Syrox E-s32 Sporcu Bluetooth Kulaklık Sarı

278 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Syrox E-s32 Sporcu Bluetooth Kulaklık Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SMD GROUP Satıcı Ünvanı: SAMED ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3450245593
    Bu ürün SMD GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SYROX MODEL E-S32 TİP BLUETOOTH KULAKLIK ŞARJ DOLUM SÜRESİ 1 SAAT KONUŞMA SÜRESİ 5-6 SAAT MÜZİK DİNLEME SÜRESİ 4-5 SAAT SU SIÇRAMALARINA VE TERE KARŞI DAYANIKLI SPOR YAPARKEN VE GÜNDELİKTE ÇOK DAHA RAHAT KULLANABİLECEİĞİNİZ BİR ÜRÜNDÜR. İTHALATCI GARANTİLİDİR. RENK SARI BU ÜRÜN SYROX GARANTİSİ ALTINDADIR.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox S32 Bluetooth Mıknatıslı Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olan müzik keyfinizi kablosuz ve kulağınızı rahatsız etmeyen bluetooth kulaklık ile zirveye taşımaya ne dersiniz? Her türden cihaza uyumlanabilir olan yapısı ve kaliteli materyal kullanımı sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma olanak tanıyan kulaklık oldukça güvenilir bir ses sistemine sahiptir. Syrox S32 bluetooth kulaklık her türden müziği yaşamanıza olanak tanır. Bluetooth kulaklık, pratik yapısıyla kullanıcılar tarafından tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Bu anlamda bluetooth kulaklık bütçe dostu bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Renk seçenekleri bulunmaktadır. Ancak sıklıkla tercih edilen siyah renk tasarımı kulaklığa modern bir şıklık katmaktadır. Bluetooth kulaklık olarak tanıtılan ürün ses kalitesi test edilerek onaylanmış güvenilir bir üründür. Syrox bluetooth kulaklık müzik zevkinizi doruklara ulaştırırken günlük hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olacak.

  • Gün Boyu Etkili
  • Leke Karşıtı
  • Uzun Süreli Ferahlık

Bluetooth Kulaklığın Şık ve Uyumlanabilir Yapısı

Bluetooth Kulaklığın Şık ve Uyumlanabilir Yapısı

Son dönemde müşterilerin hem bütçe dostu hem de kaliteli kulaklık arayışına cevap veren Syrox S32 bluetooth kulaklık yorumları açısından memnuniyet geri bildirimleri almaktadır. Hayatından sporu eksik etmeyenlerin rahatlıkla kullandığı Syrox S32 bluetooth mıknatıslı kulak içi spor kulaklık kolaylık sağlamaktadır. Kulaklık paketinin içinde gelen Syrox bluetooth kulaklık S32 kullanım kılavuzu kulaklığın çeşitli özelliklerine erişmenizi sağlarken kullanışlı yapısını deneyimlemenize olanak tanır. Günlük hayatın yoğun temposu için tasarlanan Syrox S32 bluetooth kulak içi mikrofonlu kablosuz kulaklık telefon konuşmalarınızı kolaylıkla yapmanızı sağlar. Standart ihtiyaçlara gönül rahatlığıyla karşılık veren S32 bluetooth mıknatıslı kablosuz kulak içi kulaklık, kaliteli performansıyla sizi memnun edecek.

İndirimli Fiyatlarla Müziğinizi Hayatınıza Katın

İndirimli Fiyatlarla Müziğinizi Hayatınıza Katın

Kullanıcılar tarafından beğenilen ve çokça tercih edilen Syrox S32 bluetooth mıknatıslı kablosuz kulak içi kulaklık fiyatı açısından da oldukça uygundur. Hayatınızın her yerinde kullanabileceğiniz kulaklık kullanışlı yapısını ve kalitesini sizinle paylaşmaya hazır. S32 bluetooth mıknatıslı kablosuz kulak içi kulaklık fiyatı standart ürünlerin performansına rakip olacak cinsten performansıyla fiyatından fazlasını yapacak kadar iddialı. Aynı zamanda S32 bluetooth mıknatıslı kablosuz kulak içi kulaklık kullanımı açısından kolaylığı hedeflediğinden gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Fiyat ve performansını fazlasıyla karşılayan üründür. Kullanıcıların yorumları ve tavsiyeleri açısından da güvenilir bir çerçeve çizen kulaklığı hayatınıza katabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Syrox S32 bluetooth mıknatıslı kablosuz kulak içi kulaklık kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

S32 Bluetooth Kulaklık ile Ergonomik Kullanım

S32 Bluetooth Kulaklık ile Ergonomik Kullanım

Kulak içi kulaklık kullanımı sayesinde dinlediğiniz müziğin sesi dışarıya yansımaz. Ergonomik yapısı sayesinde kulakta rahatsızlık vermesi beklenmez. Yalnızca telefon ile değil, uyumlu olduğu bütün cihazlarda; tablette, bilgisayarlarda kullanım imkanı sağlar. Yalnızca müzik dinlemek için değil, kaliteli mikrofonu sayesinde telefon ve video görüşmeleri yapmak için de rahatlıkla kullanılabilir. Birçok renk seçeneği sayesinde favori renginizde olan S32 bluetooth kulaklığa sahip olabilirsiniz. Çeşitli renk seçenekleri arasında Syrox 32 gri renk şık tasarımıyla günlük kombinlerinize uyumlanabilir. Sizde müziği hayatınızdan eksik etmiyorsanız Syrox S32 kablosuz kulak içi kulaklık bu ihtiyacınızı karşılamaya hazır.