Tabitat Doğal Lugol %5 Iyot Solüsyonu | 30 Ml | Doğal, Glutensiz Ve Vegan | 5% Konsantre Iyot Solüsyonu

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tabitat Doğal Lugol %5 Iyot Solüsyonu | 30 Ml | Doğal, Glutensiz Ve Vegan | 5% Konsantre Iyot Solüsyonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TBT Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE GÖKKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0140426782
    Bu ürün TBT Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Form Sıvı
  • Hacim 30 ml
Geri Bildirim Ver

Tabitat Doğal Lugol Solüsyonu İyot %5 30 ml Trendyol'da

Tabitat doğal lugol %5 iyot solüsyonu 30 ml içeriğinde farma kalite potasyum iyodür ve iyot bulunmaktadır. Özel tarifi ile kullanıcıları memnun eden lugol solüsyonu, özel formüle edilen distile ve suda çözünmüş farma kalite iyot ve potasyum solüsyonundan oluşmaktadır. Her damlasında iyot içeren Tabitat doğal lugol, su ile karıştırılarak ağız yoluyla tüketilmektedir.

 
  • Doğal
  • Saf
  • Sağlıklı

Tabitat Doğal Lugol %5 İyot Solüsyonu Lugol's Iodine %5’lik Özellikleri

Tabitat Doğal Lugol %5 İyot Solüsyonu Lugol's Iodine %5’lik Özellikleri

İçeriğinde iyot bulunan Tabitat doğal lugol, 6500 mcg iyot içeren formülü ile takviye edici bir gıdadır. Hastalık tedavisinde ya da önlenmesinde kullanılmayan lugol, iyot içeriği ile destekleyici bir gıda olarak bilinir. Sağlıklı beslenmenin yanı sıra takviye edici gıdalar ile vücut direncini artırarak koruma oluşturulur. Küçük, büyük herkes tarafından belirli ölçülerde kullanılan iyot solüsyonu bazı durumlarda dikkat edilmesi gereken bir üründür. Özellikle hamile ve emziren kadınlar tarafından kullanılmadan önce doktor onayı almak gerekir. Küçük yaştaki çocukların ebeveyn kontrolünde tüketmesi doğru iken fazla kullanımlar sonucu çeşitli alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Bu tür durumlarda doktor kontrolüne başvurulması ve derhal müdahale edilmesi oldukça önemlidir. Tabitat doğal lugol %5 iyot solüsyonu yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanıcı memnuniyeti hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Tabitat Doğal Lugol %5 İyot Solüsyonu Lugol's Iodine %5’lik Kullanımı

Tabitat Doğal Lugol %5 İyot Solüsyonu Lugol's Iodine %5’lik Kullanımı

Tabitat Lugol, günlük tüketim için uygun olan, herkes tarafından kullanılabilen bir üründür. Ağız yoluyla sulandırılarak tüketilen doğal lugol, buharlaştırılarak ya da nemlendirilerek de tüketilebilir. Az miktarda uygulandığında cildi nemlendirmek için kullanılan iyot solüsyonu Lugol’s Iodine, hava nemlendiricileri aracılığı ile de kullanılmaktadır. Sağlık alanında kullanılan ve ağza takılarak hava verilmesini sağlayan araçlar ile kullanılabilir. Günlük kullanım miktarı için birkaç damla yeterli olurken, su ile seyrelterek de kullanılabilir. Korunması için ısı ve ışıktan uzak tutulması gereken Tabitat doğal lugol, oda sıcaklığında muhafaza edildiği sürece saklanabilir. Kapağının sıkı bir şekilde kapatıldığı ve doğrudan ışığa maruz kalmadığı sürece uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. İyot solüsyonu Lugol’s Iodine, takviye edici gıda olarak düşünülmemelidir. Normal beslenme yerine geçmeyen sadece destekleyici vitamin olarak düşünülen Tabitat lugol, hastalıkların tedavisinde kullanılmaz. Hastalık önleme ya da tedavi amaçlı tercih edilmeyen iyot solüsyon, harici kullanımlar için doktor kontrolünde olması gerekir.

 

Tabitat Doğal Lugol %5 İyot Solüsyonu Lugol's Iodine %5’lik Fiyatı

Tabitat Doğal Lugol %5 İyot Solüsyonu Lugol's Iodine %5’lik Fiyatı

İçeriğinde herhangi bir yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermeyen iyot solüsyonu, düzenli kullanımlarda oldukça yüksek etkiye sahiptir. Yağ, tuz, maya, laktoz, paraben ve gluten içeriği olmadığı için herkes tarafından rahatlıkla kullanılan iyot solüsyonu alerjik reaksiyonlara neden olabilecek içerikleri barındırmadığından güvenli kullanım sunar. Günlük olarak önerilen tüketim miktarının aşılmaması daha etkili ve düzenli sonuçlar alınması için önemli bir husustur. Burun damlası ve gargara şeklinde de tercih ederek etkilerinden yararlanabileceğiniz iyot solüsyonunun en genel kullanımı nemlendirici ve hava verici özellikler göstermesinden kaynaklanır. Ağız yoluyla tüketiminin yanı sıra cilt için de kullanımı bulunan iyot solüsyonu cildi nemlendirerek sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Tabitat doğal lugol %5 iyot solüsyonu 30 ml fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilir, uygun fiyat seçeneği ve güvenilir teslimat özellikleri ile ürünü sipariş verebilirsiniz.