Syrox 64 Gb Usb Metal Flash Bellek

199 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL

Ürün Bilgileri

Syrox 64 Gb Usb Metal Flash Bellek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alan teknoloji Satıcı Ünvanı: MEHMET ALAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0480433154
    Bu ürün alan teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SYROX UM 64 GB METAL 2 USB FLASH BELLEK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Syrox Metal 2 USB Flash Bellek, fotoğraf, müzik ve diğer dosyalarınızı depolamayı bilgisayar, tablet, televizyon vb. cihazlarınız arasında aktarma, oynatma ve değiştirme olanağı sağlar. Veri depolama. Veri transferi. Kullanışlı ve çabuk. Küçük ve taşıması kolay. Tak ve çalıştır. USB bağlantısı olan cihazlarınız ile uyumludur. Yazma Hızı : 8 MB/s Okuma Hızı : 20 MB/s PAKET İÇERİĞİ 1 Adet Syrox UM 64 GB Metal 2 USB Flash Bellek

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 64 GB
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Okuma Hızı 50 MB/s ve altı
  • Yazma Hızı 50 MB/s ve altı
  • Giriş/Çıkış Portları USB 2.0
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Mobil Cihaz Uyumu Android
  • Tasarım Anahtarlık
Geri Bildirim Ver

Syrox UM 64GB USB Metal Flash Bellek

Elektronik cihazlarda bulunan belge ve fotoğraf gibi farklı dosyaların pratik şekilde taşınması ve güvende tutulması için flash bellek kullanılır. Syrox 64 GB 2.0 USB metal flash bellek; okulda, işte veya günlük kullanımlarda geniş bir depolama alanı sunar. Tablet veya masaüstüne veri aktarımı yaparken yardımcı olur. Ürün, tak çalıştır özelliğiyle ekstra bir uygulama yüklemeden kolayca kullanılabilir. Syrox 64 GB USB metal flash bellek, sade ve ince yapısıyla modern çizgilere sahiptir. Hafif ve dayanıklı tasarımı, ürünün anahtarlığa takılarak taşınmasına olanak sağlar. Bu da flash belleğin düşüp kaybolmasını engeller. Syrox 64 GB 2.0 USB metal flash bellek, veri paylaşımı ve aktarımı yapmak isteyen herkes tarafından kullanılabilir.

  • Yazma Hızı: 8 MB/s
  • Okuma Hızı: 20 MB/s
  • Bağlantı Noktası: USB 2.0

Syrox 64 GB USB Metal Flash Bellek Özellikleri

Syrox 64 GB USB Metal Flash Bellek Özellikleri

Syrox 64 GB 2.0 USB metal flash bellek, giriş ve çıkış portları uyumlu olan tüm cihazlarla kullanılabilir. Flash bellek; Android işletim sistemine sahip cihazlar arasında fotoğraf, belge ve benzeri dosyaların aktarılmasına yardımcı olur. Cep telefonunuzdaki verileri tablete veya dizüstü bilgisayarlara kolaylıkla taşıyabilmenizi sağlar. Elektronik cihazlarda biriken dosyalar zamanla uygulamaların çalışmasına engel olabilir. Bazen de telefon fonksiyonlarının kısıtlı kullanılmasına yol açar. Bu tip olumsuz durumların önüne geçmek için verilerinizi flash bellekte saklamayı tercih edebilirsiniz. Söz konusu ürün, birçok elektronik cihazla uyumlu olduğu için verileri güvenle aktarmanızı sağlar. Kullanıcı dostu tasarımı ve dayanıklı yapısıyla herkesin tercih edebileceği yapıya sahiptir. Syrox 64 GB USB metal 2.0 flash bellek yorumları, ürünün kullanışlı yapısını ve sağlamlığını açıkça ortaya koyar.

Syrox 64 GB USB Metal Flash Bellek Hangi Dosya Türlerini Destekler?

Syrox 64 GB USB Metal Flash Bellek Hangi Dosya Türlerini Destekler?

Syrox 64 GB 2.0 USB metal flash bellek; Linux, Mac OS X, Windows 7 / Vista / XP işletim sistemlerini destekler. Böylelikle birçok farklı dosya türünü çeşitli cihazlar arasında paylaşma ve aktarma imkânı verir. Flash bellek; müzik, resim, tablo, yazı ve video gibi farklı özelliklere sahip olan verileri güvende tutma olanağı sunar. Ürüne kısa sürede aktarılan bilgiler, aynı şekilde elektronik cihazlarla paylaşılabilir. Tüm kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan bellek; çanta içinde, cüzdanda veya cepte her yere götürebileceğiniz boyutlardadır. Ürün, geniş kapasitesiyle birçok dosyayı içinde muhafaza edebilir. Çalışırken veya arkadaşlarınızla veri paylaşırken Syrox 64 GB USB metal 2.0 flash bellek kullanmayı tercih edebilirsiniz. Metal görüntüsüyle dayanıklı olan ürün, aynı zamanda sevdiklerinize verebileceğiniz kullanışlı bir hediye alternatifidir.

Syrox 64 GB USB Metal Flash Bellek Dayanıklı mıdır?

Syrox 64 GB USB metal 2.0 flash bellek, sağlam yapısıyla uzun süre boyunca ilk günkü gibi yüksek performansla kullanılabilir. Ancak meydana gelebilecek teknik problemlere karşı 24 ay garanti süresine de sahiptir. Üründe ortaya çıkan garanti kapsamındaki sorunları teknik servisler aracılığıyla çözme imkânınız vardır. Ürünü kaybetmemek için cüzdan, çanta veya anahtarlık gibi eşyalara takmak mümkündür. Böylece değerli verilerinizi her zaman yanınızda ve güvende tutma şansınız olur. Bellek, yüksek okuma ve yazma hızıyla verilerin daha seri bir şekilde aktarılmasını sağlar. Ayrıca cep telefonu, tablet ve bilgisayara ek olarak televizyonlarla da veri paylaşımı yapılmasını destekler. Hem iş hem de özel hayatınızda kullandığınız dosyaları tek bir bellekte rahatlıkla saklayabilirsiniz. Syrox 64 GB 2.0 USB metal flash bellek, cihazlara kolaylıkla bağlanarak hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunar. Siz de bu uzun ömürlü ve kaliteli ürünü Trendyol'dan online alışveriş kolaylığıyla satın alabilirsiniz.