1
Makas kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Taksun Gl120 Kumaş Terzi Makası 23 Cm 9"inç

Çok Al, Az Öde!
1 x  107 TL
%5 indirim
5 x  101,65 TL
508,25 TL
%7 indirim
7 x  99,51 TL
696,57 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
200 TL109 TL
Kurumsal Fatura
129,90 TL
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taksun Gl120 Kumaş Terzi Makası 23 Cm 9"inç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güzelyüz AVM Satıcı Ünvanı: GÜZELYÜZ AVM TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453068341200017 Vergi Kimlik Numarası: 4530683412
    Bu ürün Güzelyüz AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taksun GL120 Kumaş Terzi Makası 23 cm 9"inç

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Taksun TKSN-23CM SGS Kumaş 23 cm 9 inç Terzi Makası

Biçki, dikişin önemli parçalarındandır. Kumaşı biçmek için iyi kesen ve ergonomik bir makas gereklidir. Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası profesyonel kesimler için üretilir. Kumaşta iz bırakmayan Taksun siyah SGS 23 cm 9 inç TKSN terzi kumaş makası ile biçki uygulamalarını kısa sürede ve tam istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra Taksun profesyonel terzi makası kumaşı keserken deforme etmediğinden sonraki dikiş aşamasında herhangi bir ip çıkması ya da dokuma bozulması görülmez. Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası genel özellikleri şöyledir:

  • Sap: Plastik
  • Genişlik: 23 cm (9 inç)
  • Ağız: Çelik

Taksun SGS 23 cm Siyah Kumaş Terzi Makası Özellikleri Nedir?

Taksun SGS 23 cm Siyah Kumaş Terzi Makası Özellikleri Nedir?

Taksun siyah SGS 23 cm 9 inç TKSN terzi kumaş makası paslanmaz çelikten üretilir. Çeliğin önemli özelliklerin biri dayanıklı olmasıdır. Bu malzeme yüksek sıcaklıkta şekillendirildikten sonra soğutulur ve tamamen katılaşır. Çelik erime sıcaklığında iyi bir akma ve çekme dayanıklılığına sahiptir. Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası, malzemesinin bu özelliği dolayısı ile çok keskin şekilde imal edilir. Çelikteki ısıl iletkenlik makas kullananlar için bir dezavantaj olarak görünür. Ancak Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makasın plastik sapları olası bir yüksek sıcaklığa maruz kaldığında elinizi korur. Makaslarda çelik kullanılmasının başlıca nedeni, metalin korozyona karşı dayanıklılığıdır. Bu nedenle kolaylıkla tekrar bileylenir ve ıslansa bile paslanmaz. Taksun SGS 23 cm terzi kumaş makası rahatlıkla tutabilir ve kesim işlemini yapabilirsiniz.

Taksun SGS Siyah Kumaş Terzi Makası 23 cm Keskinliği Nasıldır?

Taksun SGS Siyah Kumaş Terzi Makası 23 cm Keskinliği Nasıldır?

Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası yorumlarına göre ürün kot veya çok daha kalın kumaşları bile kolaylıkla kesebilir. Makasın tasarımında tek hamlede kesebilmesi ön planda tutulur. Taksun SGS 23 cm terzi kumaş makasının ağırlığı ve boyu dolayısıyla kesimde terzilerin yöntemini uygulamanız gerekir. Bu yöntem, Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makasının bir tarafını yüzeye dayayarak kesme şeklindedir. Böylelikle keserken önceden belirlediğiniz kalıp çizgilerini kolayca takip edebilirsiniz. Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası, zikzak gibi hatalı kesimler yapmanıza izin vermez. Makasın ağzındaki ince tırtıklı yapı, kumaşın kaymasını önler ve böylelikle düz kesim yapmanız mümkün olur. Taksun siyah SGS 23 cm 9 inç TKSN terzi kumaş makası çelik olduğu için uzun ömürlüdür.

Taksun SGS Siyah Kumaş Terzi Makası 23 cm Tutuşu Ergonomik midir?

Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makasının kendine has bir ağırlığı vardır. Bu da kumaşı daha rahat kesebilmenizi sağlar. Ağır makasların tasarımındaki önemli unsur, tutuş detaylarıdır. Özellikle bu makaslarının gün içinde uzun süreli kullanımda bile parmakları ve kolları yormayacak bir şekilde tasarlanması gerekir. Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası da bu detaylara özen gösterilerek üretilir. Makasın tutacak yerlerinin kalın plastik olması parmakların kolayca yerleşebilmesini sağlar. Kesim esnasında oluşan parmak hareketleri zaman içinde ağrı yapabilir. Bu nedenle parmakların makas tutacak yuvalarında çok hareket etmemesi gerekir. El ve parmak her kesme hareketinde tüm gücü makasın bıçaklarına gönderebilmelidir. Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası ergonomisi ile kullanım alanlarını genişletir. Siz de Taksun siyah 23 cm SGS terzi kumaş makası satın almak için Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz.