Syrox Hızlı Şarj Micro Usb 3.0a Şarj Cihazı

172 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
178,10 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Syrox Hızlı Şarj Micro Usb 3.0a Şarj Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tarıkalp Satıcı Ünvanı: İSMAİL TEZBAŞARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8410086424
    Bu ürün tarıkalp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SYROX MİCRO USB HIZLI ŞARJ

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox Hızlı Sarj Seti Q30 3.0 Amper Şarj Aleti Micro-USB

Teknoloji seven insanlar tarafından gün boyu kullanılan akıllı cep telefonlarının bataryalarının doğru bir şekilde şarj edilmesi oldukça önemlidir. Bu sebeple karşınıza çıkan Syrox hızlı şarj sürekli kullandığınız aygıtın rahat bir şekilde bataryasını dondurma imkanı sunar. Bu ürün; rahat taşınabilen, sürekli yanınızda bulundurabileceğiniz ve fazla yer kaplamayan bir cihazdır. Günlük hayatınızda her an ihtiyaç duyabileceğiniz için çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Siz de bataryayı hızlı doldurmayı ve rahat kullanımı mümkün kılan Syrox Q30 şarj aleti modelini kullanabilirsiniz. Birçok farklı telefonun ve tabletin bataryasını kısa sürede şarj edebilme özelliği vardır. Sahip olduğu teknik özellikler ile bağlandığı aygıtın ihtiyaç duyduğu akımı kesintisiz bir şekilde sağlar. Müşterilerin rahatlıkla her yerde kullanabildiği bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü
  • Hızlı şarj
  • 3.0 amper

Hızlı Şarj Eden Syrox 3.0 Amper

Hızlı Şarj Eden Syrox 3.0 Amper

Syrox hızlı şarj seti Q30 3.0 adaptörü ve kablosu olduğu için birçok farklı telefon modeli ile kolay bir şekilde uyum sağlar. Isınma ya da ses gibi problemler ile karşılaşmadan uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz özelliklere sahiptir. Çift kondansatör kullanılarak üretilen bu modelin kafa kısmı biraz daha büyük bir şekilde geliştirilir. Buna ek olarak akımı doğru, hızlı ve güvenilir bir şekilde sağlar. Syrox hızlı şarj seti Q30 3.0 amper şarj aleti Micro-USB HBV00000CQFLH kullanım anında telefonunuzun bataryasında şişme veya deforme gibi sorunlar ile karşılaşmaya izin vermez. Ayrıca şarjda saatlerce cihaz pil kapasitesinin dolmasını beklemeyi sevmeyenler için kolaylık sağlayan bir alet olarak görülür. İstediğiniz elektronik alet ile hızlı bir şekilde uyum sağlayabilir ve güvenilir bir şekilde şarj edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Syrox Hızlı Şarj Aleti

Avantajlı Fiyatlarıyla Syrox Hızlı Şarj Aleti

Syrox Q30 Micro-USB girişli 3.0 amper hızlı şarj aleti cihazınıza zarar vermeyen özelliklere sahiptir. Ayrıca bağlandığı cihazın bataryasına zarar vermediği için de uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. Syrox QC 3.0 ile kaliteli ve doğru bir şekilde bataryanızı doldurabilirsiniz. Bütün şarj yuvaları ile kolayca uyum sağlayabilen yapısı sayesinde hiçbir dönüştürücüye ihtiyaç duymadan doğrudan kullanabilme imkanı sunar. Syrox hızlı şarj seti Q30 3.0 amper şarj aleti Micro-USB sağlam ve dayanıklı materyaller kullanılarak geliştirilip üretilir. Seyahat esnasında da işinizi hızlı bir şekilde görebilir ve elektronik cihazlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Sorunsuz kullanım imkanı sunarak birçok kişinin beğenisini kazanır. Ayrıca teknoloji tutkunları tarafından sıklıkla tercih edilir. İhtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik olarak üretilen bu pratik cihazı siz de kullanabilirsiniz.

Müşteri Yorumları ile Syrox 3.0 Amper

Müşteri Yorumları ile Syrox 3.0 Amper

Syrox hızlı şarj seti Q30 3.0 amper şarj aleti Micro-USB fiyatları birçok bütçeye hitap eder. Aygıtlarınızdan sahip olduğu bataryaların verimli bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Kaliteli yapısı ile cihaz adaptörsüz USB aracılığıyla da priz olmayan yerlerde rahat bir şekilde kullanılabilir. Syrox hızlı şarj seti Q30 3.0 amper şarj aleti Micro-USB kullananlar tarafından sevilen yapısı ile öne çıkar. Kaliteli ve güvenilir olarak karşınıza çıkan ürün ile doğru bir şekilde akıllı cihazınızı şarj edebilirsiniz. Ayrıca telefon aksesuarları arasında yer alan bir modeldir. Sahip olduğu amper değeri aygıtın doğrudan şarj süresine etki eder. Böylelikle cihazınız üzerinde oluşabilecek olumsuz durumları önler. Syrox hızlı şarj seti Q30 3.0 amper şarj aleti Micro-USB yorumları bölümünden de ürünün teknik özelliklerine ulaşarak modeli Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.