Tahmis Damla Sakızlı Türk Kahvesi (Mevlevinin Gizemi) 250 gr Teneke

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tahmis Damla Sakızlı Türk Kahvesi (Mevlevinin Gizemi) 250 gr Teneke

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahmis Satıcı Ünvanı: ARASA TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0072048044700017 Vergi Kimlik Numarası: 0720480447
    Bu ürün Tahmis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tahmis Kahvesi Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahvesi 250 Gr Teneke (Mevlevinin Gizemi) – 1635’ten beri Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahvesi Sakız adasında yetişen sakız ağaçlarından toplanarak özenle işlenmesi ile yapılır. Tahmis Kahvesinin Damla Sakızlı Türk Kahvesi kendine has kokusu ve damakta bıraktığı özel aroması ile kahve keyfinize keyif katar. Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahvesinin içerisinde kimyasal yoktur. %100 doğaldır. Tahmis Kahvesinin Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahvesi ‘ni bu kadar özel kılan şey ise müdavimlerine sunduğu 400 yıldır değişmeyen kahve kültürü, atmosferi ve eşsiz lezzetidir. Mide rahatsızlığından, Kalp rahatsızlığına kadar bir çok sağlık sorununa iyi gelir. Sağlıklı bir kahvedir. Geleneksel Türk yapımı ve özel yöntemler ile ürettiğimiz Tahmis Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahvesi ile sizi 400 yıllık bir yolculuğa çıkartıyoruz. Tarihi Tahmis Kahvesinin 400 yıllık eşsiz atmosferini evinizde yaşamak şimdi sadece bir tık uzağınızda. Tahmis Kahvesinin Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahvesi Tarifi Bir fincan için bir tatlı kaşığı Tahmis Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahvesi boşaltın. Bir fincan için bir fincan suyu cezvenize ilave edin. Dilediğiniz miktardaki şekeri ilave ederek cezveyi ocakta hafif ateşe bırakın.Tahmis Kahvesini hafifçe karıştırın, Kahve köpürmeye başlayınca köpüğü her fincana eşit miktarda bölüştürün. Cezvede kalan Tahmis kahvesi bir taşım daha kaynadıktan sonra fincanlara paylaştırınız. Bol köpüklü Tahmis Damla Sakızlı Aromalı Türk Kahveniz hazır. Afiyet olsun… İçindekiler: Öğütülmüş Türk Kahvesi, Damla Sakızı Aroması

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver