Taç Saten Alessa Çift Kişilik Nevresim Takımı

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.969,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.217 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399,99 TL

Ürün Bilgileri

Taç Saten Alessa Çift Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cazipgeldi Satıcı Ünvanı: TAHİR ACU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0050648285
    Bu ürün cazipgeldi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ürün içeriği: Nevresim: 200X220 cm Çarşaf: 230X260 cm Volanlı Yastık Kılıfı: 50X70 cm 2 Adet >Ebat:Çift Kişilik >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Sarı >Yıkama talimatı:Normal yıkama 60° Ağartma Yapılmamalı Düşük Isıda Ütülenir Kuru temizleme yapılmaz Kurutma Makinesinde Kurutulur >Kalite:%100 PAMUK

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Sarı
  • Beden 200 x 220
  • Desen Çiçekli
  • Paket İçeriği 1 - 4

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • type 0
Geri Bildirim Ver

Taç Çift Kişilik Pamuk Saten Nevresim Takımı Alessa Sarı

Çift kişilik yataklar için tercih edilen Taç çift kişilik pamuk saten nevresim takımı Alessa sarı rengi ile odanızda ferah bir his yaratabilir. Odanızda kullandığınız eşyalar ve aksesuarlar enerjinizi etkileyebilir. Uyku sırasında kullanılan çarşaf ve yastık kılıfları da uyku kalitesinde değişikliklere neden olabilir. Bu nedenle Taç, sunduğu bu takımın kumaşında uyku sırasında rahatsız etmeyen, cildinizin nefes almasına yardımcı olan pamuklu saten kullanılır. Kaliteli kumaşlardan üretilen takımın içerisinde bir çarşaf, iki yastık kılıfı ve bir adet de nevresim bulunur. Kullanım şartlarına dikkat ederek çamaşır makinesinde yıkama imkanı bulabileceğiniz ürüne orta ısıda ütü işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Pamuklu saten kumaş, yıkama işlemlerinden zarar görmeyen bir yapıya sahiptir. Renklerin canlı görünmesine yardımcı olan bu tarz kumaşların hijyeni de oldukça pratiktir.

  • İdeal ebat
  • Şık tasarım
  • Kullanışlı pamuk-saten kumaş

Odanıza Bahar Havası Getiren Taç Saten Nevresim Takımı

Odanıza Bahar Havası Getiren Taç Saten Nevresim Takımı

Sağlıklı bir uyku için yatağın kalitesi kadar tercih edilen çarşaf ve kılıflar da önemlidir. Uyku sırasında terlemenizi önleyen, yumuşak, dayanıklı ve hava geçirgenliği yüksek pamuk-saten kumaşlardan üretilen Taç nevresim takımları size kendini özel hissettirir. Taç çift kişilik pamuk saten nevresim takımı Alessa sarı 8682475063951 ile uyku kalitenizi artırabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu nitelikler, renklerin ve desenlerin canlı pastel tonları sayesinde odanızda şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kumaşın özellikleri arasında %100 pamuk olması bulunur. Pamuklu saten kumaş sayesinde hava geçirgenliği artırılarak terlemenin önüne geçer. Ciltte tahrişi engelleyen kumaş yapısı bu özelliğiyle sağlıklı bir kullanıma da olanak tanır. Nevresim takımlarında kullanılan iplik sayısının 80-120 tel arasında olması ürünün kalitesini yansıtır. Taç markalı bu üründe 120 tel iplik kullanır ve bu özelliğiyle de son derece kaliteli bir takımdır.

Avantajlı Taç Çift Kişilik Nevresim Takımı Alessa Fiyatları

Avantajlı Taç Çift Kişilik Nevresim Takımı Alessa Fiyatları

Taç çift kişilik pamuk saten nevresim takımı Alessa sarı fiyatları ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Taç kalitesiyle üretilen kullanışlı ve şık tasarımlı Alessa nevresim takımı, çiçek desenleriyle yatak odanızda ferah ve hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz hijyeni sağlamak açısından yedekte tutabilir dilerseniz de evinizde ağırladığınız misafirlerinizin iyi bir uyku gerçekleştirmesi için kullanabilirsiniz. Avantajlı fiyatlara sahip nevresimler aynı zamanda sevdikleriniz için ideal bir ev hediyesi olabilir. Yeni evlenen veya taşınan arkadaşlarınıza Taç’ın kaliteli nevresim takımını hediye edebilirsiniz. Kaliteli ipliklerden üretilen kumaş sayesinde doğru şekilde bakım ve temizlik yaparak uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilirsiniz. Doğru şartlarda yıkanan, kurutulan ve ütülenen kumaşlar ile ürün canlı renklerini kaybetmez ve her zaman ilk günkü gibi yeni kalır.

Göz Alıcı Taç Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Yorumları

Göz Alıcı Taç Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı Yorumları

Taç çift kişilik pamuk saten nevresim takımı Alessa sarı kullananlar ürünün yumuşak dokusu ve canlı renklerinden memnundur. Lastiksiz tasarıma sahip çarşafı kolay bir şekilde düzenleme imkanı bulabilirsiniz. Aynı zamanda pratik yıkama talimatları ve ütüye ihtiyaç duymayan kumaşı sayesinde işlerinizi kolaylaştırabilir. Dilerseniz ürünü satın almadan önce müşteri deneyimlerini de okuyarak fikir edinebilirsiniz. Fiyatı, kullanımı, müşteri deneyimi gibi farklı açılardan bilgilenme imkanı bulabileceğiniz Taç çift kişilik pamuk saten nevresim takımı Alessa sarı yorumları size sunulur. 200 x 220 cm boyutlarına sahip ürün birçok çift kişilik yatak ölçülerine uygun olarak tasarlanır. Böylece ürün yatağınıza nizami bir şekilde serilebilir ve kolaylıkla dağılması önlenebilir. Taç markasının sunduğu farklı tonlarda çiçeklerle süslenen, %100 pamuklu-saten kumaşa sahip nevresim takımını avantajlı fiyatlarla Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz.