Taç Fenerbahçe Light Gow Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.118,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.119 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Fenerbahçe Light Gow Pamuk Lisanslı Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖzTuran Mefruşat ve Giyim Satıcı Ünvanı: TURAN YANARDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360125086
    Bu ürün ÖzTuran Mefruşat ve Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ürün içeriği: "Nevresim: 160x220 cm Lastikli Çarşaf: 100x200 cm Standart Yastık Kılıfı: 50x70 cm 1 Adet" >Ambalaj: Kutu >Ebat:Tek Kişilik >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Çok Renkli >Yıkama talimatı:Normal yıkama 40° Ağartma Yapılmamalı >Kalite:%100 PAMUK

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Renk Lacivert
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Taraftar
  • Paket İçeriği 3'lü

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • tip 0
Geri Bildirim Ver

Taç Fenerbahçe Light Glow Lisanslı Tek Kişilik Lisanslı Nevresim Takımı

Ev tekstilinin vazgeçilmezlerinden olan nevresim takımlarının kullanımı gün geçtikçe artar. Müşterilerin talepleri tasarımlara ve renklere de yansır. Müşterilerin hem zevkine hem de bütçesine hitap eden ürünler tasarlanır. Taç Fenerbahçe Light Glow lisanslı tek kişilik lisanslı nevresim takımı kumaş kalitesi ve kullanım rahatlığıyla dikkat çeker. Çocuk ve genç odalarında kullanılan tek kişilik takım, futbol tutkusu olanlar için ideal bir üründür. Takım içerisinde yastık kılıfı ve çarşaf da bulunur. Bu parçaları set halinde ya da ayrı olarak kullanabilirsiniz. Ürün %100 pamuktan üretildiği için her mevsim kullanılabilir. Terleme yapmayan kumaş yapısı sayesinde uyku sırasında rahatsızlık hissetmezsiniz. Siz de şık tasarımı ile Fenerbahçe tutkusu olanların hoşuna giden Fenerbahçe lisanslı tek kişilik nevresim takımını sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli kumaş
  • Kolay temizlenebilir yapı

Fenerbahçe Light Glow Nevresim Takımı Kullananlar

Fenerbahçe Light Glow Nevresim Takımı Kullananlar

Sürekli takip edilen ve fanatik olunan takımlar vardır. Zamanla bu takım tutkusu seçilen ürünlere de yansır. Yaşam alanlarında sıklıkla görülen ürünlerde takip edilen takımın amblemini ve renklerini görmek için takım ürünleri tercih edilir. Bu gaye ile yola çıkan marka, nevresim takımlarında Fenerbahçe logo tasarımını ve renklerini kullanılır. Şık tasarıma sahip bu ürün yatak odasına farklı bir ambiyans katar. Taç Fenerbahçe Light Glow lisanslı tek kişilik lisanslı nevresim takımı 8682475028837 kodu ile ulaşılabilir konumdadır. Sağlığa zararlı hiçbir malzemenin kullanılmadığı bu parçalar, rahat ve konforlu uyku sunar. Yatak üzerinde kir ve leke oluşumunu engelleyen ürün, çocuk ve genç odalarında rahatlıkla kullanılabilir. Ürün hakkındaki detayları, Taç Fenerbahçe Light Glow lisanslı tek kişilik lisanslı nevresim takımı kullananların deneyim ve tavsiyelerini yazdıkları yorumlar sayesinde öğrenebilirsiniz.

Şık Tasarımı ile Fenerbahçe Tek Kişilik Nevresim Takımı

Şık Tasarımı ile Fenerbahçe Tek Kişilik Nevresim Takımı

Tek kişilik lisanslı nevresim takımı içerisinde yer alan parçaları farklı ürünlerle kombinleyerek de kullanabilirsiniz. Fenerbahçe ambleminin ve yazısının yer aldığı bu takım, yatak odasına farklı bir hava katar. Diğer mobilyalarla uyumlu şekilde kullanılabilir. Özellikle uzun süreli kullanımlarda renginde değişim ve deforme olmaması için yıkama talimatlarına göre temizliğini yapabilirsiniz. Çamaşır makinesinde düşük derecede az miktarda ağartıcı içermeyen deterjan ile yıkanması önerilir. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda bile, ilk günkü canlılığını ve parlaklığını korur. Özel günlerde sevdiklerinize alacağınız alternatif hediye seçeneği de olabilir. Özellikle Fenerbahçe takımını tutanlar, Taç tek kişilik lisanslı nevresim takımı modelini severek kullanır. Ürün %100 pamuklu yumuşak dokusu ile uyku kalitesi artırarak verimli uyku süreci geçirmenizi sağlar. Siz de hem zevkinize hem bütçenize hitap eden bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyat Avantajı ile Taç Tek Kişilik Nevresim Takımı

Uygun Fiyat Avantajı ile Taç Tek Kişilik Nevresim Takımı

Tek kişilik nevresim takımları genç ve çocuk odalarında sıklıkla tercih edilir. Bu noktada gençlerin ve çocukların hoşuna giden takımların tasarımları ürünlerde kullanılır. Herkesin bütçesine hitap eden bu ürünler canlılığı ve parlaklığı ile yatak odasına aydınlık bir görünüm kazandırır. Tüm özellikleri göz önünde bulundurularak Taç Fenerbahçe Light Glow lisanslı tek kişilik lisanslı nevresim takımı fiyatları her bütçeye uygun şekilde belirlenir. Fiyatlandırmada tasarımı, kumaş kalitesi ve ebatı etkili rol oynar. Takımın içerisinde bulunan çarşaf ve yastık kılıfları da uzun ömürlüdür. Uyku sırasında rahatlık ve konfor göz önünde bulundurularak nevresim modeli içerisinde lastikli çarşaf kullanılır. Ürün hakkındaki diğer bilgileri Taç Fenerbahçe Light Glow lisanslı tek kişilik lisanslı nevresim takımı yorumları ile öğrenebilirsiniz. Siz de Trendyol’dan hem yorumları inceleyebilir hem de ürünü uygun fiyata satın alabilirsiniz.