Taç Omak Tek Kişilik Elektrikli Battaniye 90 X 150 Cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Omak Tek Kişilik Elektrikli Battaniye 90 X 150 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Omak Tek Kişilik Elektrikli Battaniye 90 X 150 Cmelektrikli Battaniye, Soğuk Kış Günlerinde Sıcak Yatağınızda Rahat Bir Uyku Uyumanızı Sağlamak Amacıyla Üretilmiş Bir Üründür.Uygun Ölçülerdeki Bir Yatakta, Yatakla Çarşaf Arasına Katlanma Ya Da Kırışma Olmayacak Şekilde Serilmelidir. Fiş Takıldıktan Sonra Anahtar Sıcak Konumuna Getirilirse Yatağınız Takriben Yarım Saat İçinde, Üzerine Uzandığınız Zaman Sıcaklığını Hissedebileceğiniz Kadar Isınmış Olacaktır.Sabaha Kadar Üzerinde Yatılarak Kullanılır. Sıcaklığın Fazla Gelmesi Durumunda, Anahtar Ilık Konumuna Getirilmelidir. Bu Sıcaklık Battaniyeniz Çalışır Durumda İken Sabaha Kadar Güvenle Uyuyabileceğiniz Seviyededir.Elektrikli Battaniye Sizin Üşümeden Ve Terlemeden Rahat Bir Gece Geçirmeniz İçin Üretildiğinden Sıcaklığı Yatak Şartlarına Göre Ayarlanmıştır. Açıkta Çalıştırılarak Veya El İle Yoklanarak Çalıştığı Anlaşılmaz.Pamuk Ve Yün Yataklarda Olabilecek Çöküntülerde Büzüşme, Kırışma Olmamasına Çok Dikkat Etmek Gerekir.Kullanılmadığı Zaman Fiş Prizden Çekilmelidir.Faydaları :Yatağı Isıtması, Bütün Odanın Isıtılması Gereğini Ortadan Kaldırır Ve Tasarruf Sağlar.Sıcağın İyi Geldiği Sağlık Sorunlarında Kullanabilirsinir.Sıcak Kum Tedavisi Amacıyla Kullanabilirsiniz.Yatağın Neminin Giderilmesinde Kullanabilirsiniz. Teknik Özellikleri :Kodcinsivolt Ac.Ohmwattamp.Eb'At Cm. 13090Tek Kişilik22069170/350,31890 X 150 Önemli Bilgilerkullanım Sırasında Battaniye Katlı Ve Kırışık Olmamalıdır.Streç Çarşaf Kullanılıyorsa Battaniyenin Kırıştırılmadığına Özellikle Dikkat Edilmelidir.Bebeklerde, Isıya Duyarsız Kimselerde Ya Da Kullanılışını Açıkça Anlamayanlarca Kullanılmamalıdır.Isıtılan Alana Sıcaklığı Yükseltecek Gereçler Konulmamalıdır.Yatakta Yatağın Üstüne Örtülmemeli Ve Kullanış Kısmında Anlatıldığı Gibi Kullanılmalıdır.Uygun Şebeke Geriliminden Başka Elektrik Kaynağı İle Kullanılmamalıdır.Islak İken Devreye Bağlanmamalıdır.Yıkanmamalı Ve Kuru Temizleme İle Temizlenmemelidir.Isıtıcı Telde Sert Kıvrımlara Sebep Olacak Basınç Uygulanmamalıdır.Kablodan Çekilmemeli Ya Da Kablodan Tutarak Taşınmamalıdır.Yatağa Tutturmak Ve / Veya Bohçalamak İçin İğne Ya Da Metalik Gereçler Kullanılmamalıdır.Uzun Süre Kullanılmayacaksa Tek Kişilikler Dörde, Çift Kişilikler Altıya, İki Ayrı Kumandalılar Uygun Olarak Katlanarak Kaldırılmalıdır.Yatağınızın Boyutu Battaniyeden Küçükse, Battaniyeyi Katlamayınız, Fazlası Yataktan Sarkabilir.Kanepe Ve Çekyatlarda Kullanmayınız, Kullanmanız Halinde Büküm Yerinde Battaniyenin Sıkışmamasına Dikkat Ediniz.
  • İade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Renk Turuncu
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver