Takıştır Siyah Renk Saç Bükücü Taç

89,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Takıştır Siyah Renk Saç Bükücü Taç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Takıştır Satıcı Ünvanı: TAKIŞTIR BİJUTERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816052146500054 Vergi Kimlik Numarası: 8160521465
    Bu ürün Takıştır tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ağırlık : 24.5 gr Uzunluk : 12.5 cm Kaliteli üretim, özel koleksiyon. Saçlarınızı taç koleksiyonumuz ile süsleyin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Takıştır Siyah Renk Saç Bükücü Taç

Takıştır saç bükücü taç, saçlarınıza dilediğiniz modeli yapabilmenizi sağlayan bir üründür. Öne gelen saçlarınızı bu ürün ile toplayabilirsiniz. Kendine has desenleri sayesinde de sadece saça tutturmak bile güzel görünmesi için yeterli olur. Söz konusu ürün ile farklı modellemeler yapabilirsiniz. Saçınızın basık durmasına engel olur. Kızınızın saçlarını hızlı ve güzel bir şekilde yapmak istediğinizde son derece ideal bir üründür.

 
  • Dilediğiniz farklı şekilde saç modelleri
  • Siyah renkte olması sayesinde şık bir görünüm
  • Hoş görünüm

Takıştır Siyah Renk Taç Kullanımı

Takıştır Siyah Renk Taç Kullanımı

Ürün ile oldukça geniş bir saç modeli seçeneği vardır. Bu ürünü sade bir şekilde takabilirsiniz. Taktıktan sonra dilerseniz tokalarından saçlarınızı geçirerek hafif kabarık ve dalgalı bir görüntü elde edebilirsiniz. Plastik olan yapısı sayesinde ekstra bir güç uygulanmadığı müddetçe herhangi bir kırılma söz konusu olmaz. Özel koleksiyon ürünü olduğu için güzel bir görünüme sahiptir. Şık akşam yemeklerinde saçlarınıza hareket katmak için kullanabilirsiniz. Bu sayede fazla zaman harcamadan kolay bir şekilde geceye hazır olabilirsiniz. Taç modelleri oldukça farklı şekillerde vardır. Bu ürün ise kendine has olan yapısı ile kullananlar arasında oldukça dikkat çekicidir. Klasik olan saç modellerinden ise güne ayak uyduranları deneyebilirsiniz. Bu taç modeli ile istediğiniz görünüme erişebilirsiniz.

 

Takıştır Siyah Renk Taç Güzel Mi?

Takıştır Siyah Renk Güzel Mi?

Bu taç siyah görüntüsü ile oldukça şık bir üründür. Kaliteli bir üretime sahip olduğundan dayanıklıdır. Saçınıza taktığınız zaman dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Hacimli ve güzel görünmesini sağlar. Söz konusu olan bu ürünün ağırlığı 24,5 gramdır. Hafif olması sayesinde kafada kaldığı sürece bir ağrı söz konusu olmaz. Siyah taç uzunluk olarak 12,5 cm’dir. Üzerinde bulunan tokaları bu uzunluğa oran ile yerleştirilir. Bu sayede simetrik ve hoş bir görüntü elde edilmiş olunur. Taktığınızda saçlarınızı bu simetrik tokalardan geçirerek güzel bir hale sokarsınız. İlgili ürünü bir doğum günü partisinde hediye olarak da götürebilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizde koleksiyon parçası olan 8699000195841 koduna sahip bu ürün ile tanışır. Bu ürün ile saç şekillendirme yöntemlerine çeşitlilik katılmış olur.

 

Takıştır Siyah Renk Taç Uzun Ömürlü Mü?

Takıştır Siyah Renk Uzun Ömürlü Mü?

Ürün oldukça kaliteli bir üretimden geçer. Bu yüzden de oldukça uzun ömürlüdür. 12,5 cm uzunluğu vardır. Takıldığında kolay bir şekilde yeterli gelir. 24,5 gram ağırlığa sahiptir. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda bir acıya sebebiyet vermez. Saçlarını değişik tarzlarda toplamayı sevenlerin göz atabileceği bir üründür. Onlara hediye olarak da alabilirsiniz. Günlük kullanımlarda kolay olması ve güzel gözükmesi sebebiyle kullananlar arasında oldukça popüler olan bir üründür. Söz konusu ürün özenli bir şekilde saklanmalı. Bu sayede daha uzun ömürlü ve efektif kullanım mümkün hale gelir. Dilerseniz ürün hakkında yapılan yorum ve değerlendirmeleri okuyarak öncesinde kullanmış kişilerin söylediklerine göz atmış olursunuz. Trendyol üzerinden cazip siyah renk saç bükücü taç fiyat seçeneklerinden yararlanarak bu ürüne kısa süre içerisinde sipariş edebilirsiniz.