Taft Ultımate Wax 75 ml

650 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Taft Ultımate Wax 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güneysu Grup Satıcı Ünvanı: GÜNEYSU AMBALAJ TEMİZLİK MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0435005640700015 Vergi Kimlik Numarası: 4350056407
    Bu ürün Güneysu Grup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saça 48 saat boyunca %100 tutuş ve kristal parlaklığı etkisi sunar %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Hacim 0-99 ml
Geri Bildirim Ver

Taft 75 ml Ultımate Wax Seçenekleri Trendyol'da!

Taft Ultimate 75 ml wax, özel geliştirilmiş formülüyle saçlarınızı şekillendirmenize olanak sağlar. Ürün, kremsi yapıya sahiptir. Bu yüzden her saç tipi için uygun olan bir şekillendirici çeşididir. Ürün, kalitesinden ve sağladığı kolaylıktan dolayı herkes tarafından tercih edilir. Taft Ultimate 75 ml brillanter kristal glanz wax, saçlarınıza şekil verdikten sonra modeli uzun süre korur. Ürün, sürdüğünüz anda saçınızda oluşan elektriklenmeyi ve kabarmayı da yok eder. Bu sayede yaz aylarında sıklıkla tercih edilir. Taft Ultimate 75 ml brillanter kristal glanz wax, günlük olarak kullanılabilir. Ürünü her gün düzenli kullandığınızda bile saçlarınıza zarar vermez. Krem, dilediğiniz zaman saçlarınızı şekillendirme imkânı sunar. Taft Ultimate 75 ml waxın özelliklerinden bazıları şunlardır;

  • Ürün formu: Krem
  • Boyut: 75 ml
  • Tüm saç tiplerinde kullanıma uygundur.

Taft 75 ml Ultimate Waxın Özellikleri

Taft 75 ml Ultimate Waxın Özellikleri

Taft Ultimate 75 ml wax, saçınızı yıpratmadan yüksek bir tutuş imkânı sağlar. Ürünü sürdükten sonra 48 saat geçse bile saçınız bozulmadan durabilir. Bu yüzden saç üzerinde ürünün etkisi %100'dür. Taft Ultimate 75 ml wax saçlarınıza kristal parlaklık etkisi sunar. Mükemmel tutuş sağlayan ürün, saçlarınızın ışıltılı bir görünüme kavuşmasına olanak tanır. Ürünü kuru veya yağlı saçlara sahip herkes rahatlıkla kullanabilir. Wax, saçınızda kalıntı bırakmadan kolaylıkla sabitlenir. Bu sayede saçlarınız son derece doğal görünür. Ayrıca sabitleyici krem, kafa derinizde yağlılık hissi de yaratmaz. Uygulamadan sonra doğal bir şekilde sertleşerek saçlarınızın sabit kalmasına yardımcı olur. Ürünü kullandıktan sonra waxı saçınızdan kolayca çıkarabilirsiniz. Taft Ultimate 75 ml wax, su ve şampuan sayesinde saçınıza zarar vermeden doğal bir şekilde akar.

Taft 75 ml Ultimate Wax Nasıl Kullanılır?

Taft Ultimate 75 ml wax, tüm saç tipleri için gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürün, saydam yapısı sayesinde saçınıza renk vermez ve topaklanma yaratmaz. Bu sayede koyu renkli saçlarda da rahatça kullanılır. Yeterli miktarda elinize aldığınız waxı saçınıza istediğiniz gibi sürebilirsiniz. Ürün, saçınızda kısa sürede sertleşir. Bu sayede saç şeklinizi saatlerce koruyabilir. Taft Ultimate 75 ml wax, saçınızın yaklaşık 48 saat boyunca aynı şekilde kalmasına olanak tanır. Uygulama aşamasında waxı elinize ufak miktarda alarak şekillendirmeye başlamanız gerekir. Saç modelinden emin olduktan sonra biraz daha ürün alarak tam anlamıyla sabitleme işlemi yapabilirsiniz. Taft Ultimate 75 ml brillanter kristal glanz wax, kolay kullanım sunar. Bu sayede saçınızı kısa sürede şekillendirebilirsiniz.

Taft 75 ml Ultimate Wax Kaliteli midir?

Taft Ultimate 75 ml wax, oldukça kalitelidir. Ürün, saçınızı dökmeden dilediğiniz şekli vermenizi sağlar. Taft, saç ürünleri konusunda kendisini kanıtlamış markalar arasında yer alır. Özellikle markanın saç sabitleme ürünleri oldukça başarılıdır. Bu yüzden wax kremi de gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Ürün, saçlarınıza kristal parlaklığı sağlar. Wax sayesinde doğal ve sağlıklı görünen sabitlenmiş saçlara kavuşabilirsiniz. Oldukça kaliteli olan bu ürün, tüm saç tipleri için her gün kullanılabilir. Ürün, saçlarınızda tam anlamıyla tutuş etkisi yaratır. Yüksek tutuş gücü, kalıntı bırakmayan yapısı ve bakım yapan içeriğiyle bu ürün tüm kullanıcılardan tam not almayı başarır. Taft Ultimate 75 ml wax yorumlarını okuyarak ürünü daha önce kullananların deneyimlerinden haberdar olabilirsiniz. Siz de saçları kırmadan ve yıpratmadan şekillendiren Taft Ultimate 75 ml waxı Trendyol'dan uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.