Taç Luna 7 Parça Döküm Granit Tencere Seti Beyaz - 3489

529 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Luna 7 Parça Döküm Granit Tencere Seti Beyaz - 3489

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REYMEY Satıcı Ünvanı: AHMET KARAYAĞLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1641406862800001 Vergi Kimlik Numarası: 5230005330
    Bu ürün REYMEY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç Luna 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Beyaz· 18 cm Derin Tencere· 22 cm Derin Tencere· 26 cm Basık Tencere· 26 cm Tava * TAÇ GARANTİSİNDEDİR* TÜM SİPARİŞLERİNİZ FATURA EDİLEREK KARGO EDİLİR. FATURANIZ AMBALAJ ÜZERİNDEKİ ŞEFFAF CEP İÇİNDEDİR.* SAAT 15:30'a KADAR VERDİĞİNİZ SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGO YAPILIR (Cumartesi saat 12:00)* KARGONUZUN DURUMUNU SAAT 19:00 İTİBARİYLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.* KARGO HASARLARINIZ ÜCRETSİZ KARŞILANIR. FOTAĞRAFLAYIP BİZE İLETMENİZ YETERLİ

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

Taç 3489 1205323.0003 Luna Beyaz 7 Parça Döküm Granit Tencere Seti

Pişirme gereçlerinden olan tencere ve tavalar, her mutfağın vazgeçilmez parçalarından biridir. Taç Luna 7 parça döküm granit tencere seti beyaz, tasarımı ve özellikleri ile beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Farklı kullanım amaçlarına hitap eden parçalardan oluşan içeriği sayesinde her tarifi uygulamak için tercih edilir. Sağlıklı ve dayanıklı yapılarıyla dikkat çeken malzemelerden üretilen Taç Luna 7 parça döküm granit beyaz tencere setini yıllar boyunca herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Yemek yapmayı keyifli hâle getirmek istiyorsanız bu kullanışlı ve sağlam mutfak gerecini tercih edebilirsiniz.

  • 3 adet tencere ve 1 adet tava
  • PFoA kanserojen madde içermeyen yapı
  • Döküm üzerine granit kaplama

Taç Luna 7 Parça Döküm Granit Tencere Seti Malzemesi

Taç Luna 7 Parça Döküm Granit Tencere Seti Malzemesi

Taç Luna 7 parça döküm granit beyaz tencere setinde yer alan parçalar dökümdür. Isıya dayanıklı metallerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan bu malzemenin üzeri granitle kaplanır. Farklı besinleri pişirmeye elverişli olan granit yüzey, yapışma yapmaz ve kolay temizlenir. Taç Luna 7 parça döküm granit beyaz tencere setindeki tekil ürünlerin farklı aksamlarında çeşitli malzemeler kullanılır. Sap kısımları paslanmaz çelikten üretilir. Set içinde bulunan her bir tencereye uygun olarak tasarlanan kapakların imalatında ise ısıya karşı direnci yüksek olan Pyrex cam tipi tercih edilir. Aynı zamanda hem sağlık hem kullanım açısından güvenli özellikler taşıyan bu set dâhilindeki parçalar, kanserojen PFoA maddesini içermez. Sağlıklı tarifler hazırlamak için ideal olan Taç Luna 7 parça döküm granit tencere setini güvenle tercih edebilirsiniz.

Taç Luna 7 Parça Döküm Granit Beyaz Tencere Seti Kullanışlı mı?

Taç Luna 7 parça döküm granit beyaz tencere seti, çeşitli amaçlarla kullanılan parçalardan oluştuğu için son derece fonksiyoneldir. Set içindeki her bir tencerenin çapı ve hacmi farklıdır. 22 cm’lik bir çapa sahip olan büyük derin tencerenin hacmi 3,5 litre olur. Her türlü sulu yemeği ve çorbayı pişirmek için ideal olan ürün sık kullanılır. Daha küçük olan diğer derin tencere ise 18 cm çap ve 2,1 litre hacme sahiptir. Set içinde yer alan üçüncü ve son tencere ise basık formu ile ayırt edilir. Karnıyarık tenceresi olarak öne çıkan bu ürün 3,1 litre olup 36 cm çapta üretilir. Setin içinde bir adet de tava bulunur. Kızartmalardan omlete kadar pek çok yemek için uygun olan tava, 26 cm genişliğindedir.

Taç Luna 7 Parça Döküm Granit Beyaz Tencere Seti Kaliteli mi?

Taç Luna 7 parça döküm granit beyaz tencere seti, 2 yıl garanti ile alıcıya sunulur. Ürünün imalat ve malzeme kalitesi ayrıca dikkat çeker. Setin üretiminde kullanılan materyalin kalınlığı 4 mm olur. Bu kalınlıktaki tencere ve tavalar, fiziksel darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Çarpma ya da düşürme gibi durumlarda yapı ve şekillerinde bir bozulma olmaz. Taç Luna 7 parça döküm granit beyaz tencere setinin imalat kalitesi özellikle sap ve kulp kısımlarının montajında kendini gösterir. Bu parçalar, uzun süreli kullanımlarda bile esneme yapmaz ve monte edildiği kısımdan çıkmaz. Pişirme seti, indüksiyon haricî tüm ocak tiplerinde kullanılabilir. Taç Luna 7 parça döküm granit tencere seti beyaz yorumları ürünün kalitesi ve şıklığına dair dönütler içerir. Siz de mutfakta her pişirme işinde kullanabileceğiniz bu tencere setini Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz.