Taç Galatasaray Sportif Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Tek Ebat
Çift Kişilik
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Galatasaray Sportif Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇelikPerde Satıcı Ünvanı: ÇELİK PERDE-TEKSTİL ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0948003018500019 Vergi Kimlik Numarası: 9480030185
    Bu ürün ÇelikPerde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • >Ürün içeriği: "Nevresim: 160x220 cm Çarşaf: 100x200 cm Yastık Kılıfı: 50x70 cm (1 Adet)" >Ambalaj: Kutu >Ebat:TEK KİŞİLİK >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:ÇOK RENKLİ >Yıkama talimatı:Normal yıkama 40° Ağartma Yapılmamalı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Taç Tek Kişilik Lisanslı Nevresim Takımı Galatasaray Sportif

Nevresim takımı modelleri dekoratif bir görünüm sunar ve uyku kalitesini de artırmaya yardımcı olur. Fanatik bireyler için ise takımının ruhunu yansıtabilen bir model bulabilmek oldukça önemlidir. Taç Galatasaray sportif tek kişilik lisanslı nevresim takımı dekoratif bir görünüm sunarak fanatiklerin ruhunu yansıtmaya yardım eder. %100 pamuk malzemeden üretilerek uyku sırasında kaliteli bir deneyim elde edebilmenizi sağlar. Yumuşak ve sağlıklı dokusu sayesinde pamuksu bir yüzey sağlayarak rahat uyku sunar. Üretiminde insan vücuduna zarar verebilen kimyasallar içermediğinden güvenle satın alarak kullanabilirsiniz. Paket içerisinde lastikli çarşaf, yastık kılıfı ve nevresim içerdiğinden ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Lisanslı ve takım logosu baskılı nevresim setini isterseniz hediye olarak da satın alabilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Dekoratif görünüm
  • Pamuksu yüzey
  • Uzun süreli kullanım

Dekoratif Görünümlü Taç Galatasaray Nevresim Takımı

Dekoratif Görünümlü Taç Galatasaray Nevresim Takımı

Dekoratif bir görünüm sağlayan nevresim takımları odanın havasını değiştiren önemli faktörlerden biridir. Taç Galatasaray sportif lisanslı nevresim takımı tek kişilik olarak satışa sunulup fanatiklerin gözde ürünleri arasında yer alır. Kaliteli malzeme bileşenleri sayesinde doğal ve uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Oeko-Tex sertifikasına sahip olarak doğallığını bu belge ile kanıtlayan bir üründür. Çevre temizliği ve insan sağlığı esas alınarak zararlı kimyasallar kullanılmadan imal edilir. Bu sayede sağlıklı yapıya sahip olarak vücutta tahriş ve kızarıklık gibi hasarların önüne geçer. Kumaşı tamamen pamuk olduğundan antibakteriyel özelliğe sahiptir. Renklerinin canlı olması sebebiyle dekoratif bir görünüm sunarak fanatiklerin ruhunu yansıtır. Siz de odanızı dekore ederken takımınızı da göstermek isterseniz Taç tarafından üretilen nevresim takımı modelini satın alabilir, konforlu bir uyku deneyimi elde edebilirsiniz.

Pamuksu Yüzeye Sahip Taç Galatasaray Tek Kişilik Nevresim

Pamuksu Yüzeye Sahip Taç Galatasaray Tek Kişilik Nevresim

Kaliteli bir uyku deneyimi elde edebilmek için pamuksu yüzeye sahip çarşaf, yastık ve nevresim modeli tercih edilir. Taç Galatasaray nevresim takımı %100 pamuktan üretilerek yumuşak bir doku sağlar. Bu sayede rahat bir uyku uyuyarak kesintisiz bir gece dinlenmesi yaşayabilirsiniz. Buna ek olarak kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun süreli bir kullanım sunar. Odanızda sportif bir görünüm sağlamanıza yardım ederek de dekorasyonunuza katkıda bulunur. Oeko-Tex özelliğine sahip olarak üretilen Taç Galatasaray tek kişilik nevresim takımı güvenli ve konforlu bir kullanım imkanı sağlar. Siz de pamuksu yüzeye sahip olan güvenli bir nevresim takımı satın almak isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. %100 pamuk özelliği sayesinde gece boyunca kesintisiz ve huzurlu bir uyku deneyimi elde ederek sabahları dinç bir şekilde uyanabilirsiniz.

Avantajlı Taç Galatasaray Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatı

Avantajlı Taç Galatasaray Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatı

Taç marka Galatasaray nevresim takımı rahat bir uyku uyumanıza yardımcı olur. Ayrıca uygun fiyatlara sahip olması da her bütçeye uyum sağlayabilmesi açısından oldukça önemlidir. Taç Galatasaray sportif tek kişilik lisanslı nevresim takımı fiyatı bütçe dostu bir şekilde belirlenerek Trendyol üzerinden satışa sunulur. Taç Galatasaray sportif tek kişilik lisanslı nevresim takımı kullananlar odalarını takımlarıyla dekore ederken aynı zamanda pamuk dokunuşuyla konforlu bir uyku uyuyabilir. Ürünü satın alıp kullanan kişiler yorumlarıyla fikir edinmenize yardımcı olabilir. Siz de müşterilerin deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Taç Galatasaray sportif tek kişilik lisanslı nevresim takımı yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede ürünü daha önce satın alan müşterilerin geri dönüşlerinden faydalanabilirsiniz. Böylece güvenli bir alışveriş deneyimi imkanı elde edebilirsiniz. Uygun fiyatlı nevresim takımını gönül rahatlığı ile satın alarak keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.