Taç Saten Güneşlik Perde 1.sınıf Kalite 240 X 260

286 TL
Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 240 x 260
240 x 260
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Saten Güneşlik Perde 1.sınıf Kalite 240 X 260

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMİRBAŞ TEKSTİL Satıcı Ünvanı: SUNAR EMİRBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340314056
    Bu ürün EMİRBAŞ TEKSTİL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşe dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Perdelerimiz yıkandığında ütü gerektirmez. Size yalnızca asmak kalır. Lüks gramajlı saten güneşlik perde güneşlik saten - Düz ekstraforlu perdedir. %100 polyester 1.Sınıf taç kalitesi krem

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Parça Sayısı 1
  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Yıkanabilir
  • Beden 200 x 260
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Taç 1. Sınıf Kalite Saten 240 x 260 Güneşlik Perde

Özenle dekore ettiğimiz yaşam alanlarının özel şıklık detayları bulunur. Söz konusu şık detaylar; mobilya, halı, aydınlatma ve perde olarak sıralanabilir. Özellikle etkileyici perdeler, ilk bakışta odanın dekoru hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlar. Zariflik çerçevesinde üretilen bu takımların olmazsa olmazlarından birisi de güneşliktir. Akşam ve gece vakitlerinde kullanılan güneşlikler dışarıdan bakıldığında yaşam alanının görülmesini engeller. Taç 240 x 260 saten güneşlik perde evinizin dekorlarına farklı bir hava katmak üzere geliştirilmiştir. Ürünün saten özelliği gece vakitlerinde içerideki ışığın dışarı sızmasını önler. Bunun yanı sıra gündüzler de dışarıda bulunan güneş ışınlarının eve girmesini engellemeye yardımcı olur. Size sadece ürünün kullanımından zevk almak kalır. Geri kalan her şeyi Taç saten güneşlik perde halleder.

  • Renk: Krem
  • Ölçü: 240 x 260 cm
  • Materyal: %100 Polyester

Taç 240 X 260 Saten Güneşlik Perdenin Kumaşı Kaliteli mi?

Taç 240 X 260 Saten Güneşlik Perdenin Kumaşı Kaliteli mi?

Taç 1. sınıf kalite saten güneşlik perde yaşam alanlarında kalite sunmak üzere geliştirilmiştir. Kaliteli bir görünüm sunan ürünün üretiminde %100 polyester kumaş kullanılmıştır. Polyester kumaştan üretilen materyal kir tutmama özelliğine sahiptir. Böylece perde, su ve benzeri sıvıları kısa sürede yüzeyinden uzaklaştırabilir. Bu özelliği sayesinde ürün; havada bulunan toz, kir ve bakterilerin temasına karşı da korunaklıdır. Böylece kullanıldığı alanlarda uzun süreli bir kullanım sunar. Taç 240 x 260 saten güneşlik perdenin üretiminde kullanılan materyaller oldukça dayanıklıdır. Bu sayede perde yırtılma, takılma ve esneme ihtimâline karşı maksimum dayanma gücü gösterebilir. Deformasyon tehlikesine karşı kendini koruyan ürün salon ve yatak odalarınıza güvenle eşlik edebilir. Size de kusursuz bir dizaynın keyfini çıkarmak kalır.

Taç 240 X 260 Saten Güneşlik Perde Ütü Gerektirir mi?

Taç 240 X 260 Saten Güneşlik Perde Ütü Gerektirir mi?

Taç 240 x 260 saten güneşlik perde kullanıcıya pratik bir kullanım sunar. Ürünün üretiminde kırışmaz özelliğe sahip kumaş kullanılır. Bu özellikteki kumaşı sayesinde ütüleme gerektirmez. Temizlik işlemi tamamladıktan sonra perdeyi asmanız yeterlidir. Kırışmayan materyal, ütüden arta kalan vakitlerinizi verimli bir biçimde değerlendirmenize yardımcı olur. Taç 240 x 260 saten güneşlik perdenin güneş ışınlarına karşı yüksek düzeyde dayanma gücü bulunur. Perde yıkandıktan sonra astığınız yerde güneşin de yardımıyla kısa sürede kurur. Kumaşına direkt temas eden güneş ışınları, güçlü bir koruma bariyeri ile karşılaşır. Böylece güneşlik, dayanıklı ve kaliteli üretiminden ödün vermemeyi başarır. Size de kaliteli, şık ve uzun ömürlü bir ürünün keyfini sürmek kalır.

Taç 240 X 260 Saten Güneşlik Perde Şık mıdır?

Taç 240 X 260 Saten Güneşlik Perde Şık mıdır?

Taç 240 x 260 saten güneşlik perde yorumlarında kullanıcılar tarafından şıklığına dair övgüler aldığı görülebilir. Perde, lüks gramajlı saten görüntüsüye sahiptir. Böylece bulunduğu her ortamın dekorasyonunu zenginleştirebilir. Ev dekorasyonunda yılların tercihlerinden olan Taç tarafından üretilen ürünün ekstraforları düz şeritlerden oluşur. Böylece bulunduğu odanın tavan ve zemin arası mesafesini artırabilir. Bunun yanı sıra materyalde kullanılan düz ekstraforlar görüş alanını genişletebilir. Böylece her odanın görünümüne ayırt edici özellikler kazandırabilir. Taç 240 x 260 saten güneşlik perde krem renginde üretilmişir. Saten kumaşı ile birleşen krem renk, alanın dizayn tonuna kısa sürede uyum sağlayabilir. Bunun yanı sıra güneşliğin parlak saten kumaşı odaya ekstra yansıtıcı ve canlı bir görünüm sunar. 240 x 260 boyutlarında üretilen ürünü sipariş vermeden önce pencere boyutlarınızı ölçmeniz tavsiye edilir. Taç garantisiyle üretilen saten güneşlik perde, Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.