Tahmis Dağ Çilekli Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş 250 Gr Teneke - 1635'ten Beri

191 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tahmis Dağ Çilekli Türk Kahvesi Orta Kavrulmuş 250 Gr Teneke - 1635'ten Beri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaktüs Tasarım ve Kahve Satıcı Ünvanı: KEMAL GEVREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3940137888
    Bu ürün Kaktüs Tasarım ve Kahve tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaz aylarının en çok sevilen meyvesi çilek, Türkiye'nin en eski kahvecisi Tahmis Kahvesinin Kahve kültürü ile buluşuyor.
  • Tahmis Kahvesi'nin Çilekli Türk Kahvesi Akdeniz'de yetişen çileklerin toplanması ve toz hale getirilmesi ile %100 arabica çekirdeklerin buluşmasıyla, kahve keyfinize farklı bir tat katacak.
  • Tahmis Çilekli Türk Kahvesi Yapımı/Tarifi
  • Tahmis Çilekli Türk Kahvesini her bir fincan için bir tatlı kaşığı cezve'ye boşaltın. Dileğinize göre şeker ilave edin. Cezvenizin altını kısık ateşte açın ve yavaşça karıştırın. Bir süre sonra köpürmeye başlayan Tahmis Çilekli Türk Kahvesinin köpüğünü tüm fincanlara eşit miktarda paylaştırın. Bir süre daha cezveden kalan kahveyi fincanlara boşaltın. Afiyet Olsun...

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver

Tahmis Dağ Çilekli Türk Kahvesi ile Lezzetli Kahveler

Genellikle bol yağış alan Ekvator kuşağında yetişen kahve dünyanın en önemli içeceklerinden birisidir. Aynı zamanda Türk kültürünün de vazgeçilmez bir parçası olan kahve, yediden yetmişe pek çok kişi tarafından sevilir. Sağlığa olan faydalarının yanı sıra uyku açıcı özelliği ile de bilinen kahve, yoğun iş temposunda dinç kalmanıza yardımcı olur. Popülaritesi oldukça yüksek olan bu içecek geçmişten bugüne gelişerek farklı aromalara ev sahipliği yapar. Tahmis çilekli kahve de bu aromalardan birisidir. Akdeniz’de yetişen çileklerin binbir emekle toplanıp toz haline getirilmesi sonucu oluşan bu ürün, kahveye bakış açınızı değiştirir. Akdeniz bölgesinde yetişen çileklerin toz haline getirilmiş hali ile %100 arabica çekirdeklerinin harmanlanması eşsiz bir lezzetin kapılarını aralar. Kahve keyfinize renk katacak dağ çilekli Türk kahvesi ile lezzetin doruk noktasına ulaşabilirsiniz.

  • Enfes Çilek Kokusu
  • Ağızda Bıraktığı Aroma
  • Yüksek Kafein İçeriği

Geçmişten Bugüne Tahmis Dağ Çilekli Türk Kahvesi

Geçmişten Bugüne Tahmis Dağ Çilekli Türk Kahvesi

Osmanlı döneminden beri varlığını sürdüren Tahmis kahvesi, 1635 yılında Gaziantep’te kurulur. O günden bugüne özenle hazırladığı kahveler pek çok insanın damak zevkine hitap eder. Lezzet dünyasının kapılarını aralayan dağ çilekli Türk kahvesi orta kavrulmuş 250 gr teneke - 1635'ten beri kuşaktan kuşağa geçerek dillere pelesenk olur. Süt veya su ile hazırlanan bu içecek, kokusu ile adeta insanı mest eder. İçimi yumuşak olan bu ürünün damakta bıraktığı tat paha biçilemez. Özenle hazırlanan bu ürünü ister şekerli isterse sade olarak tüketebilirsiniz. Geleneksel kahvelerin yenilikçi düşünceler ile harmanlanması sonucu oluşan dağ çilekli Türk kahvesi orta kavrulmuş 250 gr teneke 1635’ten beri, hoş lezzeti ile karşınıza çıkar. Yaz çileklerinin Türkiye’de kök yapmış bir marka ile buluşması sonucunda ortaya çıkan ürün, soğuk kış günlerinde de içinizi ısıtır.

Kolay Hazırlanan Tahmis Dağ Çilekli Türk Kahvesi

Kolay Hazırlanan Tahmis Dağ Çilekli Türk Kahvesi

dağ çilekli Türk kahvesi orta kavrulmuş 250 gr teneke - 1635'ten beri içeriği ile müşterilerin lezzet anlayışını değiştirir. Geleneksel kahvelerin yanı sıra aromalı kahveleri de bünyesine katan firma, müşterilere farklı lezzetlerin kapısını aralar. Kahveler, yüksek kafein içeriği ile sizi gün boyu ayakta tutar. Birbirinden farklı yararı ile sağlığınızı korumaya da yardımcı olan bu ürün, vücut ve zihne olan etkisi ile bilinir. Siz de bu eşsiz lezzeti denemeden önce dağ çilekli Türk kahvesi orta kavrulmuş 250 gr teneke - 1635'ten beri yorumları ile ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çilek kokulu bu ürünü dilerseniz arkadaşlarınıza veya komşularınıza ikram edebilir, böylece onlara da farklı tatları denetmiş olursunuz. Oldukça lezzetli bu kahveyi dilerseniz thmsclk250 koduyla satın alabilir, yeni lezzetlerin dünyasına adımınızı atabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Dağ Çilekli Türk Kahvesi

Her Bütçeye Uygun Dağ Çilekli Türk Kahvesi

Bir deneyenin tekrar denemek isteyeceği dağ çilekli Türk kahvesi, Tahmis markasını kalitesi ile buluşur. Doğal ürünleri ile müşterilere hizmet veren firma, kolay içimli kahveleri nedeniyle ağızda acımsı bir tat bırakmaz. İçimi kolay olmasının yanı sıra hazırlanması da bir o kadar pratiktir. Tek yapmanız gereken bir cezveye bir tatlı kaşı olmak üzere kahveyi eklemektir. İster süt isterse su ile hazırlayabileceğiniz bu ürünün içerisine şeker de ilave edebilirsiniz. Ocakta kısık ateşte karıştırıp köpürmeye başlayınca da ateşten alıp fincanlara boşaltabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgiyi dağ çilekli Türk kahvesi orta kavrulmuş 250 gr teneke - 1635'ten beri kullananlar bölümünden edinebilirsiniz. Her bütçeye hitap eden dağ çilekli Türk kahvesi orta kavrulmuş 250 gr teneke - 1635'ten beri fiyatı ile oldukça avantajlıdır. Dilerseniz siz de Trendyol üzerinden bu ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.