1
Bakım Yağları kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Tala Karınca Yumurtası Yağı 20cc

83,92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.8
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
109,90 TL

Ürün Bilgileri

Tala Karınca Yumurtası Yağı 20cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baharatör Satıcı Ünvanı: ŞÜKRİYE ÖZLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7020051150
    Bu ürün Baharatör tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüy Azaltıcı Tüy İnceltici Tüy Geciktirici Tüy Dökücü Karınca Yumurtası Yağı 20cc Tala Karınca yumurtası Yağı: Tüylü olan bölge klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası Yağı tüylerden temizlenen bölgeye
  • deriye iyice yedirecek şekilde 5-10 dk masaj yaparak sürülür. Her seanstan sonra bu işlem 4-5 gün veya gecelerinde ard arda tekrar edilir. Tüyler alındıkdan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağı tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden tekrarlanır. Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
  • Hacim 10 ml
Geri Bildirim Ver

Tala Karınca Yumurtası Yağı 20 cc

Doğal yapıya sahip olan yağlar, birbirinden farklı alanlarda tercih edilir. Kişisel bakımın tamamlanmasına yardımcı olan bu çeşitler kozmetik sektöründe de son derece yaygın bir şekilde kullanılır. Karıncaların yumurtalarından imal edilen Tala yumurta yağı doğal bir yapıya sahiptir. Kişisel bakım alanında sıklıkla tercih edilen bu ürün cildin temiz ve bakımlı görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda parlak bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Kıl ve tüy azaltıcı etkisi sayesinde kol, bacak ve koltuk altı gibi birbirinden farklı bölgelerde kullanılabilen bir özellik gösterir. Bu sayede istenmeyen tüylerden kısa süre içerisinde kurtulabilmenize imkan tanır. Siz de organik yapıya sahip olan bir yağ arıyorsanız Tala markası tarafından imal edilen bu ürünü tercih edebilirsiniz. Böylelikle vücudunuzda ihtiyaç duyduğunuz bölgeye gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Organik yapı
  • Sağlıklı içerik
  • Tüy inceltme etkisi

Organik Yapılı Tala Karınca Yumurtası Yağı

Organik Yapılı Tala Karınca Yumurtası Yağı

Vücudun herhangi bir yerinde kullanılacak yağ çeşitlerinin organik bir yapıya sahip olması son derece önemlidir. İstenmeyen tüylerden kurtulmak ya da cildinizi nemlendirmek için karınca yumurtası yağını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Belirli aralıklarda düzenli bir şekilde kullanarak etkili bir sonuca ulaşabilirsiniz. Bu yağ çeşitlerinin ideal boyuta sahip olması da kullanım süresinin uzun olmasına olanak tanır. Tala karınca yumurtası yağı 20 cc boyutuyla müşterilerin beğenisine sunulur. İdeal bir şekilde ihtiyaç durumuna göre gramajını ayarladıktan sonra düzenli bir şekilde, uzun süre kullanabilirsiniz. Hayvansal yağlar arasında bulunan bu ürün vücudu herhangi bir şekilde tahriş etmez. Aynı zamanda cilt üzerinde oluşabilecek kızarıklık ve tahrişleri önler. Bu özelliği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Siz de organik özelliğe sahip olan bu ürünü satın alarak vücudunuzun farklı bölgelerinde kullanabilirsiniz.

Sağlıklı Kullanım İmkanı Sunan Tala Karınca Yumurtası Yağı

Sağlıklı Kullanım İmkanı Sunan Tala Karınca Yumurtası Yağı

Vücudu onarmak amaçlı kullanılan yağ çeşitlerinin sağlıklı bir kullanım imkanı sunması oldukça önemlidir. Kişisel bakım ürünleri arasında yer alan karınca yumurtası yağı Tala markası güvencesiyle müşterilerin beğenisine sunulur. Organik yapısı sayesinde son derece güvenilir olan ürünü kendi cildinizde denedikten sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz. İstenmeyen tüylerinden kurtulmak ve cildini nemlendirmek isteyen kişiler organik yapılı olan bu ürünü güvenli bir şekilde tercih edebilirler. Bu yağ çeşidi, düzenli kullanımda tüylerin inceltilmesinde ve azaltılmasında etkilidir. Aynı zamanda etkili bir çözüm elde edebilmek adına müşteriler genellikle ağda ya da lazer işlemlerinden sonra gerekli bölgelerine masaj yaparak uygularlar. Cildin parlamasını ve beyazlamasını sağlayan bu ürünü aldıktan sonra rahat ve pratik bir şekilde güvenle kullanabilirsiniz. Tala karınca yumurtası yağı 20cc yorumları sayesinde deneyimleyen kişilerin yaşadığı sonuçları inceleyebilir, bu doğrultuda satın alabilirsiniz.

Cazip Fiyatlı Tala 20 cc Karınca Yumurtası Yağı

Cazip Fiyatlı Tala 20 cc Karınca Yumurtası Yağı

Karıncaların yumurtalarından elde edilen yağ çeşitlerinin vücut ve cilt üzerinde birbirinden farklı olumlu etkileri bulunur. Birçok özelliğe sahip olan bu ürün, vücudunuzun onarılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kaygan bir yapıya sahip olduğundan vücuda kolay hareketlerle masaj yaparak uygulanabilir. Etkili sonuç elde etmek istediğiniz bölgeye iki ya da üç damla yağ damlatarak işleminize başlayabilirsiniz. Daha sonra yavaş hareketlerle bölgeye masaj yöntemiyle ürünü uygulayabilirsiniz. Düzenli bir şekilde kullanarak kısa sürede istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. İdeal ebatı sayesinde hemen bitmez ve uzun bir süre kullanılır. Ürün, yağ kıvamında olduğundan oda sıcaklığında ya da serin bölgelerde muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Fiyatı ile bütçenizi zorlamayacak olan bu ürünü ihtiyacınız olduğunda hemen satın alabilirsiniz. Tala karınca yumurtası yağı 20cc fiyatlarına Trendyol’dan ulaşabilir, güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz.