Taled Mix3 Oyun Konsolu Mıx 3 - Pub G Oyun Konsolu Pubg Klavye Mouse Bağlayıcı 3in1

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taled Mix3 Oyun Konsolu Mıx 3 - Pub G Oyun Konsolu Pubg Klavye Mouse Bağlayıcı 3in1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sowawin Satıcı Ünvanı: İLHAN TURHAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8710794587
    Bu ürün Sowawin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garanati süresi : (12 ay) Ithalatçı firma garanti Ürün videosu lütfen izleyiniz Https://www.Youtube.Com/watch?V=dtlb88djmqm&t=1254s Ios 13.4.1 sürümü ve üst sürümlerinde çalışmaz! Pubg severlerin yeni gözdesi mix3 ile tanışın! Mağazamızdan güvenle alabileceğiniz mix3 set ile pubg başta olmak üzere call of duty, rules of survival gibi popüler oyunları parmakla oynamak yerine klavye ve mouse ile telefonunuza hiçbir kablo bağlamadan oynayabileceksiniz. Oyunlardaki hareket, nişan alma, atış kabiliyetiniz önemli ölçüde gelişecek. Bu sayede telefonunuzu saatlerce elinizde tutmanıza gerek kalmayacak, yorulmadan ve kolaylıkla oyunlardan en üst düzeyde keyif alabileceksiniz. Set içindekiler Converter-Mouse-Klavye-Telefon standı Converter özellikleri Göze hitap eden şık tasarım Oyun oynarken profesyonel bir deneyim Oyun oynarken şarj desteği Üstün nişancılık ve hassasiyet ile klavye-Mouse bağlantısı Android ve ıos desteği 3 adet usb bağlantı noktası mouse özellikleri 6 tuşlu ergonomik tasarım Oyuncular için tasarlanmış yüksek kalite 4 farklı dpı hız ayarı 4 çeşit rgb renk ayarı Her renk ayarında farklı dpı kullanımı Ileri ve geri tuşu 165 gr ağırlık Klavye özellikleri Bilek yorgunluğu önleyici tasarım Tuşlar üzerinde referans simgeler Mükemmel tuş dokunma hissi 39 tuşlu, ergonomik dizayn Oyunlar için özel tasarım tuş takımı, tek elle kullanım Bilgisayarda kullanıma uygun Oyun ihtiyacını karşılamak için optimize edilmiş klavye düzeni Uzun ömür ve iyi aşınma direnci Stand özellikleri Kaymaz tasarım 6 farklı açı ayarı seçeneği Dayanıklı malzeme Katlanabilir tasarım Garanati süresi : (12 ay) Ithalatçı firma garanti

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi Garantisiz
  • Ürün Türü Gamepad
Geri Bildirim Ver

Taled Mix3 Oyun Konsolu Mix 3 - PUBG Oyun Konsolu PUBG Klavye Mouse Bağlayıcı 3 in 1

Bilgisayarların gelişimi ile yeni eğlence alanları oluşur. PUBG video oyunu da bu eğlence alanlarının içinde yer alır. Hem bilgisayar hem de telefon üzerinden oynanan bu oyunu keyifli hale getirmek için bir konsola ihtiyaç vardır. Telefondan oyun oynayabilmeyi konforlu hale getiren bu ürünler, pratik bir deneyim yaşatır. Taled Mix3 PUBG oyun konsolu da müşterisinin oyun keyfini artırmayı amaçlar. Android ve iOS desteğine sahip olan ürün, birçok farklı telefon modeli ile uyum sağlayabilir ve kullanılabilir. Kaymaz tasarımı, oyun sırasında kontrolü iyi bir şekilde sağlayabilmeye yardım eder. Gaming mouse modelinde yer alan 4 farklı DPI hız ayarı sayesinde kaliteli bir performans sunar. Farklı renk ayarları ile ise şık ve estetik bir görünüm de verir.

