Syrox Kulaküstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık Hafıza Kartı Girişli

374 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
375,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
413,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Syrox Kulaküstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık Hafıza Kartı Girişli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİEM Satıcı Ünvanı: DİLEK NAZLI ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1000717616
    Bu ürün HİEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ Frekans Aralığı: 20-20.000 Hz Bluetooth Versiyonu: V4.2 Ses Basıncı Seviyesi: 108 dB Şarj Olma Süresi: 2 Saat Wireles Aralığı: 10 Metre Şarj Portu: Micro Usb En sevdiğiniz müzikleri yüksek ve doğal ses kalitesiyle bu kulaklıklarda dinleyebilirsiniz. Özellikler: Net ve doğal yüksek kaliteli ses Çekici modern tasarımı Uyumluluk: Tüm iOS, Android, Windows Mobile işletim sistemli telefonlar ve müzik çalarlar ile uyumludur. Bluetooth: Bluetooth özelliği, kulaklıktaki kablo karışıklığı derdini sonlandırır. Telefonunuz yanınızda olmadığı zaman bile görüşmelerinizi rahatça yapabilirsiniz. ÜRÜN GARANTİ SÜRESİ : 2 YIL

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Syrox Kulak Üstü Kablosuz Bluetooth Kulaklık Hafıza Kartı Girişli S16

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatınıza giren ürünler oldukça önemlidir. Özellikle günlük hayatta teknolojik ürünlerin kullanımı oldukça tercih edilir. Her yaştan müşteri, rahatlıkla müzik dinleyebilmek için kulaklıkları sıklıkla tercih eder. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Syrox kulak üstü kablosuz Bluetooth kulaklık hafıza kartı girişli S16, büyük beğeni toplar. Teknolojiyi kullanarak hayatınızı büyük oranda kolaylaştıran sizi her anlamda memnun eder. Ayrıca ürünün sahip olduğu kablosuz yapı müşterilerin ürünü rahat ve konforlu bir şekilde kullanmasına yardımcı olur. Uzun süre bitmeyen şarjı sayesinde saatler boyunca kullanmanıza olanak tanır. Gelişmiş teknolojik özellikleri yapısında bulunduran kablosuz kulaklık büyük beğeni toplar. Ergonomik tasarımına sahip olan kablosuz kulaklık kolay kullanımı sayesinde size kullanışlı bir deneyim yaşatır.

  • Kablosuz tasarım
  • Bluetooth özelliği
  • Hafıza kartı girişli

Syrox Hafıza Kartı Girişli Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Syrox Hafıza Kartı Girişli Kablosuz Kulaklık Özellikleri

Pratik ve kolay kullanım avantajı sağlayan teknolojik ürünler sıklıkla tercih edilir. Syrox Bluetooth kulaklık kablosuz özelliği sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla kullanılır. Hafif ve büyük olmayan tasarımı sayesinde ürün rahatlıkla kullanılır. Kaliteli yapıya ve özelliklere sahip olan bu ürünün şarj olma süresi 2 saattir. Şarj olma süresinin kısa olması müşteriler için büyük bir avantajdır. Ürünün bu avantajı sayesinde spor ve yürüyüş gibi çeşitli aktiviteler sırasında kolaylıkla kullanılır. Şekli ve görüntüsü sayesinde kablosuz kulaklık size farklı bir imaj katar. Rahat kullanım avantajı sağlamak için kablosuz kullanıma uygundur. Kulaklık 20-20.000 Hz frekans aralığına sahiptir. Bu özelliği sayesinde cihazınız size yakında bulunmasa bile ürün kolaylıkla kullanılır. Ürün, kulak içi bir modeldir. Bu özelliği sayesinde size rahat hareket olanağı sağlar.

Syrox Hafıza Kartı Girişli Kablosuz Kulaklık İncelemeleri

Syrox Hafıza Kartı Girişli Kablosuz Kulaklık İncelemeleri

Evinizde, iş yerinizde veya okulda bir şeyler dinlerken kulaklığa ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu kullanışlı ürün sayesinde istediğiniz şeyleri rahatça dinleyebilirsiniz. 108 dB ses basınç seviyesine sahip olan bu ürün istediğiniz ses seviyesinde dinleme olanağı sunar. Böylece isterseniz yüksek şiddette şarkı dinleyebilirsiniz. Kaliteli özellikleri yapısında bulunduran kablosuz kulaklık size ilk günkü gibi kullanım imkanı sağlar. Ürün, 10 metre Wireless aralığına sahiptir. Böylece bilgisayar, telefon veya tabletin yakınında olmadan da ürünü rahatça kullanabilirsiniz. Syrox kulak üstü kablosuz Bluetooth kulaklık hafıza kartı girişli S16 fiyatı, ürünün sahip olduğu materyal yapısı ve ürün kalitesi gibi birçok özellik göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün şarjı micro USB şarj portu sayesinde yapılır. Şarj portunun küçük bir alana sahip olması ürünün görsel açıdan modern durmasına yardımcı olur.

Syrox Hafıza Kartı Girişli Kablosuz Kulaklık Avantajları

Syrox Hafıza Kartı Girişli Kablosuz Kulaklık Avantajları

Oldukça modern ve güzel bir tasarıma sahip olan Syrox kulak üstü kablosuz Bluetooth kulaklık hafıza kartı girişli S16 kullananlar çeşitli avantajlara sahiptir. Müşteriler telefon veya bilgisayarları hangi marka ve işletim sistemine sahip olursa olsun bu ürünü kolaylıkla kullanır. Cihaz, tüm iOS, Android veya Windows mobile işletim sistemine sahip olan telefonlar ve elektronik cihazlarla uyumludur. Bu da büyük bir kullanım avantajı sağlar. Ürünün sahip olduğu Bluetooth özelliği sayesinde kablo karışıklığı veya kopması derdi olmadan ürün kolay kullanımıyla öne çıkar. Net ve doğal kaliteli ses özelliği ile yüksek performans sağlar. Ürünün sahip olduğu mikrofonu sayesinde telefonunuz yanınızda olmadan da görüşmelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Syrox kulak üstü kablosuz Bluetooth kulaklık hafıza kartı girişli S16 yorumları için Trendyol’dan incelemeler yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.