Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemis Bar 27 gr

68,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemis Bar 27 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDEMIR SHOP&TRADE Satıcı Ünvanı: MUHAMMED EMİN AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1535306810200000 Vergi Kimlik Numarası: 0210625797
    Bu ürün AKDEMIR SHOP&TRADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Antep Fıstıklı Bar Tadım'ın kuruyemiş sektöründeki sağlık ve kalite anlayışıyla çıkardığı bu ürününün içerisinde %63 oranında Antep Fıstığı ve kuru meyve bulunuyor. Tadım'ın tüm ürünleri gibi doğal olan Tadım Antep Fıstıklı Bar, doyurucu özelliği ile açlığınızı yatıştırmak için de bire bir. Düşük kalorisiyle kahvaltıda, çocukların beslenme çantalarında, iş yerinizde, toplantılarda, okulda, öğün aralarında, arabada, spordan önce ve sonra, kısacası acıktığınızı hissettiğiniz her anda ve her yerde yanınızda olan Tadım Antep Fıstıklı Bar, Farksepeti'inde Faydaları Tadım Kuruyemiş Bar'ın içindeki aminoasit içeren yulaf, kolesterol azaltıcı etkiye sahiptir. Tadım Antep Fıstıklı Bar, içerdiği bal sayesinde bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, yara ve iltihapların iyileşmesine yardımcı olur. İçindekiler Antep Fıstığı %47, Invert Şeker Şurubu, Siyah Üzüm %8, Sarı Üzüm %8, Yulaf %5, Pirinç Patlağı, Şeker, Bal %3, Bitkisel Yağ (Palm), Maltodekstrin, Emülgatör (Soya Lesitini) Alerjen Uyarısı Eser miktarda fındık, yer fıstığı, badem, ceviz, pekan cevizi ve kaju fıstığı ve buğday glüteni içerebilir. BESİN DEĞERLERİ (100 gr için) Diyet lif 2,9 g
  • Protein 14 g
  • Yağ 32,3 g
  • Doymuş Yağ 5,4 g
  • Karbonhidrat 43,8 g
  • Enerji Değeri 528 kcal
  • Net Miktar 27g Menşei TÜRKİYE Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz Gıda Üreticisi: TADIM GIDA MAD.SAN.VE TİC.A.Ş. İşletme Kayıt No TR-41-K-000882 Ürün bilgilerini kullanma hakkında: E-Ticaret portalımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürün tedarikçisi tarafından Vefa Uluslararası Gıda Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile e-ticaret portalımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Fıstıklı
Geri Bildirim Ver

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemis Bar 27 gr

Sağlıklı bir yaşam için doğal yiyeceklere ihtiyaç duyulur. Tadım Antep fıstığı bar ise size hem lezzetli hem de doyurucu bir öğün sunar. Sağlıklı atıştırmalıklar tüketmek hayat kalitesini yükseltir. Tadım Antep fıstıklı bar, sağlıklı içeriği sayesinde size daha kaliteli bir yaşam sunar. Doğal içeriğe sahip olan bu üründe %63 oranında fıstık ve kuru meyve bulunur. Sağlıklı içeriği sayesinde günlük ihtiyacınız olan enerji miktarını karşılar. Tadım Antep fıstıklı bar, canlı renkteki ambalajıyla da gününüze renk katar. Paketlenmiş ambalajı işte, okulda, günün her anında yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kısacası zahmetsiz taşınma imkanı sağlayan bir üründür. Sahip olduğu lezzetli ve sağlıklı içeriği sayesinde ise gün boyu zinde kalabilirsiniz. İçindeki besin değerleri ile ihtiyacınız olan ara öğünü sunar.

