Taç Beşiktaş Light Glow Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.253,92 TL
800 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.253 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.253,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL1.253 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Beşiktaş Light Glow Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Despina Home Satıcı Ünvanı: TOLGA ÇUBUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3554912904200015 Vergi Kimlik Numarası: 2630077925
    Bu ürün Despina Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ürün içeriği: "Nevresim: 160x220 cm Çarşaf: 100x200 cm Yastık Kılıfı: 50x70 cm (1 Adet)" >Ambalaj: Kutu >Ebat:Tek Kişilik >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Çok Renkli >Yıkama talimatı:Normal yıkama 40° Ağartma Yapılmamalı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Turuncu
  • Desen Taraftar
Geri Bildirim Ver

Taç Beşiktaş Light Glow Lisanslı Nevresim Takımı Tek Kişilik

Nevresim takımı, insan hayatında önemli bir yere sahiptir. Hem uyku kalitesini arttırır hem de temiz bir ortam sağlar. Taç Beşiktaş Light Glow lisanslı nevresim takımı tek kişilik her yaş grubuna hitap eden bir üründür. Ürün ile temiz bir uyku ortamı oluşur ve kolay bir temizlik sağlanır. Yalnızca temizliği kolaylaştırıp uyku kalitesini arttırmaz aynı zamanda bulunduğu odaya şık bir görüntü kazandırır. Fosforlu kısımları sayesinde dolayı odaya farklı bir hava katar. Özellikle çocuklar ve gençlerin dikkatini çeken bir üründür. Küçük yaş grubundaki taraftarlar hem ışıklarından hem de renklerinden dolayı gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Taç tek kişilik nevresim takımı düzenli bakım ve temizliği yapıldığı takdirde uzun ömürlü olur. Her türlü oda, genç odası ve çocuk odasına uyumlu bir üründür.

  • Lisanslı
  • Işıklandırma
  • Tek kişilik

Taç Beşiktaş Light Glow Lisanslı Nevresim Takımı Özellikleri

Taç Beşiktaş Light Glow Lisanslı Nevresim Takımı Özellikleri

Taç Beşiktaş tek kişilik nevresim takımı üretiminde sadece pamuk kullanılır ve lastikli çarşafı ile kolaylık sağlar. Turuncu renkli olan ürünün boyu ve ebatı 160x200 cm, lastikli çarşafı 100x200 cm, yastık kılıfı ise 50x70 cm olarak üretilir. Ayrıca nevresim kısmında fosforlu bir bölüm bulunur. Işık kapalı olduğunda üzerinde bulunan ışıklandırma sayesinde gece lambasına gerek kalmadan odayı aydınlatır. Ürünün renkleri ve özellikleri etrafa canlı bir görüntü katar. Düzgün ve dikkatli yıkandığı takdirde ürünün rengi bozulmaz, canlılığını ve aydınlatmasını kaybetmez. Ürünün kumaşı ve baskısı kaliteli ve dayanıklı malzemeler ile üretilir. Kumaşın kalitesi ve pamuklu olması rahat bir uyku yaşamanızı sağlar. Aynı zamanda kumaşta solma ve küçülme gibi olumsuzluklar yaşanmaz. Taç Beşiktaş Light Glow tek kişilik nevresim takımı uzun ve dayanıklı bir kullanım sağladığı için tasarrufludur.

Göz Alıcı Taç Beşiktaş Lisanslı Tek Kişilik Nevresim Takımı

Göz Alıcı Taç Beşiktaş Lisanslı Tek Kişilik Nevresim Takımı

Lisanslı ve takım baskılı nevresim takımları özellikle çocuklar arasında rağbet görür. Takım taraftarları ve gençler odalarında lisanslı ürünleri tercih eder. Ürün, lisanslı olduğu için birçok taraftarın beğenisini kazanır. Takım taraftarlarının gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir üründür. Yalnızca Beşiktaş taraftarları değil, canlı renkler ve odada aydınlatma gibi özellikleri sevenlerin de kullanabileceği bir takımdır. Her yaş grubundaki insan odasına farklı bir hava katmak aynı zamanda odayı dekor etmek için de üründen faydalanabilir. Ürünü kendi eviniz için tercih edebileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye olarak da kullanabilirsiniz. Taç Beşiktaş Light Glow lisanslı nevresim takımı tek kişilik kullananlar çocuklarının, kardeşlerinin ve sevdiklerinin odalarına farklı bir hava katılmasını sağlar. Şık, zarif, renkli, bulunduğu ortama farklı bir görsellik katan ve kullanıldığı zaman fazla bir ağırlığa sahip olmayan bir üründür.

Taç Taraftar Lisanslı Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatı

Taç Taraftar Lisanslı Tek Kişilik Nevresim Takımı Fiyatı

Taç Beşiktaş Light Glow lisanslı nevresim takımı tek kişilik fiyatı ürünün kalitesi ve kumaşı göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, kalitesini ve uyku rahatlığını artırmak için birçok özelliğe sahiptir. Renklerinin uyumundan dolayı her türlü odayla bütünleşir ve farklı bir dekorasyon ortaya koyar. Ürünün fazla bir ağırlığı olmadığı için her yere rahatlıkla taşınabilir. Gece uyurken üzerinizde ağırlık yapmaz. Seyahate giderken, başka bir yere kalmaya giderken yanınızda götürebilirsiniz. Lastikli çarşafından dolayı uyurken herhangi bir kayma ve toplanma gibi olumsuzluklar yaşanmaz. Her türlü tek kişilik baza ve yatağa uyumlu bir takımdır. Tek kişilik bir ürün olmasına rağmen bütün yatağı kaplar ve örter. Trendyol’dan Taç Beşiktaş Light Glow lisanslı nevresim takımı tek kişilik yorumları inceleyebilir ve okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda avantajlı fiyatlar ile ürünü satın alabilirsiniz.