Syrox 64gb Micro Sd Card Adapter / Microsd Microsdhc Microsdxc 64gb Hafıza Kartı Adaptör Sd Kart

299 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.6
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Syrox 64gb Micro Sd Card Adapter / Microsd Microsdhc Microsdxc 64gb Hafıza Kartı Adaptör Sd Kart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: giyitec Satıcı Ünvanı: HATİCE ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1001119895
    Bu ürün giyitec tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syrox 64 GB Micro SD TF Hafıza Kartı
  • Tak-çalıştır kolay.
  • 64 GB Bellek Kapasitesi.
  • Depolama Kapasitesi artırın.
  • Micro SD / TF Hafıza Kartı.
  • Düşük Güç Tüketimi.
  • Solid-State Depolama.
  • % 100 Memnuniyet Garantisi.
  • Paket İçeriği: 64 GB Micro SD / TF Hafıza Kartı

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hafıza Kartı Tipi Micro SD
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Syrox 64 Gb Micro Sd Card Hafıza Kartı Adaptörlü

Elektronik cihazlarda belirli hafıza kapasitesi vardır. Temel saklama depoları dolan cihazınıza hafıza kartı takarak farklı uygulamalar yükleyebilir ya da resim ve videolarınızı burada depolayabilirsiniz. Syrox microSD ile cihazınızda büyük bir depolama alanına sahip olursunuz. Ürün, cihazınıza kolaylıkla takılır. 64 GB bellek kapasitesiyle telefonunuzda büyük bir alan açar. Bu sayede iş bilgilerinizin yanı sıra şahsi bilgilerinizi de depolayacak geniş bir alana sahip olursunuz. Depolama kapasitenizi artıran bu üründe kullanılan teknoloji NAND’dır. NAND, verilerin depolandığı birimdir. Telefonunuzdaki fotoğrafları, uygulamaları ve cihazınızdaki tüm bilgileri depolar. Bilgilerinizi güvenle koruyan NAND donanımı sayesinde veri kaybı konusunda endişe etmezsiniz. 64 GB hafıza kartı Syrox hafıza kartı kullanarak telefonunuzda geniş bir alana sahip olabilirsiniz.

  • Düşük güç tüketimi
  • Pratik kullanım
  • Geniş depolama alanı

Syrox MicroSD Kart Hafıza Kartı Özellikleri

Syrox MicroSD Kart Hafıza Kartı Özellikleri

Syrox 64 GB SD kart kullanımı oldukça pratiktir, cihaza takılarak çalıştırılır. Solid State depolama yapan hafıza kartı, işletim sistemini hızlandırır. Böylelikle uygulamaların hızlı yüklenmesini ve veri aktarımının pratik bir şekilde yapılmasını sağlar. Cihazın hız sınıfı Class 10 olduğu için ürün, size yüksek performans hızı sunar. Önemli dosyalarınızın, resimlerinizin ve iş bilgilerinizin depolanması için güvenilir bir üründür. UHS I UHS değeri ve U1 hız sınıfı ile hızlı ve pratik kullanım avantajı verir. Syrox microSD card ölçüleri yükseklik 11, genişlik 15, derinlik 1 mm olarak üretilir. Cihaz, oldukça ufaktır ve siyah renktedir. SDXC özellikli hafıza kartı yüksek kapasiteye sahip veri depolama alanı için geliştirilir. Hafıza kartında veri yolu kapasitesi önemlidir. Bu hafıza kartı ile tek seferde birçok veri transferi yapabilirsiniz.

Syrox 64 GB MicroSD Kart Hafıza Kart Adaptörlü Avantajları

Syrox 64 GB MicroSD Kart Hafıza Kart Adaptörlü Avantajları

Syrox 64 GB microSD card hafıza kartı adaptörlü SD UHS ve SD UHS I veri yoluyla hızlı veri aktarımı teknolojisine sahip bir üründür. MicroSD kart hızlı gelişen dijital dünyada önemli bir teknolojik üründür. Ebatları sayesinde kolayca çıkarılıp takılabilen cihazın kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Çoğunlukla telefonlarda tercih edilse de kameralarda kullanıma da uygundur. Cihazınızın kendi hafızası bir süre sonra yetersiz gelebilir. Bu hafıza kartını edinerek elektronik cihazınızın depolama alanını genişletebilirsiniz. Böylece fotoğraflarınıza ve uygulamalarınıza yeni alan açabilir, cihazınızın hızlanmasını sağlayabilirsiniz. Cihazınızın depolama alanı yetersiz kaldığı durumlarda Syrox kart ile kolayca ekstra alan açabilirsiniz. Ürünün taşınabilir olması da tercih nedenleri arasında bulunur. Syrox 64 GB microSD card hafıza kartı adaptörlü fiyatları ise ürünün dayanıklılığı, güvenilirliği ve aktarım hızı göz önünde tutularak belirlenir.

Syrox 64 GB MicroSD Kart Hafıza Kartı Fiyatları ve Yorumları

Syrox 64 GB MicroSD Kart Hafıza Kartı Fiyatları ve Yorumları

Cep telefonu ve kameraların temel saklama depolarını genişletmeye yarayan hafıza kartlarında veri aktarım hızı çok önemli bir özelliktir. Ayrıca bu cihazların güvenilirliği ve dayanıklılığı da göz önünde bulundurulmalıdır. Syrox microSD kart hızlı veri aktarımı ve güvenilir yapısıyla beklentilerinizi karşılar. MicroSD özelliği sayesinde birçok cep telefonuna uyumludur. Tak çalıştır özelliği ile kullanım kolaylığı sunar. Paket içerisinde bulunan SD kart adaptör modeli, cep telefonunuz için aldığınız hafıza kartını pratik bir şekilde bilgisayarınıza takarak dosyalarınıza erişmenizi ya da dosya ekleme işlemini kolayca gerçekleştirmenizi sağlar. Syrox 64 GB microSD card hafıza kartı adaptörlü kullananlar paket içeriğinde SD kart adaptörü bulunduğundan başka cihazlara veri aktarımını kolay bir şekilde halleder. Syrox 64 GB microSD card hafıza kartı adaptörlü yorumları ve tüm özelliklerine Trendyol üzerinden bakabilirsiniz.