Taç Navı Ranforce Tek Kişilik Nevresim Takımı Lacivert

1.089 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.152 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
800 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.168,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Navı Ranforce Tek Kişilik Nevresim Takımı Lacivert

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Despina Home Satıcı Ünvanı: TOLGA ÇUBUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3554912904200015 Vergi Kimlik Numarası: 2630077925
    Bu ürün Despina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ürün içeriği: Nevresim: 160X220 cm Fitted: 100X200 cm Standart Yastık Kılıfı: 50X70 cm 1 Adet >Ambalaj: Kutu >Ebat:Tek Kişilik >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Mavi >Yıkama talimatı:Normal yıkama 40° Ağartma Yapılmamalı Orta Isıda Ütülenir Kuru temizleme yapılmaz Düşük Sıcaklıkta Hassas Kurutma Yapılır >Kalite:%100 PAMUK

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Özellik Hava Geçirgen
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Renk Lacivert
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Geometrik
  • Paket İçeriği 3'lü

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • tip 0
Geri Bildirim Ver

Taç Ranforce Tek Kişilik Nevresim Takımı

Taç markalı bu ürün, son derece kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Yapısı sayesinde terletmeyen bir materyale sahiptir. Ürünü odanızda şık ve estetik bir görünüm elde etmek için satın alabilirsiniz. Model, toplamda 3 parçadan oluşan set biçiminde müşteriye sunulur. Taç Ranforce tek kişilik nevresim takımı 60203491 yıkama işleminden sonra rengini ve yapısını kaybetmez. Son derece uzun ömürlü olarak kullanım imkanına sahiptir. Ürün, yüksek baskı kalitesinde sunulur. Konforlu bir uyku deneyimi sunar. Hava geçirgenliği sayesinde koku yapmaz. Ürün, tasarımından dolayı odanızda hoş bir görüntü oluşturur. Taç nevresim tek kişilik modelin temizleme işlemi son derece kolay bir şekilde yapılır. Model, kuru temizleme yapılmaya uygun değildir. Kaliteli uyku keyfi yaşamak için Taç markalı bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Tek kişilik
  • Pamuklu materyal
  • 3 parça takım

Taç Ranforce Tek Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Taç Ranforce Tek Kişilik Nevresim Takımı Özellikleri

Taç Ranforce nevresim takımı tek kişilik ürünün nevresimi 160x220 cm ölçülerindedir. Nevresimin üzerinde siyah renk tonunda pusula simgesi bulunur. Ürünün beyaz renk alt tonunun üzerinde ise minik karelerden oluşan bir görüntü yer alır. Tasarımın üstünde de lacivert ve beyaz desenli şık bir görünüm mevcuttur. Taç nevresim takımı tek kişilik modelin dünya haritalı desenli bir görünümü vardır. Yastık kılıfı 50x70 cm ölçülerindedir. Yastık kılıfının üzerinde nevresimde de yer alan desenler bulunur. Modelin yastık kılıfında lacivert ve beyaz düz çizgiler vardır. Son derece hafif ve konforlu bir üründür. Taç Ranforce nevresim takımının çarşafı 100x200 cm ölçülerindedir. Çarşaf lacivert renk tonuna sahiptir. Yatağınıza şık ve zengin bir görünüm kazandırmak için bu modeli satın alabilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere de hediye edebilirsiniz.

Rahat Taç Ranforce Tek Kişilik Nevresim Takımı

Rahat Taç Ranforce Tek Kişilik Nevresim Takımı

Beğeni kazanan bu ürünün çarşafının lastikli olması, yatak süngerine sıkıca tutunmasını sağlar. Model, %100 pamuklu malzemeden üretilir. Arka kısmı lacivert minik kareli bir görünümdedir. Taç Ranforce nevresim, 4 mevsim kullanılabilen özelliktedir. Model, kullanıldığı ortamın havasını değiştirir. Ürün sayesinde keyifli bir uyku deneyimi yaşarsınız. Son derece yumuşak bir yapıya sahiptir. Taç Ranforce tek kişilik nevresim takımı yorumları sayesinde model hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürün, üzerinizde ağırlık hissi oluşturmaz. Maksimum 40 derecede yıkanmaya uygundur. Ürün şık ve konforlu tasarımı sayesinde büyük bir ilgiyle takip edilir. Taç Ranforce tek kişilik nevresim takımı, yorgan ve yastığınızın hoş görünmesini sağlar. Yıkama sonra renklerinde herhangi bir değişme olmaz. Modelin dokusunun zarar görmemesi için ağartıcı ürünler kullanmaktan kaçınılması tavsiye edilir. Dilerseniz kurutma makinesinde kullanabilirsiniz.

Taç Ranforce Nevresim Takımı Avantajları

Taç Ranforce Nevresim Takımı Avantajları

Dikkat çeken bu ürünün ütüleme işlemini düşük ısıda güvenle yapabilirsiniz. Modelin desenleri canlı ve net görünüme sahiptir. Üründe 1 adet yastık kılıfı bulunur. Taç Ranforce tek kişilik nevresim takımı fiyatları, ürünün bütün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Model, sahip olduğu özelliklerle cazip fiyat avantajı sunar. Isıyı dengeleme avantajına da sahiptir. Aynı zamanda kesintisiz uyku deneyimi sunar. Ürün, elde kolay bir şekilde yıkanır. Sağlığa zararlı herhangi bir madde içermez. Bu nedenle güvenle tercih edebilirsiniz. Ürünü dilerseniz sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz. Taç Ranforce tek kişilik nevresim takımı kullananlar, modelin sunduğu bütün avantajlarından faydalanırlar. Ürün çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere pek çok kişinin kullanabileceği desenlere sahiptir. Modelin uzun yıkamalar sonucunda renginde herhangi bir solma olmaz. Taç markalı bu ürünü cazip fiyat avantajlarıyla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.