirsiniz. USB sayesinde verilerin aktarımı kolay bir şekilde sağlanır. Bazı zamanlarda bilgisayarınızın USB girişiyle aynı anda birden fazla işlemi çoklu bağlantı kurarak yapmak isteyebilirsiniz. Taled Type-C USB 3.0 çoklayıcı kart okuyucu çevirici 5 port MacBook ürünü size Type-C portu üzerinden ihtiyaç duyduğunuz birçok çıkışı sağlamasıyla bilinir. 5 in 1 dönüştürücü olarak da karşınıza gelir. Bu dönüştürücülerle cihazınıza USB üzerinden çalışan bütün çevre birimlerini bağlayabilirsiniz. Bu ürün, çeşitli hafıza kartlarını bilgisayarınıza bağlar. 1 Type-C, 1 microSD, 2 USB 3.0, 1 SD port çıkışlarına sahiptir. Bu çıkışlar sayesinde aynı anda çok sayıda işlemi yapabilirsiniz. Siz de bu modele kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • 5 in 1 dönüştürücü
  • Çoklu bağlantı
  • Kolay veri aktarımı

Kullanışlı Type-C USB 3.0 Çoklayıcı Özellikleri

Kullanışlı Type-C USB 3.0 Çoklayıcı Özellikleri

Gelişen teknolojiyle birlikte veri aktarımı akıllı cihazlarla mümkün olur. Veri aktarımlarının büyük kısmı taşınabilir aygıtlarla sağlanır. Telefon veya laptop kullandığınız zaman başka cihazlardan veri almak isteyebilirsiniz. Taled kart okuyucuyla uyumlu cihazların görüntüsünü HDMI özellikli televizyonunuza, projektörünüze veya monitörünüze kaliteli bir şekilde aktarabilirsiniz. Kart okuyucunun kendi yazılımı vardır. Herhangi bir ayar yapmadan başka hafıza kartını kullanabilirsiniz. Bilgisayar hafızasındaki çeşitli bilgileri okuyan ürün sayesinde veri aktarımı kolay ve hızlı olur. Diğer cihazlarla uyumlu telefon veya kameralara bağlantı kurarak ürünün çalışmasını sağlar. Tak çalıştır özelliğiyle herhangi bir kurulum gerektirmeden ürünü kullanabilirsiniz. Ürün, tek bir USB girişine birden çok cihazın bağlanmasını mümkün kılar. Taşınabilir cihaz olarak da bilinen Taled USB 3.0 çoklayıcıyla aynı anda dört farklı cihazı tek noktadan bağlayabilirsiniz. Ürünle hızlı veri aktarımı ve şarj imkanı bulabilirsiniz.

Beğenilen Type-C USB 3.0 Çoklayıcı Kart Okuyucu Çevirici

Beğenilen Type-C USB 3.0 Çoklayıcı Kart Okuyucu Çevirici

Taled Type-C USB 3.0 çoklayıcı kart okuyucu çevirici 5 port MacBook yorumlarını inceleyerek önceden fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürün size tek bir port üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz bağlantı çıkışını sağlar. 5 in 1 dönüştürücüyle çoklu bağlantı yaparak bütün çevre birimlerini bağlayabilirsiniz. Çeşitli hafıza kartlarını bilgisayarınıza bağlayarak sağlıklı veri akışı yapabilirsiniz. Fotoğraf, video gibi dosyaları kaliteli performans sağlayarak hızla farklı bir cihaza aktarabilirsiniz. Ürün, hafif ve kompakt özelliğiyle çantanızda kolayca taşıma imkanı sunar. Bu model, cihazınıza bağlandığında hemen şarj etme özelliği devreye girer. Bilgi depolarken cihazınızın enerjiyle dolmasını sağlayabilirsiniz. Birden çok kart okuyucusuna sahip olabilirsiniz. 5 in 1 bağlantı noktasına sahip olarak aynı anda birçok cihazı çalıştırabilirsiniz. Yüksek çözünürlüğü desteklerken videolarınızı kaliteli bir şekilde cihazınıza aktaran. bu ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Type-C USB 3.0 Çoklayıcı Kart Okuyucu Çevirici Fiyatları

Avantajlı Type-C USB 3.0 Çoklayıcı Kart Okuyucu Çevirici Fiyatları

Taled Type-C USB 3.0 çoklayıcı kart okuyucu çevirici 5 port MacBook fiyatları ürünün bütün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Modelin sahip olduğu tüm detaylar fiyatlara etki eder. Bu ürün verileri, fotoğrafları, videoları doğrudan cihazınıza aktarır. Tak çalıştır özelliğiyle kuruluma gerek duymadan ürünü kullanabilirsiniz. Ürün, yeterli kablo uzunluğuna ve kompakt yapıya sahiptir. Kullanışlı çalışma durumu sağlayarak verileri hızlı çözünürlükte yükler. Uyumlu cihazlarla aynı senkronizasyonda çalışır. Ürünün transfer hızı 5 Gbps’dir. Bu özellik sayesinde bilgiler kaliteli ağlarla aktarılır. Bu cihaz, iki USB A portu ve SD bellek kartı okuyucusu kullanılan çok yönlü bir adaptördür. Siz de ürün hakkındaki yorumları okuyarak önceden fikir sahibi olabilirsiniz. Online alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden bu ürüne sahip olabilirsiniz. Model hakkında detaylı bilgilere bakabilirsiniz.