Genel Markalar Dijital Zaman Ayarlı Programlanabilir Zaman Saati Priz

850 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dijital Zaman Ayarlı Programlanabilir Zaman Saati Priz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAKÖY ONLİNE Satıcı Ünvanı: ENSAR AKÇAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2401973563000001 Vergi Kimlik Numarası: 0180459782
    Bu ürün KARAKÖY ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler: Geniş lcd ekran (3.4x4.9 cm)8 düğme günlük programın 16 kombinasyonu dakika, saat, hafta ayarı standart ve yaz saati rastgele işlev saat biçimi 12 saat ve 24 saat teknik özellikler: Gerilim: 230 v ac / 50 hzderece: 16 a / 3680 w doğruluk: +/- 1dk par mois ağırlık: 220gr boyut: 13,5x6x7,8 cm çalışma sıcaklığı: -10 ~ + 40 ? akü: Nimh 1.2v (bütünleşik, değişken değil) - 10 programa kadar ayarlayabilirsiniz (açık / kapalı ayarları). her etkinlik, belirli bir gün, günün bir kombinasyonu veya her gün ayarlanabilir. ihtiyaçlarınıza göre bir günde 10 program ayarlayabilirsiniz. etkinlik zamanı bir dakikadan başlar. -yaz saati ya da standart olarak ayarlama yapabilirsiniz. -eelektrik kesintisi sonrasında verilerinizi saklayabilen tümleşik pile sahiptir.Tekrar tekrar ayarlama yapmak durumunda kalmazsınız. -random özelliği ile hırsızların eve girmesini önlemek için uzakta olduğunuzda ışıkları açıp kapatabilir. tatilde veya iş seyahatindeyken kullanabilirsiniz. -cihazlarınızı otomatik olarak açma / kapama zamanlamaları ile, bekleme durumundaki elektrik tüketimini ortadan kaldırabilir, enerji faturalarından tasarruf edebilir ve ayrıca aşırı şarjı önleyerek cihazlarınızın ömrünü uzatabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver