Syrox Reeder P11 Uyumlu Usb 2.0 To Micro Usb Otg Dönüştürücü Dt12

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

Syrox Reeder P11 Uyumlu Usb 2.0 To Micro Usb Otg Dönüştürücü Dt12

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ortaçgsm Satıcı Ünvanı: MÜBAREK ORTAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1898357764800001 Vergi Kimlik Numarası: 6470526339
    Bu ürün Ortaçgsm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SYROX DT12 USB 2.0 TO MİCRO USB DÖNÜŞTÜRÜCÜ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz için OTG USB Flash Sürücü. Veri transferi. Kullanışlı ve çabuk. Küçük ve taşıması kolay. Tak ve çalıştır. Android sistemi ve çeşitli dijital cihazlarınız ile, akıllı telefonlarınız ile uyumludur. PAKET İÇERİĞİ 1 Adet Syrox DT12 USB 2.0 To Micro USB Dönüştürücü Önemli Not : Syrox DT12 USB 2.0 To Micro USB Dönüştürücü, sadece veri transfer etmek için kullanılabilmektedir.
Geri Bildirim Ver