Taç 2 Li Elyaf Yastık Yastık 50x70 Cm

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç 2 Li Elyaf Yastık Yastık 50x70 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muratoglu Home Satıcı Ünvanı: MURATOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM ELEKTRONİK EV ALETLERİ TİCARET PAZARLAMA TURİZM İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624030299500011 Vergi Kimlik Numarası: 6240302995
    Bu ürün Muratoglu Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç 2'Li Silikonlu Yastık
  • Dış Kumaş : Microfiber dış kumaş %100 Polyester
  • İç Dolgu : 650 gr silikon dolgu 50x70 cm (2 Adet)
  • Boncuk Silikon Yastık, 950 gram ağırlığındaki dolgu yapısıyla sizlere dolgun bir gerçek kalite sunuyor. Antibakteriyel Varol Boncuk Silikon Yastığınız, odanızda en güzel yatak örtülerinizin vazgeçilmez tamamlayıcısı olarak mükemmel uyumu ve kaliteyi sizlere sunuyor. Yıkama Talimatları Maksımum 40°C de yıkayınız. Ağartıcı kullanmayınız. Makinede kurutma yapıp düşük isıda ütülenebilinir. Kuru temizleme yapılmaz.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuk Polyester
  • Dolgu Materyali Boncuk Elyaf
  • Özellik Antibakteriyel
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
  • Ağırlık 650 + gr
  • Beden 50 x 70
Geri Bildirim Ver

Taç 50x70 Cm 2'li Boncuk Elyaf Yastık

Tekstil alanında öne çıkan şirketlerden biri olan Taç tarafından üretilen Taç boncuk elyaf yastık, konforlu ve kesintisiz bir uyku deneyimi yaşamak isteyenlere hitap etmektedir. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün olan Taç boncuk elyaf yastık ile uyku kalitenizi çok daha üst bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Dış yüzeyinde pamuk malzemenin kullanıldığı yastık, hem sağlıklı hem de rahat bir gece uykusu deneyimi sunar. İçinde bulunan boncuk elyaf, yastığın yumuşacık olmasını ve uzun bir süre boyunca formunu korumasını mümkün kılar. Yatak odanıza şık bir dokunuş katacak olan yastığın ölçüleri de idealdir. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir yastık almak isterseniz Taç boncuk elyaf yastık modelinin harika seçim olacağından emin olabilirsiniz.

  • 50 x 70 cm boyutlarında.
  • İçinde boncuk elyaf malzeme içerir.
  • Dış kısmı pamuk-polyester malzemeden üretilmiştir.

Taç Boncuk Elyaf Yastık Ürününün Genel Özellikleri nedir?

Taç 50x70 Cm 2'li Boncuk Elyaf Yastık

Taç boncuk elyaf yastık; dış yüzeyinde pamuk-elyaf karışımından bir kumaşa sahipken içinde ise boncuk elyaf malzeme barındırır. Beyaz renkli olan yastık 50 x 70 cm ölçülerindedir ve farklı yatak ölçülerinde rahatlıkla kullanılabilir. Tamamen konfor odaklı olarak üretilen yastık ile kesintisiz ve rahat bir uyku deneyimi yaşamak mümkündür. Boncuk elyaf yastık kullanmanın esas amacı rahatlıktır. Diğer yastık türleri yumuşaklık anlamında beklentileri karşılamakta yetersiz kalır. Ancak boncuk elyaf yastıklar, içerisindeki yuvarlak yapıdaki boncuklar sayesinde çok rahat bir uyku yaşamanıza olanak sağlar. Bu boncuklar siz başınızı yastığa koyduğunuzda uygun şekilde yastığın içerisine dağılır ve başın şeklini alır. Boyun ve omurilik ağrısı çekenler bu yastığı kullanarak uyku kalitelerini artırabilirler. Daha rahat bir uyku deneyimi yaşamak için Taç güvencesiyle ve kalitesiyle üretilen yastığı tercih edebilirsiniz.

Taç Boncuk Elyaf Yastık Konforlu mudur?

Konfor odaklı olarak geliştirilen Taç 2'li 50x70 cm boncuk elyaf yastık oldukça konforlu bir üründür. Geceleri veya gün içerisinde huzurlu bir uyku çekmek istiyorsanız Taç’ın bu yastığını tercih edebilirsiniz. Yumuşak kumaşı ve iç kısımda kullanılan boncuk elyaf sayesinde uyku sırasında herhangi bir rahatsızlık hissedilmez. Yastığın tamamı aynı malzeme ile dolu olduğu için her noktada aynı konforu yaşayabilirsiniz. Taç’ın bu yastık modelinin rahat olmasının bir diğer nedeni ise kullanılan kumaştır. Terlemeyi büyük oranda azaltan bu kumaş benzersiz bir his sunar. Cilt ile teması uygun olan kumaş sayesinde uykunuz bölünmez. Her iki yüzeyi de aynı konforu sunduğu için yastığın istediğiniz kısmını kullanabilirsiniz. Konforlu, sağlıklı ve uzun süre kullanılabilecek bir yastık satın almak isterseniz Taç tarafından üretilen bu boncuk elyaf yastık modeli beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Taç Boncuk Elyaf Yastık Kaliteli midir?

Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen Taç yastık yıllar boyunca yıpranmadan kullanılabilir. Dış yüzeyde kullanılan malzeme uzun süreli kullanımlarda bile zarar görmeyecek şekilde geliştirilmiştir. İç kısımdaki boncuk elyaf da yine aynı şekilde kullanım ömrü süresince formunu korumaya devam eder. Başın konumuna göre şekil alan yastık, istendiğinde ilk formuna kolayca geri dönebilir. Taç boncuk elyaf yastık fiyatları son derece uygun seviyededir. Her kısmında kaliteli malzemeler kullanılıyor olsa da fiyatı makul olan yastığı bir kez satın aldığınızda uzun bir süre boyunca yeni yastık almaya gerek duymazsınız. Fiyat ve kalite dengesini çok iyi bir şekilde sağlayan Taç elyaf yastığı güvenle satın alabilir ve kullanabilirsiniz. Trendyol’un ev tekstili kategorisinde Taç’ın ve diğer markaların ürünlerine göz atabilirsiniz. Taç boncuk elyaf yastık yorumları sayesinde ürünü satın almış kullanıcıların değerlendirmelerini öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.