9
Makas kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

GÜZELYÜZ AVM Orijinal Kumaş Kot Deri Kesim Profesyonel Terzi Makası Çelik Büyük Boy 346456959

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GÜZELYÜZ AVM Orijinal Kumaş Kot Deri Kesim Profesyonel Terzi Makası Çelik Büyük Boy 346456959

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güzelyüz AVM Satıcı Ünvanı: GÜZELYÜZ AVM TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453068341200017 Vergi Kimlik Numarası: 4530683412
    Bu ürün Güzelyüz AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Makas set şeklinde satılmaktadır.
  • Profesyonel çelik terzi makası 10 inç no 1250.
  • 1 adet çelik terzi makası.
  • 1 adet iğne seti 55 adet iğneden oluşmaktadır.
  • .1 adet iplik makası portatif kullanıma uygundur.
  • 1 adet kutulu mezura.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Taksun Profesyonel Terzi Makası No:1250

Terzi ve tasarımcıların olmazsa olmazı arasına giren profesyonel makaslar tekstil sanayinde büyük rol oynar. Tekstil alanı dışında da profesyonel makaslar zanaatkarlar tarafından da sıklıkla kullanılır. Üreticiler için doğru araç kullanımı, çıkacak ürünlerin kalitesi açısından büyük önem taşır. Farklı çeşitte üretimleri bulunan terzi makasları kalitesine göre ayrılır. Taksun profesyonel terzi makası no:1250, birçok kumaş üzerinde rahatlıkla kullanılarak özel tasarımlar elde etmeye olanak tanır. El emeği pek çok ürünün yapımında kullanılan terzi makası konforlu tasarımıyla rahat kullanım sağlar. Pratik kullanımı ve profesyonel tasarımı ile sert kumaşlarda bile yüksek performans gösterir. Tekstil alanında oldukça yüksek kullanıma ağına sahip ürün, dayanıklılığı ve uzun süreli kullanımı ile öne çıkar. Ürün çeşitli özellikleri ile müşterilerin dikkatini çeker.

  • Lazer uçlu tasarım
  • Her kumaşta kusursuz kesim
  • Çelik ağızlı üretim

Taksun Profesyonel Terzi Makası No:1250 Avantajları

Taksun Profesyonel Terzi Makası No:1250 Avantajları

Taksun profesyonel terzi makası kullanım kolaylığı sağlayan birçok avantajı ile öne çıkar. İnce, kalın, sert ve dokulu her kumaş türünde kolay kullanım imkanı verir. Kot gibi zor kesilen kumaş türlerinde bile maksimum performans sunar. Kolay tutulabilen tasarımı sayesinde ellerde oluşabilecek acının önüne geçer. Paslanmaz çelikten üretilen ağzı uzun süreli kullanım sağlarken metal sarı sapı ürüne sağlamlık katar. Lazer uçlu üretimi sayesinde kesilecek alanı pratik olarak gösterir ve profesyonel bir düz kesim elde etmeyi sağlar. Taksun profesyonel terzi makası no:1250 fiyatı ve üst düzey özellikleri ile tekstil alanına büyük katkı sağlar. Dayanıklılığı ile bilinen çelik üretime sahip ağız kısmı, paslanma sorununun önüne geçerek ürünün ömrünü uzatır. Ürün sağlam malzemeden dizaynı ile eğilme, bükülme veya kırılma problemini ortadan kaldırır.

Kusursuz Kesim Sağlayan Profesyonel Terzi Makası

Kusursuz Kesim Sağlayan Profesyonel Terzi Makası

Lazer uca sahip üretimi ile profesyonel terzi makası, kusursuz kesim yapmayı sağlar. Tüm tekstil ürünlerinde rahatlıkla kullanım imkanı veren ürün, güçlü yapısıyla dikkat çeker. Kolaylıkla bilenebilen yapısı sayesinde evde bileme olanağı mevcuttur. Paslanmaz çelik malzemeyle üretilen makas, altın rengi tutma kısmı ile şık bir görüntü sunar. Tekstil alanı dışında şık görüntüsü ile özel günlerde de kullanım imkanı verir. Büyük boy yapısı sayesinde her kumaş türünde kolay kesim sağlar. Taksun profesyonel terzi makası no:1250 yorumları ve değerlendirmelerine bakıldığında müşterilerin ürünün boyutu ve dayanıklılığına dikkat çektiği görülür. Kesim açısından da gayet kullanışlı bir seçenektir. Makasın kullanışlı olmasının yanı sıra şık görüntüsü de müşterilerin dikkatini çeken özellikler içinde bulunur. Ürün 26 cm boyutu ile büyük makas kategorisinde yer alır.

Profesyonel Özellikleri ile Taksun Makas No:1250

Profesyonel Özellikleri ile Taksun Makas No:1250

Başparmak için küçük, diğer iki parmak için büyük olacak şekilde tasarlanan Taksun terzi makası başlığı, pratik kullanım sağlar. Düz yüzeylerde kesim kolaylığı sunan lazer üretim ucu, hassas kesimler ile profesyonel sonuçlar elde eder. Kaliteli kesme takımları sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. Konfor odaklı üretilen tutma alanları, uzun süreli kullanımlarda ellerin acımasının önüne geçer. Keskin bıçaklara sahip makas, zorlu kumaşlarda bile maksimum kalitede sonuçlar elde etmenizi sağlar. Yaylı orta tasarımı, kolay açılıp kapanabilen yapısı sayesinde pratik kesim yapmayı sağlar. Rahat tutuşa sahip profesyonel makas, tekstil atölyelerinin yanı sıra bireysel kullanımda da tercih edilir. Taksun profesyonel terzi makası no:1250 kullananlar yaptıkları yorum ve değerlendirmeler ile müşterilere yön verir. Ürün yorum ve değerlendirmelerine Trendyol’dan ulaşabilir uygun fiyat avantajları ile ürünü satın alabilirsiniz.