TAKE 2 Nba 2k19 Ps4 Oyun

345 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379 TL349 TL
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TAKE 2 Nba 2k19 Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANAL TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BARIŞ ONUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6430430044
    Bu ürün SANAL TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teshir

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Spor
Geri Bildirim Ver

TAKE 2 5026555424875 NBA 2K19 PS4 Oyun

Take 2 NBA 2K19 PS4 oyun, efsane NBA atmosferini evinizde yaşamanızı sağlar. Mahallenizi keşfedin ve 1v1, 3v3 ve 5v5 karşılaşmalara çıkın. Sokak karşılaşmaları ile sokak basketbolu keyfini doyasıya yaşayın. Gün doğana kadar oynayabileceğiniz karşılaşmalarda güneşin doğuşuna şahitlik edin. Efsane NBA yıldızları LeBron, Kobe, Durant gibi oyuncular ile Jordan Rec Center sahasında karşılaşmalara çıkın. MyTeam ya da MyPlayer ile oyuncu kartınızı oluşturarak kendinize bir kariyer yolu çizin. Oyun içerisinde yer alan birçok rekabetçi modlarda ünlü NBA oyuncuları ile başarıya koşun. MyCareer modu ile bir sokak basketbolcusundan dünyanın en iyi basketbolcuları arasında girin. Hepsi ve daha fazlası için NBA 2K19 oyununu alın.

  • Spor
  • PS4
  • Sokak Basketbolu Modu

Take 2 Nba 2k19 Ps4 Oyununun İçeriği Nedir?

Take 2 Nba 2k19 Ps4 Oyununun İçeriği Nedir?

Take 2 NBA 2K19 PS4 oyununun içeriğinde birçok mod yer alır. Bu modlar arasında 1v1, 3v3, 5v5 gibi modlar bulunur. Aynı zamanda, oyunda birçok rekabetçi mod da yer alır. İster lig, ister kupa karşılaşmalarına çıkın. Dünyanın en önemli NBA oyuncuları ile oyun oynayın. Çevrimiçi oyun modu ile tüm dünyadan diğer kullanıcılar ile rekabet haline girin. Oyun içerisinde yer alan MyTeam, MyPlayer, MyCareer gibi modlar ile isterseniz kendi oyuncu kartınızı oluşturabilir, isterseniz menajerlik yapabilirsiniz. Sokak basketbolcusundan dünya yıldızına uzanan bir kariyerin sahibi olmak için MyCareer modunu seçin. Orijinal kariyer hikaye modu ile NBA macerasında soluksuz bir hikaye sizi bekliyor. Tamamen yeni ve kapsamlı bir anlatı ile çıkacağınız bu yolculukta yıldız kadronuz ile şampiyonluklar sizi bekliyor.

Take 2 Nba 2k19 Ps4 Oyunu Özellikleri Nedir?

Take 2 Nba 2k19 Ps4 Oyunu Özellikleri Nedir?

Take 2 NBA 2K19 PS4 oyunu, PlayStation 4 için üretilen bir oyundur. Gerçekçi grafikleri ile dikkat çeken oyun, oyuncuların oyun stilleri ile de oldukça gerçekçidir. 2019 yılı tüm kadroları içeren oyun, oyuncuların özelliklerinden basketbol sahalarının özelliklerine kadar titizlikle ile yapılmıştır. Oyun içerisinde yer alan birçok oyun modu ile kullanıcılar kendi kariyer yollarınızı çizebilirler. Çevrimiçi oyun modu ile tüm dünyadan diğer kullanıcılar ile rekabet haline girmek mümkündür. PlayStation 4 için üretilen bu oyunu çevrimiçi bir şekilde oynamak için tek yapmanız gereken bir WiFi bağlantısına sahip olmaktır. Oyunda yer alan yeni sınırsız modu herhangi bir limit olmaksızın destenizden beş kart seçmenizi ve diğer oyuncular ile çevrimiçi bir şekilde oyun oynamanızı sağlar. MyCareer modu ile sokak efsanesinden tüm dünyada tanınan bir yıldıza dönüşün.

Take 2 Nba 2k19 Ps4 Oyununun Kullanımı Kolay mıdır?

Take 2 Nba 2k19 Ps4 Oyununun Kullanımı Kolay mıdır?

Take 2 NBA 2K19 PS4 oyun kullanımı açısından oldukça kolaydır. PS4 konsolundan rahat bir şekilde oynayabileceğiniz oyun için konsol kumandalarını kullanmak yeterlidir. Oyunun menüleri ise oldukça anlaşılabilir şekilde tasarlanmıştır Oynamak istediğiniz modu kolaylıkla seçebilir ve yükselen kariyerinize başlayabilirsiniz. Oyun içerisinde yer alan birçok modun yanı sıra çevrimiçi oynama özelliği de kolaylıkla oynanabilir. Konsolunuzu internete bağladıktan sonra çevrimiçi moda giriş yaparak dünyanın her yerinden oyuncular ile rekabet haline girebilirsiniz. MyCareer modu ile kendi oyuncu kartınızı oluşturarak dünya yıldızı olma yolunda birçok başarıya imza atabilirsiniz. Take 2 NBA 2K19 PS4 oyun yorum konusunda diğer oyuncuların yorumlarını inceleyerek oyun hakkında daha detaylı bilgi almak mümkündür. Aynı zamanda, Take 2 NBA 2K19 PS4 oyun fiyatı ve oyunu satın almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirerek kolay ve hızlı bir şekilde oyunu satın alabilirsiniz.