  • Doğal içerik
  • Sağlıklı atıştırmalık
  • Doyurucu ve besleyici

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemiş Bar İçeriği

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemiş Bar İçeriği

Kolay taşınabilir ve doyurucu atıştırmalıklar her zaman öne çıkar. Tadım Antep fıstığı bar sayesinde rahatlıkla sağlıklı bir atıştırmalığa sahip olabilirsiniz. İçerisinde bulunan doğal kuru meyveler ve fıstık enerji verir. Ayrıca kolay taşınabilir paket sayesinde ister cebinizde isterseniz de çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Tadım Antep fıstıklı kuruyemiş bar 27 gr ağırlığında olup içerdiği besin değeri açısından da oldukça zengindir. Günün her saatinde rahatlıkla tüketebileceğiniz lezzetli bir atıştırmalıktır. Paketlenmiş Tadım Antep fıstıklı kuruyemiş bar, size istediğiniz kuruyemişlerin birleştirilmiş ve lezzetli hale getirilmiş halini sunar. %63 oranında yoğun Antep fıstığı ve kuruyemiş içerir. Kaliteli kuruyemişleri ve taze fıstıkları ile üretilen bu atıştırmalık bol lezzetli bir öğün sağlar. Tadım Antep Fıstığı Bar sağlıklı iç malzemeye sahip olup doğal yağlar içeren bu lezzetli atıştırmalığın lezzetine varabilirsiniz.

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemiş Bar ve Sağlıklı Avantajları

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemiş Bar ve Sağlıklı Avantajları

Sağlıklı atıştırmalıklara rahat bir şekilde erişim sağlamanın önemi çok büyüktür. İş yerinde, okulda, bir yere gezmeye gittiğinizde sağlıklı bir atıştırmalığa ihtiyaç duyduğunuzda Tadım Antep fıstıklı bar yanı başınızdadır. Üstün lezzetli Tadım Antep fıstığı bar, sağlığınız düşünülerek üretilir. Hem çantada taşınacak kadar avantajlı boyutta hem de lezzetli olmasıyla Tadım Antep fıstığı bar tercih edilmesi gereken bir atıştırmalıktır. Uzun süre tokluk hissi sağlayan bir üründür. Antep fıstığı ve kuruyemişlerin eşsiz birleşimiyle lezzetli atıştırmalık keyfi sağlar. Zinde ve sağlıklı bir yaşam için tercih edilenler arasında doğal ve besleyici bir atıştırmalıklar yer alır. İçerisinde %63 oranında bulunan fıstık ve kuruyemişleri sağlıklı olarak tüketmeniz gereken enerji ihtiyacını karşılar. İçerisindeki sağlıklı yağlar zinde bir gün geçirmeyi sağlar. Vücudunuzun ihtiyaçlarını düşünür ve sizi daha kaliteli bir yaşama ulaştırır.

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemiş Bar Fiyatı

Tadım Antep Fıstıklı Kuruyemiş Bar Fiyatı

Tadım Antep fıstıklı bar fiyatı ürünün içerdiği bütün malzemeler göz önüne alınarak oluşturulur. İçerisinde bulunan Antep fıstığı ve diğer sağlıklı kuruyemişler sayesinde besin değeri yüksek ve lezzetli bir atıştırmalık olarak üretilerek müşterilere sunulur. Bütün bu zengin içeriğinin yanı sıra oldukça hesaplı fiyata sahiptir. Sağlığa ve zinde bir yaşama ulaşmaya içerisindeki malzemeler sayesinde yardımcı olur. Fakat bunların haricinde bütçe dostu fiyatlara da sahiptir. Müşteriyi her açıdan düşünür ve hayat kalitesini yükseltmeyi amaçlar. Hesaplı olması nedeniyle de çokça tercih edilir. Birçok değerli besini eşsiz bir şekilde birleştiren Tadım Antep Fıstığı Bar hem lezzetli hem de besleyicidir. Bu sayede bedeninize ihtiyacı olan sağlığı bahşetmiş olursunuz. Bir atıştırmalıktan daha fazlasıdır. Hem cebiniz hem de sağlığınız düşünülerek oluşturulan bu lezzete Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.