Taç Bengü Derin Çelik Tencere 28 Cm

1.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taç Bengü Derin Çelik Tencere 28 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hazal Mutfak Eşyaları Satıcı Ünvanı: HAZAL MUTFAK EŞYALARI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT ELEKTRONİK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460015448700010 Vergi Kimlik Numarası: 4600154487
    Bu ürün Hazal Mutfak Eşyaları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 28 cm derin çelik tencere ile yapamayacağınız sulu yemek yoktur.
  • Klasik türk yemeklerinden yeni deneyeceğiniz tariflere kadar tüm yemekleri taç bengü ile pişirebilirsiniz.
  • Kaliteli paslanmaz yüzeyi sayesinde uzun yıllar mutfağınızdaki yerini koruyacak çelik tencereler, buhar delikli cam kapağı ile yemeklerinizin lezzetini arttırıyor.
  • Kuru fasulyeden, etli sebze kebabına, sebzeli kuzu şişten, çökertme kebabına kadar oldukça geniş yelpaze sunan tencere yemekleri taç bengü ile pişer! Malzeme: Çelik, boyut: 28 cm, taban: Kapsül taban yüzey: 18/10 kalite paslanmaz yüzey, kulplar: Renkli ve kaliteli kulplar ocak uyumu: Indüksiyon ocak uyumlu, kapak: Buhar delikli cam kapak

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Taç 28 cm Derin Gümüş Çelik Tencere

Taç Gümüş 28 cm derin çelik tencere, bütün sulu yemeklerin, sosların ve yeniden ısıtma işlemlerinin yapılabileceği bir üründür. Üretiminde son derece kaliteli malzemeler kullanılan bu tencere, dayanıklı yapısı sayesinde yemek pişirirken uzun yıllar yardımcınız olur. Modern bir tasarıma sahip olması onu en şık tencerelerden biri yapar. Tencerenin ısıyı muhafaza eden kapsül tabanı sıcaklığın tencere içerisinde dengeli biçimde yayılmasını sağlar ve lezzetli yemekler pişirmeyi olanaklı kılar. Taç derin tencere, farklı ocak tiplerinde kullanıma elverişli olacak şekilde üretilir. Bu sayede bütün mutfaklarda kendine yer bulabilen bir tenceredir. Klasik Türk mutfağından deneysel tariflere birçok yemeği pişirirken gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bu derin tencere, kısa zamanda mutfakların vazgeçilmezi olur.

  • Tencere genişliği 28 cm, derinliği 17 cm’dir.
  • Paslanmaz çelikten üretilir.
  • Buhar delikli cam kapağı bulunur.

Taç 28 cm Gümüş Derin Çelik Tencere Özellikleri

Taç 28 cm Gümüş Derin Çelik Tencere Özellikleri

Taç Gümüş 28 cm derin çelik tencere onu dayanıklı, kullanışlı ve şık yapan birçok özelliğe sahiptir. Ürün kaliteli paslanmaz çelik kullanılarak üretilir. Dış yüzeyi de yapımında kullanılan çelik gibi paslanmaz niteliktedir. Bu özellikleri ile son derece dayanıklıdır. Tencerenin buhar delikli bir cam kapağı bulunur. Bu sayede içerisindeki yemeğin lezzetle pişmesini sağlarken durumunu görmek mümkündür. Tencere tabanı ısıyı muhafaza eden özel thermo kapsül özelliğine sahiptir. Taç tencere, bütün normal ocaklarla kullanılabildiği gibi indüksiyon ocaklar üzerinde pişirme yapmaya da uygundur. Ürünün iki yanında yine paslanmaz çelikten üretilen kulpları bulunur. Bu özellikleri ile son derece kullanışlı bir tenceredir. Ürün 28 cm genişliğe ve 17 cm derinliğe sahiptir. Ürünün modern tasarımı çeliğin göz alıcı parlaklığıyla bir araya gelerek son derece şık bir görünüm oluşturur.

Taç 28 cm Gümüş Derin Çelik Tencere Sağlam mı?

Taç 28 cm Gümüş Derin Çelik Tencere Sağlam mı?

Taç Gümüş 28 cm derin çelik tencere, bir tencereden beklenebilecek üst düzey performans ve dayanıklılığı uzun yıllar göstermesi amaçlanarak üretilir. Tencere gövdesinde ve kulplarında krom-nikel alaşımdan paslanmaz çelik kullanılır. Bu sayede Taç tencere hem dış darbelere, hem de uzun pişirme sürelerine karşı son derece dayanıklıdır. Ürünün yüzeyleri de yemeklerin en sağlıklı şekilde hazırlanması ve yeniden ısıtılmasını sağlaması için paslanmaz özelliktedir. Böylece yemeklerin hem son derece lezzetli olmasını, hem de sağlıkla ve gönül rahatlığıyla tüketilebilmelerini garanti eder. Taç tencerenin cam kapağı, en az gövdesi kadar sağlam olacak şekilde üretilir. Ayrıca kapaktaki buhar deliği yemeklerin lezzetli bir şekilde pişmelerini sağlarken tencerenin kullanımını güvenli bir hâle getirir. Bu özellikleri sayesinde Taç Gümüş 28 cm derin çelik tencere mutfağınızda uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür.

Taç 28 cm Gümüş Derin Çelik Tencere Kaliteli mi?

Taç 28 cm Gümüş Derin Çelik Tencere Kaliteli mi?

Taç Gümüş 28 cm derin çelik tencerenin yapımında son derece kaliteli ham madde kullanılır. Ürünün gövdesi ve kulplarında kullanılan krom-nikel alaşım paslanmaz çelik 18/10 kalitededir. Bu bakımdan oldukça kaliteli bir tencere olduğunu gönül rahatlığıyla söylemek mümkündür. Ürünün cam kapağı da aynı şekilde kaliteli malzeme kullanılarak üretilir. Taç tencereyi kaliteli yapan bir başka detayı ise ısıyı muhafaza eden özel thermo kapsül tabana sahip olmasıdır. Bu özellikleri bakımından oldukça kaliteli ve sağlam olan bu tencere, aynı zamanda göz kamaştıran çelik gövdesi ve modern tasarımıyla son derece şık bir üründür. Diğer kullanıcıların Taç Gümüş 28 cm derin çelik tencere yorum sayfasında paylaştığı izlenimler, ürünün kalitesini doğrular niteliktedir. Mutfaktaki varlığı ile kullanıcılarına kendini güvende hissettiren bu ürünü şimdi Trendyol’dan satın alarak avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz. 12 aya varan taksit seçenekleri, cazip indirim fırsatı ve 50 TL ve üzeri kargo bedava kampanyası ile ayrıcalıklı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.