  • Gaming mouse
  • Ekran standı
  • Ergonomik dizayn

Taled Mix3 Oyun Konsolu Özellikleri

Taled Mix3 Oyun Konsolu Özellikleri

Taled Mix3 oyun konsolu modelinin birçok kullanışlı özelliği bulunur. Bunlar ürünün performansının iyileştirir ve müşterilerin cihazı tercih etmesine yol açar. Her işletim sistemini desteklemesi, önemli bir özelliğidir. Bu yönüyle birçok farklı telefon modeli ile uyumlu şekilde çalışması mümkündür. Kablosuz kullanılma fonksiyonu sayesinde bir konumda sınırlı kalmadan her yerde oyun oynanabilir. Ele tam oturan gaming mouse modeli, müşterisini yormaz ve rahat bir performans sunar. Bunun yanında dört farklı DPI ayarına sahip olması da konforlu kullanımını sağlayan etkenler arasındadır. Farklı renk ayarları ile oldukça şık bir görünüm de verir. Oyun esnasında şarj desteği ile, ara vermeden ve kesintisiz eğlenmeye devam edebilme imkanı sağlar. PUBG'nin yanında Rules Of Survival ya da Call Of Duty gibi farklı popüler oyunlarla kullanılmaya da uygundur.

Taled Mix3 PUBG Klavye Mouse Bağlayıcı Avantajları

Taled Mix3 PUBG Klavye Mouse Bağlayıcı Avantajları

Taled Mix3 PUBG klavye mouse bağlayıcı modelinin özelliklerinin sunduğu birçok önemli avantajı da vardır. Bunlar ürünü tercih edilir hale getirmesinin yanında müşterisinin ihtiyaç ve isteklerine hizmet eder. Kablosuz kullanım imkanı, önemli avantajlarından biridir. Bu imkan, istediğiniz her konum ve alanda oyun deneyimi yaşayabilmenize yardımcı olur. Klavyesinin kayma yapmaması da pratik ve rahat bir kullanıma sebep verir. PUBG'nin yanında birçok farklı önemli oyunun da bu ürünle kullanılabilmesi, bir diğer artı yönüdür. Ekran standı, telefonu çalışma sırasında sabit tutabilmeyi sağlar ve kontrolü iyi bir şekilde kurmanızda da yardımcı olur. Hafif ağırlığı ile kolay taşınabilirliği sayesinde her alana sığabilmesi ve her yerde saklanabilmesi mümkündür. Şık tasarımı ile bulunduğu her dekorasyonun bir parçası halini alır ve ortama renk katar.

Taled Mix3 PUBG Oyun Konsolu Fiyatları ve Yorumları

Taled Mix3 PUBG Oyun Konsolu Fiyatları ve Yorumları

PUBG klavye mouse bağlayıcı modelinin fiyatları da bu özellik ve avantajlar düşünülerek belirlenir. Bir oyun konsolunda olması gereken her fonksiyonu bulunan bu ürün, sizin hayatınızı kolaylaştırır ve isteklerinize cevap verir. Her konumda oyun oynayabilme imkanı sağlayan bu konsol, istediğiniz her yerde eğlenebilmenizi sağlar. Bu durum modeli tercih edilir hale getiren etkenler arasında yer alır. Birçok farklı DPI ayarı bulunan gaming mouse modeli de kaliteli bir deneyim yaşamanızda rol oynar. Her işletim sistemi ile bağlantı kurabilmesi sayesinde birçok farklı telefon modeli ve işletim sistemi ile uyumlu bir şekilde çalışabilir. Klavyesinin kaymaz tasarımı, oyunda kontrolü iyi bir şekilde sağlamanıza yardımcı olur. Bu birçok özellik ve imkana sahip Taled Mix3 markalı PUBG konsolunu, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden uygun bir fiyata kolayca satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların PUBG klavye mouse bağlayıcı yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.