Takita Stevia Tablet Tatlandirici 300 Tablet

174,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Takita Stevia Tablet Tatlandirici 300 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kısmet Şarküteri Satıcı Ünvanı: HATİCE ENGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350415171
    Bu ürün Kısmet Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Takita Stevia Tablet Tatlandırıcı 300 Tablet

İşlenmiş şekerin insan sağlığına zararlı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Birçok yiyeceğin içerisinde bulunan şeker, yiyecek ve içeceklere lezzet katsa da fazlası zararlı olduğu için dikkatli tüketilmesi gerekir. Bazı yiyecek ve içecekleri şekersiz tüketemeyen kişiler için farklı çözümler vardır. Takita stevia tablet tatlandırıcı 300 tablet ile çay ve kahvelerinizi şeker olmadan tatlandırabilirsiniz. Tamamen bitkisel olan bu ürün, işlenmiş şekerin lezzetini içeceğinize verir. Hareketli mekanizmaya sahip olan kutunun üzerinde bastırınca açılan ufak bir düğme yer alır. Bu düğme sayesinde kutunun kapağı açılır. Ürün içerisinden dilediğiniz kadar tablet alabilir, içeceklerin lezzetini damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz. Kendi kendine çözülebilen malzemeden üretildiği için kaşıkla çözdürme yapılmasına gerek kalmaz. Yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz

  • 300 tablet
  • Hafif ve kompakt kutu
  • Bitkisel içerik

Yanınızdan Ayıramayacağınız Takita Stevia Tatlandırıcı

Yanınızdan Ayıramayacağınız Takita Stevia Tatlandırıcı

Diyet yapan kişiler yiyip içtikleri yiyeceklerin şeker ve kalori oranlarına dikkat ederler. Şeker kullanılması diyeti bozduğu için birçok kişi bunun yerine tatlandırıcı ürünler tercih eder. Çay, kahve gibi içecekleri şekersiz içemeyen ancak diyet yaptığı için şeker kullanması yasak olan kişiler Takita stevia tatlandırıcı kullanabilirler. Bu sayede diyetlerini bozmadan istedikleri içecekleri tüketebilirler. Takita stevia tablet tatlandırıcı 300 tablet yorum içerikleri bu ürünü kullanan müşterilerin bilgileri ile doludur. Bu tablet tatlandırıcıyı ilk kez alacak müşteriler yorumlar sayesinde ürün hakkında fikir sahibi olurlar. Kullanım şekli, tadı gibi ürünle ilgili çeşitli özellikleri yorumlarda bulabilirler. Hafif ve kompakt bir kutu içerisinde yer alan bu ürünü cebinize koyarak rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Bitkisel içerikli bu tatlandırıcıyı çay ve kahvenizde kullanmak için satın alabilirsiniz.

Lezzetli ve Bitkisel Takita Stevia Tatlandırıcı

Lezzetli ve Bitkisel Takita Stevia Tatlandırıcı

Şeker kamışı ya da şeker pancarından elde edilen şeker, üretim tesislerinde işlenerek kullanılabilir hale gelir. Ancak işlenmiş şeker haline gelen bu ürün insan sağlığına zararlıdır. Fazla işlenmiş şeker tüketimi birçok vücut fonksiyonunu zorlar ve obeziteye yol açabilir. Bu sebeple şeker tüketimini azaltıp tatlandırıcı kullanan birçok insan vardır. Takita stevia tablet tatlandırıcı 300 tablet kullananlar işlenmiş şeker yerine bitkisel tatlandırıcı kullanarak fazla tüketimlerini azaltırlar. Tablet şeklinde üretilen bu ürünler karıştırmaya gerek kalmadan sıvı içerisinde çözünebilirler. 1 tablet sadece 0,13 kcal enerji değerine sahip olduğu için diyet yapan kişiler için de kullanılması uygun olabilir. Özel kutusunda satışa sunulan Takita stevia tablet tatlandırıcı içerisinde 300 adet tablet yer alır. Sağlıklı beslenmeye geçen bireyler için rahat ve uzun süreli kullanım avantajı sunar.

Uygun ve Avantajlı Takita Stevia Tablet Tatlandırıcı

Uygun ve Avantajlı Takita Stevia Tablet Tatlandırıcı

Farklı bitki çeşitleri şeker tadı verdiği için tatlandırıcı olarak kullanılabilir. Bir diğer adı şeker otu olan stevia bitkisinin tatlandırıcı özelliği bulunur. Tatlandırıcı olarak kullanılan bu bitki Paraguay ve Brezilya’da yetişir. Bu bitki kullanılarak Takita tablet tatlandırıcı üretilir. Her bir tablet iki adet küp şeker ile eşdeğer tatlılık verir. Takita stevia tablet tatlandırıcı 300 tablet fiyatı uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. Bütçenizi zorlamayan fiyat değerlerine sahip olan bu ürünü rahatlıkla alabilirsiniz. Çantanızda ya da cebinizde bile taşıyabileceğiniz kadar hafiftir. Çay, kahve gibi içeceklerinizde istediğiniz kadar tablet tatlandırıcı kullanarak içeceklerinizi lezzetlendirebilirsiniz. Yetişkin bir kişinin günlük 20 tabletin üstünde tüketim yapmaması tavsiye edilir. Kan şekerinin yükselmesine sebep olmadığı için diyabet hastaları güvenle kullanabilir. İşlenmiş şekeri hayatınızdan çıkarmak için bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.