Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım

1.093,08 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
650 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.020 TL
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.075 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.093,08 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.093 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İmam Nesai
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım

Tahlil Yayınları kapsamında baskısı gerçekleştirilen ve çeşitli hadis içeriklerine sahip olan Hadislerle Kadın kitabını alarak siz de yeni bilgiler edinebilirsiniz. Hadislerle Kadın Tahlil Yayınları kapsamında ürünü iki ciltlik set halinde bulabilmeniz mümkündür. 1008 sayfadan oluşan kitaplarda, aile ile alakalı konuları içeren hem hadisler hem de açıklamalar yer alır. Aynı zamanda hadislerin açıklamalarının bulunması, dikkat çeken bu kitabın anlaşılır bir şekilde tamamlanmasında etkilidir. Rahatlıkla anlaşılacak dili sayesinde kafanıza takılan konulara yanıt bulabilirsiniz. Kitap kağıdından baskısı yapılan eserin dili ise Türkçe şeklindedir. Hanifi Akın ve F. Havva Özbay tarafından iki kitap orijinalinden aynı şekilde çevrilerek size aktarılır. Beğeni kazanan bu eseri dilerseniz kendiniz dilerseniz de sevdiğiniz kişiler için satın alabilirsiniz.

  • Akıcı üslup
  • Kaliteli dış tasarım
  • 2 ciltlik set

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım Özellikleri

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım Özellikleri

Toplamda iki ciltten oluşan Hadislerle Kadın kitapları özellikleri ve içeriği bakımından dikkat çeker. Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 cilt takım halinde sunulur. Termo deri bir cilt tipine sahip olan kitapların toplam sayfa sayısı 1008 şeklinde ifade edilir. 15,5x23,5 cm ebat ölçülerindeki kitaplar, ayrıca İmam Nesai’nin kaleminden çıkar. Kolay okunabilmesi ve anlaşılması için kitapta belirtilen hadislerin hepsinin detaylı açıklamaları yer alır. Böylece iki cildi de okurken herhangi bir anlam karmaşası yaşamadan kısa sürede içerikleri ve kitapta yazan bilgileri anlayabilirsiniz. Nebevi rehberliğinde oluşturulan kitap, aynı zamanda içerdiği temel aile yapısı ve problemleri konusundaki hadisleriyle de başucu eseri olarak nitelendirilir. Aileyle bağlantılı olan tüm hadisleri, anlatımlarını ve yorumlarını kitapların içeriğinde bulabilirsiniz. Bu sayede ufkunuzu genişleterek yeni bilgiler edinme imkanına sahip olabilirsiniz.

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım Yorumları

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım Yorumları

Zengin bir içeriğe sahip olan kitaplar arasında yer alan Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 cilt takım yorumları da son derece olumlu yöndedir. Kolay ve anlaşılır bir okuma süreci sunan kitap içeriğinde bilgilendirmeli açıklamalara yer verilir. Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 cilt takım kullananlar kitap içeriğini fazlasıyla beğendiklerini belirtirler. Aile konuları ile ilgili içeriklere sahip olan kitaplarda detaylı bir anlatım söz konusudur. İki cildi de sırasıyla okuyarak toplumun temeli olan aile hakkında etkili bilgilere sahip olabilirsiniz. Dilerseniz bu seçeneği hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz. Kitapların toplam sayfa sayısı 1008 olarak belirtilir. İmam Nesai’nin kaleminden oluşan kitaplar Termo ciltten oluşur. Dördüncü baskı olan Hadislerle Kadın kitaplarını açıklamalarıyla birlikte okuyabilirsiniz. Aile konusunda belirtilen tüm hadislerin açıklamaları kitap içeriğinde yer alır.

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım Fiyatı

Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 Cilt Takım Fiyatı

Başucu eseri olarak da nitelendirilen Tahlil Yayınları Hadislerle Kadın 2 cilt takım fiyatı oldukça cazip bir meblağ üzerinden sunulur. Bütçenize uygun olan Tahlil yayınları hadislerle kadın 2 cilt takım satın alarak, nebevi rehberliğinin ışığını evinize ve çalışma alanınıza taşıyabilirsiniz. İki ciltlik olarak sunulan kitap, geçmişten bugüne ailevi alanlara değinen ve aileyle ilgili problemlere yönelik içeriklere sahip hadislerin bir araya getirilmesinden oluşur. Dönem sorunlarına dahi değinerek bu konuda bilgilendirme ve hadislerin açıklamalarını gerçekleştiren kitap Hadislerle Kadın İşretü'n Nisa olarak da ifade edilir. Dilerseniz kolayca Trendyol üzerinden bu seçeneği satın alabilirsiniz. Zengin bir içeriğe ve anlaşılır dile sahip olan kitapları aile ile ilgili hadislerin başarılı şekilde açıklanmasıyla kolayca okuyabilirsiniz. Siz de iki cildi birlikte alarak Hadislerle Kadın kitaplarını okumaya başlayabilirsiniz.