TahtakaleToptancıları Ham Parafin Mum Yapım Malzemesi 1 kg

157,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TahtakaleToptancıları Ham Parafin Mum Yapım Malzemesi 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtakale Toptancıları Satıcı Ünvanı: MÜJDAT MUĞLALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6230409454
    Bu ürün Tahtakale Toptancıları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mum kullanımı esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar : Mumu yanar vaziyette iken yanından asla ayrılmayınız , çocukların ve evcil hayvanların ulaşabileceği yüksekliklerde kullanmayınız , mumunuzu kolay ateş alacak nesnelerin uzağında yakınız , yanan mumu hava akımının bulunduğu (koridor, pencere önü, vs. Gibi) yerlerden uzak tutunuz , mumları kalorifer peteği, soba, güneşli pencere önü gibi ısı kaynaklarından ve ısının yüksek olduğu bölgelerden koruyunuz , yanar vaziyette bulunan mumu asla taşımayınız , mumun yanan fitilinin dip kısmında oluşan havuza yanabilecek ve parlama yapabilecek nesneler atmayınız , mumunuzu yanıcı ve patlayıcı maddelerden (aerosol kutuları , benzin, parfüm, kolonya, vb.) ve bunları içeren kaplardan uzak tutunuz.Kokusu alınmış parafindir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik Kokusuz
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tahtakale Toptancıları TYC00052124803 1 kg Ham Parafin Mum Yapım Malzemesi

Evde mum yapma imkânı veren parafin, son derece pratik bir üründür. TahtakaleToptancıları 1 kg ham parafin mum yapım malzemesi, kolay eriyen ve şekil alan yapısıyla tercih sebebi olur. Dekoratif mumlar yapma şansı sunan bu ürün, boyutları sayesinde uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılır. Bu ürünün şeffaf olması farklı renkler ekleyerek estetik tasarımlar ortaya çıkarmanızı mümkün kılar. Hayal gücünüzü yansıtabileceğiniz kullanışlı ve dekoratif mumlar yapmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. TahtakaleToptancıları 1 kg parafin mum yapım malzemesinin genel özellikleriyle herkesin dikkatini çeker.

  • Kokusuz
  • Miktar: 1 kg
  • Renk: Beyaz

TahtakaleToptancıları Mum Yapım Malzemesi 1 Kg Özellikleri

TahtakaleToptancıları Mum Yapım Malzemesi 1 Kg Özellikleri

TahtakaleToptancıları ham parafin mum yapım malzemesi 1 kg, hızlı eriyen son derece kullanışlı bir üründür. Su buharı aracılığıyla eritilen bu ürün mum kabına göre şekil alır. Eritme sırasında etrafa kötü koku yaymayan ham parafin, evde kullanım için uygun koşulları sağlar. İlgili ürünle yapılan mumun fitilini yaktıktan sonra rahatsız edici bir koku yayılmaz. Kokusunun ağır olmaması, içine eklenen farklı aromalara sahip esanslardan istenen sonuçları almayı sağlar. Lavanta ve vanilya gibi esansların kokusunu istenilen yoğunlukta aktararak kullanıcıların beğenisini kazanır. TahtakaleToptancıları 1 kg parafin mum yapım malzemesi, şeffaf olduğu için kolayca renklendirilir. İçine eklenen kahve çekirdeği ve gül yaprağı gibi detaylar ile son derece şık bir mum tasarımı elde edebilirsiniz. İlgili ürünü kullanarak uzun süre yanan dekoratif mumlar yapabilirsiniz.

TahtakaleToptancıları Ham Parafin Mum Malzemesi Kullanımı Nasıl?

TahtakaleToptancıları 1 kg parafin mum yapım malzemesi, tavsiye edilen şekilde kullanıldığında istenen sonuçları verir. Parafini su buharında eritmeniz uygun kıvama ulaşmayı kolaylaştırır. Tamamen eridikten sonra ise renk ve koku eklemesi gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün döküldüğü kalıbın şeklini alması istediğiniz modelde mum elde etmenizi sağlar. Son derece pratik bir yapımı olan TahtakaleToptancıları ham parafin mum yapım malzemesi 1 kg beyaz miktarı da kullanıcıları memnun eder. Bu ürünü serin bir yerde muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Parafini istediğiniz kadar eriterek kalan kısmı daha sonra kullanmak üzere ayırabilirsiniz. Farklı boyutlarda çok sayıda mum yapmak için yeterli olan bu ürünü kullanarak sevdikleriniz için el emeği hediyeler tasarlayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde yandıkça içine eklenen esansı evinize yayan ve günün stresini atmanızı sağlayan mis kokulu mumlar elde edebilirsiniz.

Tahtakaletoptancıları Mum Yapım Malzemesi 1 Kg Kimler Alır?

TahtakaleToptancıları 1 kg parafin mum yapım malzemesi, pratik olduğu için geniş bir kullanım alanı sunar. Hobi amaçlı çalışmalarda kullanılabileceği gibi üretim yapmak isteyenlerin de tercihi olur. Ürün; koku, renk ve süslerle dekoratif bir hâle getirilebilmesi sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Eritilerek kullanılan parafin, az miktarıyla çok sayıda mum yapma şansı verir. Günlük olarak kullanılan mumların yanı sıra ev dekorasyonunuza uyum sağlayan tasarımlar da ilgili ürünle kolayca yapılır. Birbiriyle uyumlu olan farklı boyutlara sahip mum setleri elde etmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Yaptığınız mumlara istediğiniz yoğunlukta kahve, elma ya da tarçın gibi esanslar ekleyebilirsiniz. Dilerseniz TahtakaleToptancıları ham parafin mum yapım malzemesi 1 kg beyaz yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu parafine sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.