Taç Beyaz Fermuarlı Kapitone Yastık Alezi 50x70

175,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
174,90 TL

Ürün Bilgileri

Taç Beyaz Fermuarlı Kapitone Yastık Alezi 50x70

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Violet Satıcı Ünvanı: AHMET TALİP ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7090393614
    Bu ürün Le Violet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç kapitoneli alez yastık alezi Yastığı koruyan ve ek konfor sağlayan, silikon dolgulu fermuarlı yastık alezi. Ebatlar 50 x 70 cm Kumaş dokuması mikrofiber kumaş

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
  • Özellik Hava Geçirgen
Geri Bildirim Ver

Taç Beyaz Fermuarlı Kapitone Yastık Alezi 50X70 Cm

Alezler, kullanıldıkları yüzeyleri sıvı ya da katı kirlerden korumak için ped görevi gören özel tekstil ürünleridir. Bir yüzü sıvı geçirmeyen materyal, diğer yüzü kumaş olan bu ürünler hayatınıza konfor kazandırır. Taç beyaz fermuarlı kapitone yastık alezi 50x70 44773, yazın serinlik ve kışın sıcaklık imkanı sağlar. Bu ürün kolay temizlenebilen yapısıyla da dikkat çeker. Standart kumaşlı yastık kılıfı müşterilere yüksek performansı, yumuşak yapıyı, temizliği ve hijyeni tek başlarına sağlamayabilir. Sıvı geçirmeyen kapitoneli yastık alezi alerjenlerin ortaya çıkmasını engelleyerek müşterilere rahat ve sağlıklı bir uyku fırsatı sunar. Bu alez sıvıların, nemin, ev tozu akarlarının ve lekelerin yastıklara nüfuz etmesini önler. Bunların yanı sıra alez kullanımı sayesinde yastıklarınızın ömrünü uzatabilir ve ürünün kolay temizlenebilen yapısından faydalanabilirsiniz.

  • Fermuarlı tasarım
  • Mikrofiber kumaş
  • Konforlu kullanım

Şık Taç Beyaz Fermuarlı Kapitone Yastık Alezi Özellikleri

Şık Taç Beyaz Fermuarlı Kapitone Yastık Alezi Özellikleri

Pratik ve rahat kullanıma sahip alezler her zaman ön plana çıkar. Taç beyaz fermuarlı kapitone yastık alezi 50x70 cm ölçülerindeki ürün kolay temizlenebilmesi, su geçirmezliği, yumuşaklığı ve alerjenlere karşı koruması ile kullanım rahatlığı vadeder. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, silikon dolgulu ve fermuarlı yapısıyla müşterilere rahat kullanım sağlar. Modelin mikrofiber kumaştan oluşan yapısı büyük avantajdır. Taç beyaz fermuarlı kapitone yastık alezi 50x70 kullananlar ürünün hipoalerjenik koruma özelliğinden ve kötü koku oluşumunu önlemesinden dolayı memnun kalırlar. Ürün polyester kumaşı sayesinde parlak, kaygan, esnek ve dayanıklı hale gelir. Bu özelliklerin yanı sıra yumuşak ve ipeksi bir dokuya sahiptir. Kırışmayan yapısı sayesinde ütü gerektirmeyen ve Taç markasının kalitesiyle sunulan bu ürünü fermuarlı tasarımı sayesinde yastıktan kolay şekilde çıkarıp istediğiniz sıklıkta yıkayabilirsiniz.

Sağlıklı Taç Beyaz Fermuarlı Kapitone Yastık Alezi 50x70 Cm

Sağlıklı Taç Beyaz Fermuarlı Kapitone Yastık Alezi 50x70 Cm

Kılıfların temizliği kadar yastık içlerinin temizliği de önemlidir. Ancak dolgu materyaline göre bu işlem zorlayıcı olabilir. Koruyucu kılıflar kullanmak yastığı temiz tutmak için ideal bir çözüm alternatifidir. Konforlu kullanım sağlayan alezler sayesinde temizlik işlemini pratik ve zahmetsiz bir şekilde yapabilirsiniz. Taç kapitoneli yastık alezi kullanım kolaylığı özelliği ile öne çıkar. Dayanıklı ve yüksek kaliteye sahip olan mikrofiber kumaş, kullanışlı özellikleriyle avantaj sağlar. Bu ürün alerjenlere karşı koruma sunarak sağlıklı bir gece uykusuna yardımcı olur. Beraberinde yumuşak yapısıyla cildinizi tahriş etmez. Mikrofiber özelliğiyle nefes alır ve böylelikle size de temiz nefes aldırır. Koku oluşumunu engelleyen modelin ütü gerektirmeyen yapısı kırışıklık, toparlanma ve katlanma durumlarını engeller. Su geçirmeyen yapısı sayesinde leke tutmayan yastık alezi terleme ve yanma hissi olmadan rahatça kullanabilirsiniz.

Beğenilen Taç Kapitone Yastık Alezi Fiyatları

Beğenilen Taç Kapitone Yastık Alezi Fiyatları

Taç beyaz fermuarlı kapitone yastık alezi 50x70 fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün kolay şekilde kir tutmayan ve deforme olmayan özel bir kumaşa sahiptir. Bu kumaş kolaylıkla temizlenebilir ve hipoalerjeniktir. Taç kapitoneli yastık alezi 50 x 70 cm sahip olduğu özellikler ve yapımında kullanılan doğa dostu malzemelerden dolayı ilgi çekici bir üründür. Gün sonunda rahat ve ferah bir uyku istediğinizde yastığınızla birlikte size yüksek rahatlık sağlar. Antialerjik yapısı ile sağlıklı uyku almanızda size konforlu bir deneyim yaşatır. Dalgalı hatla dikilen sağlam dikişleri kolaylıkla sökülmez ve üründe deformasyon görülmez. Taç beyaz fermuarlı kapitone yastık alezi 50x70 yorumları ürün hakkında fikir sahibi olmanız için size yardımcı olur. Gelişmiş özellikleri ve kullanım kolaylığı olan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla ulaşabilirsiniz.