Taç 6542 Rüzgar Gülü Döküm Kek Kalıbı Krem

499 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Taç 6542 Rüzgar Gülü Döküm Kek Kalıbı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burcuva Satıcı Ünvanı: BURCU KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670448951
    Bu ürün Burcuva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lezzetli kekler pişirmenin püf noktası sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz döküm kek kalıpları ile çay saatleriniz tadı, misafirlerinizin damağında kalacak. Eğer hazırladığınız kekle mutfakta harikalar yaratmak istiyorsanız kullandığınız kek kalıbına önem göstermelisiniz. Kekin iyi kabarması, her tarafının eşit şekilde pişmesi ve kalıptan çıkartırkan şeklinin bozulmaması genellikle kek kalıbının kalitesiyle alakalıdır. Taç kalitesiyle sahip olacağınız döküm kek kalıpları sayesinde her zaman aynı lezzette ve görünümde kekler pişirebilirsiniz. Pratik, lezzetli ve uzun ömürlü döküm kek kalıbı ile leziz keklerin tadından önce görüntüsü sizi tatmin edecek. Kullanım ve pişirme kolaylığı sayesinde şık sunumlar hazırlayabilecek ve misafirlerinizi kıskandıracak kekler pişirebileceksiniz. Darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı olan döküm kek kalıbını uzun yıllar ilk günkü kalitesinde kullanabilirsiniz. teknik özellikler boyut 25.4cm x 9.5cm iç kaplama yapışmaz yüzey ilk kullanım deterjanla yıkanıp iyice durulanmalıdır. Materyal döküm pişirme keklerin daha iyi pişmesi için az miktarda sıvı veya katı yağ kullanılarak yağlanmalıdır. Temizlik döküm kek kalıbını yıkamadan önce soğuması beklenmelidir. Uzun ömürlü olması için elde yumuşak bir süngerle yıkanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Bej
  • Boyut/Ebat 25 cm
Geri Bildirim Ver