Taç Frozen Glitter Lisanslı Yatak Örtüsü Yastık Kılıfı

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Frozen Glitter Lisanslı Yatak Örtüsü Yastık Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Halukan Satıcı Ünvanı: H2 BİLİŞİM GIDA İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454066639700011 Vergi Kimlik Numarası: 4540666397
    Bu ürün Halukan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Set Kalite: Dış Kumaş %50 Pamuk %50 Polyester, Dış Kumaş %100 Polyester >Ürün içeriği: "Yatak Örtüsü: 160x230 cm Yastık Kılıfı: 50x70 cm 1 Adet" >Ambalaj: Pvc >Ebat:Tek Kişilik >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Çok Renkli >Yıkama talimatı: Ağartma Yapılmamalı Kuru temizleme yapılmaz Kurutma Makinesinde Kurutulmaz Yok >Kalite:%60 PAMUK %40 POLYSTER

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Boyut/Ebat 230 x 160
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Mavi Frozen Tek Kişilik Yatak Örtüsü ile Mutlu Uykular

İki parça ile çocuğunuzun odasına yenilik katabilirsiniz. Taç mavi Frozen Gl lisanslı tek kişilik yatak örtüsü, çocuk odasının daha estetik ve yatağın daha düzenli görünmesine yardımcı olur. Nefes alan homojen kumaş yapısı ile çocuğunuzun sağlıklı ve düzenli bir uyku uyumasına yardımcı olur. Yine aynı zamanda koku yapmayan ve alerjiye sebep olmayan özelliği ile annelerin bir numaralı tercihidir. Taç yatak örtüsü modelinin özgün tasarımı ile siz de çocuğunuzu mutlu edebilir, hayal dünyasına katkıda bulunabilirsiniz. Yatak örtüsünün mavi detayı, çocuğunuzun odasına çok yakışır. Modelin tasarımı söz konusu yaş grubunun zevkine hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. 160x220 ölçülerine sahip yatak örtüsünü çocuğunuzun tek kişilik yatağının üzerine kolaylıkla serebilirsiniz. 50x70 ebat özelliğine sahip yastık kılıfı ile estetik bütünlük yakalayarak odayı güzelleştirebilirsiniz.

  • Gl lisansı özelliği
  • Nefes alan yapı
  • Birbirini tamamlayıcı iki parça

Mavi Frozen Yatak Örtüsü ile Düzenli Görünüm

Çocuğunuzun yatak odasının şık ve dekoratif görünebilmesi için önemli bir detay olan mavi Frozen GI lisanslı tek kişilik yatak örtüsü seçeneğine şans verebilirsiniz. Odanın genel tarzına ve mobilyalara uygun olacak şekilde tasarlanmış ürün seçeneği, aynı zamanda yatağa da düzenli bir görünüm verir. Sık dokuma özelliği ile üretilen ürünün bu özelliği, konforu sağlarken aynı zamanda yatak örtüsünün dış görünüşüne de güzellik katar. Son teknoloji üretim imkanlarıyla ve yenilikçi bir tasarım anlayışıyla üretilen ürünün içerdiği materyaller de dikkat çeker. Mavi Frozen Gl lisanslı tek kişilik yatak örtüsü özellikleri arasında pamuk ve polyester materyallerinden yapılması gelir. Ürün, %50 pamuk ve %50 polyester materyal özelliği gösterir. Çocuk odasına ahenk katacak yatak örtüsü modelinin özgün deseni ve nitelikli mavi rengi de çocuğunuzun dikkatini çeker.

Mavi Frozen Yatak Örtüsü ile Kaliteli Uyku

Düzenli ve kaliteli uyku, bilhassa çocukların bir sonraki güne uyandıklarında kendilerini fiziksel anlamda daha güçlü hissetmesine destek olan en önemli unsurdur. Mavi Frozen Gl lisanslı tek kişilik yatak örtüsü yorumları yatak örtüsünü kullanan çocukların daha aktif ve dinlenmiş olduğuna işaret eder. Düzenli ve verimli bir uykunun en önemli detaylarından biri şüphesiz kaliteli bir yatak örtüsüdür. Seçilmiş ipliklerden, kaliteli malzemeden ve nefes alabilen homojen formdan üretilmiş Taç çocuk yatak örtüsü, çocuğunuzun sağlıklı bir uyku çekmesine yardımcı olur. Çocuğunuz uyurken vücut ısı dengesini ideal bir şekilde sağlar ve keyifli bir uyku uyumasına destek olur. Çocuğunuzun sağlığı için kaliteli kumaştan üretilmiş bu ürüne şans verebilirsiniz. Dilerseniz mavi Frozen Gl lisanslı tek kişilik yatak örtüsü kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyebilirsiniz.

Mavi Frozen Yatak Örtüsüyle Daima Kolay Temizlik

Taç yatak örtüsü tek kişilik seçeneğinin içerdiği kumaş özelliği ve materyaller sayesinde ürünü çamaşır makinenizin hassas programında güvenle yıkayabilirsiniz. Örtünün lisanslı oluşu, kullanım ömrünü yükseltir. Yatak örtülerini uzun süre kullanabilmenin ve örtülerin deforme olmadan ilk günkü görüntüsünü koruyabilmesinin en önemli detayı temizlik aşamasıdır. Bu sebeple ürünü çamaşır makinesinde maksimum 40 derecede yıkamak faydalı olacaktır. Aynı zamanda ürünün temizliği sırasında ağartıcı kullanılmaması önerilir. Kurutma makinesinde kurutabilir ve yine aynı şekilde düşük ısıda ütüleyebilirsiniz. Ancak yatak örtüsünün kullanım ömrünü uzun tutabilmek adına kuru temizle yapılmaması önerilir. Taç çocuk yatak örtüsü seçeneği, dört mevsim kullanıma uygun olduğundan, örtünün temizlenmesi gerektiğini düşündüğünüz her an yıkama yapabilirsiniz. Yaz sıcaklarında terletmeyi ve nemi önleyen, kış mevsiminde ise pamuklu yapısıyla sıcak tutan yatak örtüsü çabuk kuruyan özelliktedir. Trendyol'da yer alan bu Taç çocuk odası yatak örtüsü ürününü satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.